Reviews

Biscuiti gustosi si sanatosi: Gerble

M-am inscris la campania Buzzstore impreuna cu Gerble care se numeste “Da startul obiceiurilor sanatoase la birou” si am primit multe pachetele de biscuiti deliciosi pe care i-am savurat zilele acestea atat la birou, cat si acasa.DSC_0014-2Daca ati inceput sa ma cunoasteti cat de cat, stiti deja ca sunt ca un rozator mic, trebuie in permanenta sa rod ceva pentru ca am o digestie rapida si mi se face foame foarte des. Asa ca la birou am un sertar cu bunatati, covrigei, pufuleti, biscuiti si alte cele.

Ceea ce mi-a atras atentia la campania Buzzstore & Gerble a fost conceptul acesta de biscuiti sanatosi, cu putin zahar. Chiar daca imi place sa rontai pe la birou si acasa intre mese, nu inseamna ca mananc neaparat dulciuri. Chiar nu sunt fan atat de mare dulciuri, sunt in tabara adversa, la cipsuri si rontaieli de genul acesta.

Cei de la Buzzstore & Gerble te provoaca sa incerci biscuitii, care pe langa faptul ca sunt foarte gustosi, au si un continut redus de zahar, sare si grasimi comparativ cu media biscuitilor de pe piata. DSC_0015-2In supermarket-uri ii gasiti cu diverse sortimente:

  • Tarate si ovaz- 144 g- 8 pachete cu cate 2 biscuiti
  • Soia si smochine- 270 g- 5 pachete cu cate 4 biscuiti
  • Miere si castane- 200 g- 5 pachete cu cate 4 biscuiti
  • Muesli- 290 g- 290 g- 5 pachete cu cate 4 biscuiti
  • Miere si susan- 200 g- 5 pachete cu cate 4 biscuiti

Vreau sa mentionez ca mi-au placut foarte mult biscuitii, nici nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, eu fiind obisnuita cu biscuitii de la Belvita. Au un gust foarte delicios si pot fi serviti cu o cana de cafea dimineata, de lapte sau de ceai dupa preferintele fiecaruia. Cu siguranta o sa ii recumpar in viitor.DSC_0017-2Despre ingrediente pot sa va spun ca au un aport mare de fibre care va ajuta la o digestie sanatoasa, prin continutul ridicat de Omega 3 regleaza nivelul colesterolului si al grasimilor, iar vitamina E si antioxidantii mentin tineretea. Cel mai important lucru: contin 50% mai putin zahar fata de restul biscuitilor de pe piata si au doar arome naturale. Poate lucrul acesta ii face si atat de deliciosi.

Am impartit biscuitii cu colegii de munca, cu prietenul meu Alex si le-a placut si lor extrem de mult. Merita sa ii incercati, macar sa va formati o parere despre ei. Ii gasiti in majoritatea supermarket-urilor, intr-adevar sunt putin mai scumpi, pana in 10 lei, dar eu zic ca merita, plus ca un pachet te tine 2-3 zile.

Voi ati incercat biscuitii Gerble? Cum vi se par acesti biscuiti in comparatie cu altii?

Kisses.

21 thoughts on “Biscuiti gustosi si sanatosi: Gerble

  1. Eu am incercat cam toate produsele din gama Gerble, de la batoane, pana la shake-uri si inclusiv acesti biscuiti. Imi plac foarte mult pentru ca sunt satiosi si cu mai putine calorii. Mai mult de 1-2 nu reusesc niciodata sa rontai. 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.