My happy place. Bucharest

Miroase a vara in Parcul Herastrau

Hello Bucharest lovers. M-am gandit sa vorbim putin de vara daca tot ne bate la usa. Sunt o multime de locuri de vizitat, poze si amintiri de facut. Am vizitat recent Parcul Herastrau, de cand m-am mutat in Bucuresti am fost o singura data si m-am plimbat putin. De data aceasta insa, m-am hotarat sa il parcurg tot, dintr-un capat in celalalt. Zis si facut, dar cine s-o fi gandit ca e atat de mare?!Am intrat pe la intrarea din Aviatori, unde erau amplasate niste umbrelute atat de dragute si colorate, iar in jurul acestor umbrelute niste pereti falsi pictati foarte frumos. Tot felul de picturi cu oameni din antichitate, faimoasele doamne si domnisoare cu palarii mari si cu rochii lungi. Toate acestea m-au dus cu gandul la domnul Goe de I.L. Caragiale, era o pictura foarte aseamanatoare cu scena din domnul Goe si peronul.

Am hotarat sa imi cumpar o inghetata de la Betty Ice, cea mai buna inghetata care poate fi gasita in parcuri, cu pepene galben si menta, preferata mea. M-am asezat pe o banca sa imi savurez linistita inghetata. A fost si vremea foarte placuta, cald, soare, flori multe, pasarele si multi oameni care se bucurau de vremea frumoasa.

Am reusit sa parcurg tot parcul, am inceput pe o parte a lacului si am ajuns pe cealalta parte. Mi-a luat aproximativ o ora, nu m-am cronometrat deoarece am fost in plimbare si nu la facut exercitii sau la alergat, desi nu mi-ar strica. In schimb am vazut o tipa foarte ambitioasa care a alergat parcul de 2 ori pana ce eu am facut o tura si aia in plimbare. Dar m-am bucurat de soare, am facut o multime de poze, m-am contopit cu natura cum s-ar zice. Mi-a prins bine iesirea, m-am relaxat. Pentru mine asta e cea mai buna metoda de relaxare, plimbarea in natura ma ajuta sa imi iau gandul de la probleme si griji si ma incarca cu energie pozitiva.

In Bucuresti sunt o multime de locuri frumoase care merita vizitate, eu de cand am venit aici mi-am propus sa vizitez fiecare coltisor si in fiecare weekend, cand imi permite vremea, imi iau aparatul foto si ies si ma plimb in diverse locuri pe unde nu am mai fost. Va recomand sa faceti acelasi lucru si nu doar celor care locuiesc in Bucuresti, sunt sigura ca Romania noastra e plina de locuri minunate care merita vazute.

Am prins si apusul, care pe lacul Herastrau arata atat de bine, iar pozele ies perfect. Nu mai ai nevoie de nici un filtru. Cred ca e recomandata o plimbare lunga de genul acesta cat mai des, iar parcul Herastrau e locul potrivit pentru asta.

O sa va las acum sa va delectati cu cateva poze din aceasta mica plimbare.

12345678910111314

Pentru mai multe poze puteti sa ma urmariti pe instagram, acolo postez zilnic.

Daca vreti sa imi recomandati locuri frumoase, va astept cu comentarii in casuta de mai jos.

Kisses.

11 thoughts on “Miroase a vara in Parcul Herastrau

  1. Referitor la recomandarea cu plimbatul cu aparatul foto în brațe . Deja fac asta de câteva luni , și-mi place la nebunie . Cum mă pasionează fotografia de natură , nu pot decât să mă delectez cu plimbări lungi prin parcurile din București . Dacă dorești să mai vizitezi un parc după părerea mea , frumos , îți recomand Parcul Panduri . Urmează să-i fac și eu o vizită cu aparatul după mine. De precizat că seara sunt foarte mulți lilieci , însă inofensivi.

    Like

  2. Nu am mai fost in herastrau din primavara, nici nu stiam ca a aparut o roata acolo. alte zone frumoase pe care ti le recomand: Parcul IOR, strada cu scari care leaga Dealul Mitropoliei de strada Ienachita Vacarescu, Parcul Iorga…
    Personal imi place sa ma plimb printre stradute, departe de galagia bulevardului si astfel sa gasesc casute cu arhitectura interesanta, magazine cu minuni si altele.
    Spor la colindat, poate ma iei si pe mine, cu pustiul din dotare, la facut poze prin oras!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.