Reviews

Hai sa ne incarcam cu energie cu noua gama Gerovital!

Astazi vreau sa va vorbesc despre noua gama de la Gerovital pe care am primit-o acum cateva saptamani si care a intrat in rutina mea de ingrijire zilnica.

Dupa cum va spuneam, am primit acum cateva saptamani un colet dragut din partea celor de la Gerovital. In interiorul coletului am gasit un gel de dus crema cu extract de orhidee, un gel de dus exfoliant cu rodie si cu particule din roci vulcanice si doua deodorante fara clorhidrat de aluminiu si fara alcool.WhatsApp Image 2017-08-26 at 14.35.46

  1. Gelurile de dus:
  • Gerovital Full of life: un gel de dus crema cu extract de orhidee, cu proprietati reparatoare si hranitoare, care are un parfum finut, e delicat cu pielea si hidratant in acelasi timp. Imi place foarte mult acest gel de dus, l-am folosit atat eu, cat si prietenul meu si ne-a placut la nebunie. O sa il recumpar cu siguranta.
  • Gerovital Full of fun: un gel de dus exfoliant cu extract de rodie si cu particule din roci vulcanice, care asigura o exfoliere delicata (particulele provenite din rocile vulcanice sunt 100% naturale), imbunatateste circulatia sangelui si reintinereste pielea. Gelul de dus exfoliant e preferatul meu, pe langa ca arata atat de bine sticluta, miroase extrem de delicat si fresh in acelasi timp. Il folosesc de doua ori pe saptamana ca orice exfoliant de corp. Si pe acesta o sa il recumpar dupa ce se consuma.

2. Deodorantele:

  • Ambele deodorante se numesc Fancy, unul e varianta normala, full, iar celalalt e varianta travel size. Au o formula unica cu pudra de origine naturala de Tapioca, nu au in componenta lor clorhidrat de aluminiu si nici alcool. L-am folosit pe cel travel size in concediu si mi-a placut foarte mult. E delicat cu pielea, nu usuca, nu lasa urme si miroase foarte delicat, are un parfum cu note gurmande. Pe mine m-a protejat eficient impotriva transpiratiei si chiar va indemn sa il incercati.

Produsele de mai sus le gasiti pe site-ul Farmec, in toate magazinele Farmec, in supermarket-uri, precum si in farmaciile partenere. Au un pret accesibil pana in 12lei si sunt foarte calitative produsele. Va recomand sa le incercati.

Also, in perioada 1-31 august pe site-ul Farmec exista o promotie activa: daca cumparati 2 geluri de dus, la al doilea primiti 30% discount. Mai multe detalii gasiti pe site-ul Farmec.banner_paginapromotii_geluri_gerovital(1)

Voi ati incercat aceste produse? Cum vi s-au parut? Va astept cu comentarii in sectiunea de mai jos.

12 thoughts on “Hai sa ne incarcam cu energie cu noua gama Gerovital!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.