Lifestyle

Sedintele de xBody la PureShapes. Yey or Nay?!

Cu totii stim faptul ca e indicat sa faci cat mai mult sport. Mie personal mi-a placut sportul de mica. Pe langa faptul ca alergam dintr-o parte in alta a casei cand eram de-o schioapa, in scoala generala am facut cros, iar in liceu am jucat putin handball si basketball, urmand ca la facultate sa mai joc putin volei in anul 1 si 2, dupa care m-am oprit si nu am mai facut nimic.

WhatsApp Image 2017-09-21 at 01.00.38Mare greseala. Sportul e foarte important atat pentru fizicul nostru, cat si pentru psihic si tot ce tine de acesta: starea de sanatate, starea emotionala, etc. Faptul ca timp de cativa ani nu am mai facut sport, inafara de plimbare pe jos, a fost destul de rau si s-a vazut in starea mea de sanatate si in putinele kilograme in plus acumulate in acest timp. Dupa cativa ani de stat la birou la munca, au inceput problemele cu regiunea cervicala, iar psihic cred ca epuizarea a fost cea mai rea. Asa ca m-am apucat din nou de sport, am facut cateva sedinte de kinetoterapie pentru regiunea cervicala, iar dupa ce am invatat exercitiile, am continuat sa le fac zilnic acasa.

Prin iunie va povesteam ca am participat la editia a doua World of Instagram, unde am castigat un voucher cu 4 sedinte gratuite de xBody la PureShapes. M-am bucurat tare pentru ca imi doream sa incerc si alte tipuri de exercitii, iar cand am aflat ca la PureShapes se lucreaza cu EMS xBody (electrostimulare), utilizata foarte mult in medicina generala, in recuperare si reabilitare post traumatica, am fost de 2 doua ori mai fericita.

  • Experienta si oamenii:

Am sunat, mi-am facut o programare si am mers la prima sedinta timida si cu emotii. Vreau sa zic ca echipa e minunata, atat Vali, cat si Raluca. Trei sedinte le-am tinut cu Vali si m-am simtit minunat, pe langa faptul ca am facut o gama variata de exercitii, am povestit si ne-am amuzat incontinuu. Vali e genul acela de om, serios si nostim in acelasi timp. O singura sedinta am facut cu Raluca, despre care pot sa va spun ca e o persoana introvertita, dar foarte dedicata muncii. Pentru mine a fost cea mai grea sedinta. Daca cu Vali eram obisnuita ca dupa fiecare 20 abdomene sa fac pauza cateva secunde, cu Raluca nu exista asa ceva. Dar probabil pentru ca e asa ambitioasa si dedicata, arata si foarte bine, tonifiata si foarte fit.

  • Ce este acest antrenament:

Despre antrenament in sine va pot spune ca aparatul EMS e conectat la o vesta cu electrozi ce stimuleaza 9 mari tipuri de muschi, atat in partea din fata, cat si posteriorul, zona din spate a picioarelor, trapezul, abdomen, piept si brate la alegere. Dupa conectarea la aparat se stabilesc impulsurile care variaza de la client la client in functie de rezistenta acestuia. Exercitiile nu sunt speciale, sunt exercitii facute probabil de fiecare dintre voi, depinde mult de zonele pe care alegi sa le tonifiezi. Eu am ales abdomenul, posteriorul si picioarele, asa ca am facut o gramada de abdomene, de exercitii pentru posterior si picioare. WhatsApp Image 2017-09-21 at 01.00.38(3)WhatsApp Image 2017-09-21 at 01.00.37WhatsApp Image 2017-09-21 at 01.00.37(1)WhatsApp Image 2017-09-21 at 00.55.15(1)Antrenamentul xBody dureaza 20 minute care echivaleaza cu 2h de exercitiu intens si asta poti constata in momentul in care iti dai vesta jos de pe tine si esti toata transpirata. Daaa exact, peste tot. Asta inseamna ca antrenamentul a functionat.WhatsApp Image 2017-09-21 at 00.55.15WhatsApp Image 2017-09-21 at 01.00.37(3)WhatsApp Image 2017-09-21 at 01.00.37(2)

  • Puncte forte:

Ce mi-a placut mult de tot la acest antrenament pe langa oamenii faini si atmosfera minunata, este faptul ca la fiecare antrenament primesti echipament, singurul lucru care trebuie sa il ai la tine este lenjeria intima. Also dupa antrenament poti sa faci un dus, ai la dispozitie toate cele necesare, de la prosop, gel de dus, sampon, pana la deodorant si betisoare de urechi. Cat de cool e asta?!

Locatia iarasi e foarte faina, pe Bulevardul Unirii, foarte aproape de casa mea, 15 minute de mers pe jos. So practic fiind in centru e aproape de oricine.

  • Rezultate dupa cele 4 sedinte:

Dupa cele 4 sedinte am dat jos 4 cm din talie, 2 cm de la brate si 2 de la coapse. De slabit nu pot sa zic ca am slabit, ba chiar m-am ingrasat 200 grame, dar in apararea mea am mancat ca o purcica. M-a ajutat mult si cu problema mea din zona cervicala, dar si pe partea de psihic. Se zice ca sportul elibereaza, reduce stresul si iti creaza treptat o atitudine pozitiva asupra vietii.

  • Unde ii gasim pe cei de la PureShapes si cat costa o sedinta:

Pe oamenii frumosi de la PureShapes ii gasiti aici, iar prima sedinta de proba costa 40lei. Pe site-ul lor gasiti absolut toate informatiile necesare, iar daca inca aveti nelamuriri puteti suna cu incredere la ei pentru ca sunt foarte politicosi si la telefon.

Va recomand cu drag sa incercati macar o sedinta, sa vedeti daca va place acest tip de antrenament. Mie una mi-a placut enorm.

Ce parere aveti despre acest tip de antrenament? Le-ati incercat? Va tenteaza? 

Kisses.

 

36 thoughts on “Sedintele de xBody la PureShapes. Yey or Nay?!

  1. Am incercat si eu genul acesta de antrenamente. Sunt diferite, foarte solicitante desi initial eram super entuziasmata de cat timp economisesc, cand colo, imi dadeam toata vlaga la antrenamente. Pentru mine n-a fost decat o experienta trecatoare, caci iubesc sportul in aer liber si antrenamentele mele personalizate de acasa! 😀

    Liked by 1 person

  2. am cazut pe de scaun la “am mancat ca o purcica” :))) oricum, bravo pentru rezultate si lasa ca o sa continue sa se vada. Vezi partea buna, ai pus masa musculara si ai dat jos grasimea daca vezi diferente in cm ^_^

    Liked by 1 person

  3. Uite ceva ce as face cu mare drag. De ceva vreme ma tot bate gandul sa ma inscriu la astfel de sedinte, problema e ca nu prea am timp pentru mine. Dar…sper sa reusesc la un moment dat sa mai deleg din sarcini.

    Liked by 1 person

  4. Eu niciodata n-am fost prietena cu sportul, dar acum, dupa nastere si toate cele, trebuie sa-mi tonifiez corpul si mi-ar placea daca as prinde putina “putere” sa incep sa fac sport. Suna foarte bine toata treaba asta cu xBody, chiar mi se pare foarte interesant. Poate pe viitor…

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.