Reviews

Curatarea faciala Nomasvello Pro Skin

Am incercat tratamentul Nomasvello Pro Skin intr-un moment oportun, exact inainte de plecarea in vacanta, la mare. Chiar simteam nevoie de un refresh, un tratament care sa imi curete tenul de toate impuritatile acumulate pe parcursul timpului.De cand am auzit de Nomasvello de pe retelele de socializare am fost foarte curioasa si am studiat cateva luni informatiile oferite de site-ul lor. Vroiam sa incerc si eu neaparat, iar o curatare in profunzime a tenului mi se parea cea mai buna alegere, asa ca am fost incantata cand Sofia mi-a trimis un mail pentru o colaborare. A venit exact gand la gand.

Pentru a beneficia de Ā tratament am ales locatia Nomasvello Mega Mall, locatia nu e foarte aproape de mine, eu stau undeva central, dar nu m-a deranjat lucrul acesta, mi-a facut placere sa fac o plimbare pana acolo si sa ma plimb putin dupa tratament prin mall.20170730_183357[1]Am ajuns acolo, am cautat putin locatia in incinta mall-ului deoarece nu e pozitionata chiar la vedere, e undeva intre magazine, pe un culoar separat. La prima sedinta am intalnit-o pe Andra, tipa care m-a rasfatat si care mi-a facut tratamentul, o tipa foarte draguta si amabila. Pe tot parcursul tratamentului mi-a oferit informatii, mi-a raspuns la curiozitati si intrebari, totul a decurs foarte bine. Chiar m-am simtit relaxata si rasfatata.20170720_191822[1]A doua sedinta a decurs la fel de bine, stiam deja unde e locatia, am optat pentru o zi de duminica, tocmai perfecta pentru rasfat. De data aceasta a fost o alta tipa, la fel de draguta si amabila, mi-a oferit si ea informatii si am discutat tot felul de lucruri in timpul tratamentului.20170730_183421[1]Sa va explic putin ce presupune acest tratament ca sa intelegeti mai bine.

  • Ce spun expertii:

Tratamentul Nomasvello Pro Skin este un tratament nou care functioneaza fara a fi necesara utilizarea unor produse chimice, pe baza de energie galvanica. Tratamentul este indicat pentru curatarea tenului in profunzime eliminand celulele moarte si reactivand circulatia din zona respectiva prin stimularea formarii de colagen si regenerarii celulare. Acest tratament permite utilizarea eficienta a ultrasunetelor si a energiei galvanice, fiind un tratament potrivit pentru orice fel de ten.20170720_191758[1]In urma rezultatelor pielea ramane curata in profunzime, catifelata, porii se inchid, punctele negre dispar si celulele se regenereaza producand colagen pentru elasticitate.

  • Ce spun eu:

Eu am fost profund impresionata si multumita de tratament. Pielea mea a ramas catifelata, fina la atingere, mai luminoasa si punctele negre s-au diminuat semnificativ. Intr-adevar tenul meu nu are foarte multe imperfectiuni, am cateva puncte negre si cateva urme usoare provocate de acneea din adolescenta, dar atat. Nu am probleme severe cu acneea, foarte rar imi apar 1-2 cosuri pe barbie intr-o anumita perioada a lunii. Dar curatarea Pro Skin m-a ajutat foarte mult cu punctele negre. Mai pe scurt, am fost incantata, atat de personal, cat si de tratament si il recomand cu mare drag. Ma voi intoarce cu drag de fiecare data cand va fi necesar sau cand o sa simt nevoia de un refresh.

O saptamana dupa tratament nici nu am simtit nevoia sa folosesc produse de make-up, tenul meu aratand foarte bine doar cu o crema hidratanta. Si am facut acelasi lucru si dupa a doua sedinta de tratament. Imi faceam incontinuu selfie-uri pentru ca imi placea foarte mult cum arata tenul meu.20170730_183349[1]IMG_20170808_135438_549Asadar, daca simtiti nevoia de un refresh sau pur si simplu aveti nevoie de o curatare, va recomand sa le faceti cu incredere o vizita celor de la Nomasvello. Va veti convinge ca merita de la prima sedinta.

Voi ati incercat acest tratament oferit de cei de la Nomasvello? Ce impresie v-a lasat? Va astept cu comentarii in sectiunea de mai jos.

Kisses.

24 thoughts on “Curatarea faciala Nomasvello Pro Skin

    1. Am fost eu si este super fain!
      Fetele au mare rabdare si totul e curat si miroase frumos.
      Cred ca o sa ma duc din nou dupa sarbatorile de iarna.

      Like

  1. De Normasvello am mai auzit, dar nu stiam ca au si o selectie de proceduri destinate curatarii tenului. Chiar m-ai facut curioasa. cu punctele negre nu prea am eu proobleme ( din fericire) dar am cateva cosuri/semne ceva mai incapatanate. Poate s-o gasi ceva si pentru tenul meu;))

    Like

    1. Iti multumesc frumos, chiar esti draguta, insa un singur tatuaj am eu tot pe mana, cele din poza sunt temporare de la flashtattoes. Dar mi-ar placea mult sa am toata mana tatuata, nu mi se pare ceva de injositor sau ciudat. Admir femeile acestea, cred ca sunt foarte puternice šŸ˜ŠšŸ¤—šŸ˜˜.

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.