Consumate

Empties. Produse consumate #2

Buna dragele mele. Ma gandeam sa scriu postarile de genul acesta o data la 3 luni ca sa se stranga produse, dar cand am vazut acum cate produse s-au adunat nu mi-a venit sa cred. Asa ca de acum postarile de tip empties o sa le scriu o data la 2 luni.

Mie personal imi plac mult postarile de genul acesta. Sunt foarte curioasa ce se cumpara, ce se foloseste, care sunt cele mai indragite produse, dar si cele care nu sunt pe placul fetelor. In topul cautarilor mele pe youtube vor aparea clipurile de empties, dar si pe blogurile unde ajung intai caut empties.

In postarea de astazi vreau sa va prezint si eu ce produse am terminat. Si s-a strans in 4 luni o sacosa plina. Nu ma asteptam, am tot amanat postarea deoarece mi s-a parut ca nu s-au strans suficiente produse. Si cand le-am scos din sacosa: surpriza, prea multe.       Zic sa incepem si sa nu ma mai lungesc cu introducerea deoarece am de povestit o gramada.       1

1. Produse pentru par:

  •     M-am vopsit de curand cu Palette Deluxe Intense Oil-care color, nuanta 678 rosu-rubiniu si mi-a placut mult aceasta vopsea. In primul rand pentru ca nu am avut nevoie de un recipient in care sa imi pun vopseaua pentru ca vine la pachet cu acel tub care are si un dispozitiv de aplicare si a fost mai usor atat de utilizat, cat si de aplicat. Vopseaua contine Golden Oil Elixir pentru o culoare de lunga durata. Intr-adevar dupa vopsire parul meu are o stralucire aparte si e mult mai asezat. In concluzie chiar mi-a placut si o sa o recumpar la urmatoarea vopsire.
  • Masca de par Planet Spa de la Avon cu ulei de masline o folosesc de prin liceu si imi place foarte mult. Mai aplic si alte masti, dar cumva tot revin la aceasta. Parului meu i-a adus anumite beneficii: il lasa moale, catifelat la atingere, usor de pieptanat. In plus are un miros foarte placut de masline care persista si dupa uscare.
  • Tot de la Avon folosesc des aceste uleiuri Advance Techniques, unul pentru varfuri despicate care ajuta la prevenirea despicarii si uscarea varfurilor de par, iar celalalt il folosesc pentru catifelare si am observat ca dupa o perioada de folosire m-a ajutat sa nu mi se mai electrizeze parul, deoarece in perioada iernii, parul meu e mereu electrizat si nu sta asezat nicicum. Eu le folosesc inainte de uscare, pe parul umed, le aplic pe lungimea parului si dupa coafez.
  • Uleiul de cocos presat la rece de la Solaris e un produs minunat si nu lipseste niciodata din casa. Eu il folosesc cel mai mult pentru par. Stiu ca are o gramada de intrebuintari, dar pentru par e tot ce trebuie. Il aplic cu 4-5-6h inainte de spalare pe tot parul, de la radacina pana la varfuri si il strang intr-un coc. Dupa spalare parul e atat de moale si catifelat si vizibil mult mai putin deteriorat. Daca nu ati incercat pana acum uleiul de cocos trebuie neaparat sa o faceti. Plus ca mai are o gramada de intrebuintari: e bun pentru dinti/gingii, pentru pielea uscata, pentru demachiere, pentru maini, pentru picioare, pentru absolut orice. Cel mai util produs care s-a inventat vreodata.
  • Samponul uscat de la Avon Advance Techniques mi-a placut foarte mult pentru ca nu lasa pelicula aceea alba pe par dupa ce e aplicat. Tubul acesta m-a tinut aproximativ 6 luni, l-am folosit doar atunci cand a fost nevoie. Am mai precizat intr-o postare trecuta faptul ca eu imi spal parul de 2 ori pe saptamana, de obicei duminica si miercuri. Daca de exemplu miercuri seara nu am reusit sa imi spal parul, joi dimineata aplic samponul acesta la radacina, il periez si nu mai are aspectul acela de par nespalat, iar seara cand ajung acasa il spal. Nu consider ca trebuie folosit in exces deoarece el nu spala cum fac sampoanele in mod obisnuit, doar iti lasa aceasta senzatie de par fresh. In plus imi place mirosul, senzatia pe care o lasa in par si volumul pe care il da. 4

2. Produse pentru ingrijirea corpului:

  • Am terminat 2 geluri de dus de la Avon Senses, Orchard cu zmeura si mar, iar celalalt Indian Rituals cu lemn de santal. Ambele au un miros dulceag, sunt cremoase si curata bine fara a usca pielea. Chiar daca folosesc geluri de dus de la diverse branduri, imi comand uneori si de la Avon deoarece imi plac, au miros placut si sunt accesibile ca pret.
  • Un alt gel de dus consumat este cel de la Yves Rocher cu mango si coriandru. Mi-a placut, in general imi plac mult si aceste geluri de dus de la Yves Rocher, sunt cremoase, cu miros puternic care ramane pe piele, nu usuca si tin foarte mult.
  • Am achizitionat un sapun lichid de pe elefant care s-a terminat Great Feelings, care avea un mesaj dragut pe ambalaj “If you can dream it you can do it”. Mesajul a fost si cel care m-a impins sa cumpar acest produs, dar mi-a placut. Cu miros de afine, curata bine, desi nu era cel mai hidratant sapun lichid.
  • In ultimul timp am facut o obsesie pentru sapunurile solide. Mi se pare ca curata mai bine pielea decat cel lichid si de fiecare data cand pun in baie un sapun lichid, in sapuniera pun si unul solid. Am terminat 2, unu de la Palmolive cu musetel si unu de la Himalaya cu miere. Cel de la Himalaya mi-a placut foarte mult, dupa fiecare spalare, mainile erau foarte curate si lasa senzatia aceea de sparkling clean. Ambele au un miros placut.
  • Despre crema de corp sub dus de la Nivea v-am mai amintit in articolele trecute, am indragit acest produs de cand a aparut. De multe ori sunt prea lenesa sa folosesc o lotiune de corp dupa baie si salvarea mea consta in aceasta crema sub dus care iti lasa pielea fina si hidratata.
  • Am terminat si o crema de corp de la Avon Nutra Effects care e potrivita atat pielii normale, cat si uscata. Hipoalergenica, fara parabeni si coloranti, cu un miros placut de seminte de chia, hidrateaza pielea si o lasa fina si catifelata. Are o textura cremoasa, putin mai grasa, dar intra foarte usor in piele.
  • Am terminat si 4 creme de maini (da, o alta obsesie), imi place sa imi hidratez mainile in permanenta. Am una la munca pe birou, una langa pat pe noptiera, una in geanta si una in baie. Cu alte cuvinte peste tot am o crema aproape de mine. Am terminat 3 creme de la Avon, 2 Avon Care, una cu iasomie care mi-a placut, are un miros placut, o textura lejera si e hidratanta; cealalta cu laptisor de matca care nu a fost pe placul meu- avea o textura ca de jeleu, intra foarte greu in piele si nu hidrata foarte bine, in plus parca imi ramaneau mainile lipicioase. O alta crema Avon Naturals cu migdale si crini, care a fost pe lista favoritelor in februarie gasiti aici link, inca e in topul preferintelor si clar o sa o recumpar. Iar ultima, dar nu cea din urma crema de maini EOS care are un ambalaj foarte dragut, e usor de pus in poseta deoarece e mica, hidrateaza si are un miros placut, dar fiind asa mica se consuma foarte repede.
  • Pentru hidratarea picioarelor, mai exact a talpilor am folosit o crema Avon Foot Works cu lavanda care mi-a placut extrem de mult si despre care v-am povestit mai multe aici. A doua crema de picioare tot de la Avon Foot Works cu cirese am decis sa o arunc deoarece o aveam de foarte mult timp si am uitat de ea si probabil a expirat deoarece si-a schimbat si textura. Din ce imi amintesc avea un miros placut.25

3. Produse pentru ingrijirea tenului:

  • Am terminat un fond de ten de la L’Oreal Accord Parfait pe care l-am cumparat din Douglas undeva prin decembrie 2015 si l-am terminat la inceputul anului acesta. A fost ok, consistenta putin mai lichida, cu mici particule de sclipici, un finish semi-mat, destul de rezistent pe ten, fixat binenteles cu o pudra. In ceea ce priveste ambalajul, vine intr-un recipient de sticla de 30 ml cu o pompita atasata cu care dozezi foarte usor produsul.
  • Am decis sa arunc si o pudra de la Avon Color Trends pe care o am de ceva timp si banuiesc ca a expirat. Mi-a placut mult in schimb, desi am ales o nuanta mai inchisa pentru tenul meu nu s-a observat diferenta si uneori am folosit-o si pe post de bronzer.
  • Am terminat si 2 pachete de dischete demachiante, cele de la Bella sunt preferatele mele deoarece sunt moi, dar si cele de la Leonex mi-au placut. Le-am recumparat pe cele de la Bella care raman preferatele mele si le gasiti cam in toate supermarketurile.
  • Despre apa micela de la Elmiplant v-am tot vorbit. E preferata mea si nu o sa imi cumpar alta prea curand.
  • Am terminat si niste masti de fata de la Garnier si de la Balea despre care v-am povestit aici. Sunt preferatele mele, le recumpar de fiecare data cand mi se termina.37

4. Uncategorized:

  • Am terminat un parfum de la Avon Today care a fost unul dintre parfumurile mele preferate. Eu nu suport mirosul intepator de parfum sau prafumurile dulci si foarte tari, mi se face rau de la ele. Asa ca imi cumpar parfumuri mai light cum e acesta, cu miros placut care persista. Probabil o sa il recumpar, dar cu alta ocazie deoarece mai am vreo alte 5 parfumuri care trebuie terminate.
  • Am folosit o perioada foarte indelungata deodorantul Rexona cu aloe vera si a fost mereu preferatul meu deoarece nu lasa pete pe haine, nu usuca zona subratului si tine sub control o perioada destul de indelungata transpiratia, dar am observat ca parca nu mai face fata de la o anumita vreme si l-am schimbat. Am nimerit ceva mult mai prost care nu m-a ajutat deloc. Daca aveti recomandari de un deodorant bun care tine transpiratia sub control sa imi lasati va rog un comentariu deoarece nu stiu ce sa imi cumpar.
  • O pasta de dinti care mi-a placut mult a fost cea de la Colgate Max White si nu pentru ca mi-a albit dintii deoarece eu nu cred in albirea miraculoasa de la pasta de dinti sau de la niste benzi, consider ca o albire eficienta o gasesti la o clinica stomatologica. In schimb curata foarte bine dintii, are niste particule albastre care daca nu perii dintii bine ramane acolo si iti poti da seama ca nu ai periat suficient. Are gust placut, chiar mi-a placut.
  • Arunc si o oja Orkide care a avut o nuanta draguta de roz si era foarte rezistenta pe unghii aplicata cu un top coat. Din pacate s-a uscat si trebuie sa o arunc.
  • Un alt produs consumat e un ulei esential de la Solaris cu portocale care m-a ajutat sa ma relaxez si a lasat o mireasma placuta in casa.6

Si am terminat si cu empties. Chiar au fost multe, nu ma asteptam, de acum inainte nu mai aman momentul acesta deoarece se strang prea multe si e de scris mult. Cred ca e mult mai usor sa faci un clip cu empties pe care sa il urci pe youtube. Ma gandesc si eu de ceva vreme sa ma apuc si de vlogging, dar mai astept o perioada.

Va astept cu comentarii in sectiunea de mai jos sa imi spuneti daca v-a placut articolul sau daca ati folosit si voi ceva din produsele prezentate.

Kisses.

17 thoughts on “Empties. Produse consumate #2

  1. Wow! Chiar ai fost harnică! Și mie îmi plac mult aceste articole. Gelul de duș cu mango și coriandru de la YR e preferatul meu din toate timpurile și singurul pe care pot garanta că îl voi recumpăra cu sfințenie!!

    Liked by 1 person

  2. Ador si eu gelurile de dus de la Yves Rocher Sunt preferatele mele. De asemenea,apa micelara de la elmiplant imi place foarte mult,plus ca are un miros tare placut si finut.

    Liked by 1 person

  3. Vaaaaai ce articol lung! Cocos love for ever, uleiul de par de la Avon l am folosit si eu si e genial și încă cateva produse pe care le ai mentionat..masca avon, elmiplant..

    Like

  4. Wow dar cate goodies 🙂 Am incercat si eu noile masti de la garnier si imi plac foarte mult – clar le voi recumpara. Cu produsele Avon nu ma mai inteleg deloc (nu stiu care este motivul), iar pe cele de la Elmiplant le cam evit in ultima vreme intrucat am incercat cateva produse care nu numai ca m-au dezamagit, ci mi-au si creat reactii adverse 😦

    Like

    1. Ah ce nasol. Sincer apa micelara e singurul produs care imi place, am incercat si un gel de curatare de la Elmiplant dar imi usca tare fata. Tocmai de aceea trebuie testate cat mai mult pt a descoperi ce iti face bine 😉🤗.

      Like

  5. Din toate produsele terminate de tine nu este nici unul pe care sa-l folosesc și eu. Deși, cred că o masca de la Balea am folosit și nu prea mi-a plăcut. Prea mult alcool.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.