My happy place. Bucharest

Bucharest Street Food Carnival

Weekend-ul trecut a fost Bucharest Street Food Carnival la Romexpo dupa cum probabil stiti. Am avut norocul sa castig o invitatie dubla pentru toate zilele, dar din pacate am reusit sa trec doar sambata pe acolo. Si ce bine ca am trecut, pentru ca a fost un eveniment minunat si o atmosfera tare placuta.Daca sunteti din Bucuresti, stiti deja ca aproape saptamanl sunt in desfasurare fel si fel de evenimente dragute si daca sunteti in oras chiar va recomand sa profitati si sa luati parte la ele.

Si pentru ca imi place atat de mult Bucurestiul si evenimentele organizate m-am gandit sa va povestesc putin despre cel de weekend-ul trecut: Bucharest Street Food Carnival care a inceput de joi si a tinut pana duminica seara. La eveniment au luat parte sute de street chefs din toate colturile tarii, cele mai apreciate food truck-uri din Romania, zeci de artisti locali si internationali, au fost multe demonstratii culinare impreuna cu multe alte activitati de relaxare si distractie.

Dupa cum v-am spus, am dat si noi o raita sambata pe acolo si am mancat delicios de la food truck-ul Cimbru. Ei sunt si cei care ne-au oferit invitatia dubla si o mica surpriza din partea lor au fost delicioasele lor preparate pe care ni le-au oferit cu drag. Eu am ales un sandwici delicios cu branza halloumi la grill si Alex a ales ceafa de vita Angus cu cartofi facuti in coaja. A fost delicios si va recomand cu drag sa urmariti pagina lor de facebook pentru a putea fi la curent cu urmatoarele lor evenimente.

In rest a fost multa voie buna, muzica din plin, mancare in toate colturile in care priveai, un carousel minunat si locul cel mai simpatic- la umbrelute.

Sper ca ati reusit sa profitati macar de o zi din cele 4, iar cei care nu ati reusit sa treceti pe acolo, stati linistiti, sunt sigura ca vor mai fi evenimente de genul acesta.

Va las mai jos niste poze pe care le-am facut la eveniment si nu uitati: weekend-ul acesta sunt zilele Bucurestiului, iar deseara va fi IMAP (din experienta de anul trecut, va recomand sa treceti deseara prin Piata Constitutiei sa vedeti video mapping-ul, chiar merita), iar maine seara, va asteapta o multime de artisti tot in Piata Constitutiei sa dam drumul distractiei si muzicii bune ;).DSC_0005DSC_0006DSC_0014DSC_0015DSC_0019DSC_0021DSC_0025DSC_0026DSC_0044DSC_0051DSC_0073Puteti sa imi lasati mai jos comentarii si sa imi spuneti daca ati reusit sa treceti pe la eveniment si care a fost food truck-ul preferat.

Kisses.

16 thoughts on “Bucharest Street Food Carnival

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.