Reviews

Ingrijirea parului cu produsele VIVANATURA

Am descoperit recent 2 produse pentru ingrijirea parului de la Vivanatura: o crema impotriva caderii parului cu petrol si un sampon pentru par normal si par gras si m-am gandit sa impartasesc cu voi parerea mea despre ele.

DSC_0024-3

Recunosc ca la inceput am fost sceptica in ceea ce priveste aceste produse si asta pentru ca am un scalp sensibil care nu se intelege cu orice produs. Inainte de folosire am citit cu atentie ingredientele, modul de utilizare si vazand ca au foarte multe ingrediente naturale, am hotarat sa le dau o sansa. Si ce sa vezi? Mi-au placut si au avut un efect pozitiv asupra parului meu.

Vreau sa va povestesc putin despre ingrediente:

  • Crema impotriva caderii parului cu petrol: complexe de extracte din plante (mesteacan, brusture, podbal, urzica, radacina de iarba), uleiuri naturale presate la rece, o fractie speciala obtinuta din petrol.
  • Samponul pentru par normal si par gras: 99% natural, de origine naturala, uleiuri naturale presate la rece, argila, lamaie, aloe vera, extract de salcie, brusture, urzica, tataneasca, iarba mare, mesteacan, nuc, podbal, ulei de argan.

Beneficiile aduse de aceste produse:

  • Crema impotriva caderii parului cu petrol: intareste si hraneste firul de par, regenereaza radacina parului, opreste caderea acestuia, regleaza functionarea glandelor seboreice, previne aparitia matretii, stimuleaza circulatia sanguina la nivelul scalpului, previne si trateaza micozele pielii capului si ajuta impotriva mancarimii scalpului.
  • Samponul pentru par normal si par gras: eficient impotriva caderii parului, elimina excesul de sebum, previne aparitia matretii, ajuta la intretinerea, infrumusetarea si sanatatea parului, consolideaza structura proteinelor din firul de par, ii reda elasticitatea si hidratarea.DSC_0017-3

Modul de utilizare:

  • Crema impotrica caderii parului cu petrol se aplica inainte de spalare, atat la radacina firului de par, cat si pe lungimea acestuia. Se maseaza energic, apoi se mentine in par intre 10 si 45 de minute, dupa care se spala parul in mod normal.
  • Samponul pentru par normal si par gras se maseaza usor pe scalp dupa ce am clatit crema pre samponare si se clateste parul din abundenta.

Efectul si parerea mea despre aceste produse:

Am fost placut surprinsa atat de crema cu petrol, cat si de sampon. Nu mi-au iritat scalpul, nu mi-au facut matreata, ba dimpotriva, parul meu arata foarte bine dupa folosire, mi-a redus mai mult de jumatate din firele cazute si mi-au lasat un par mai sanatos si mai rezistent. Le recomand cu drag. Daca aveti probleme cu caderea parului, crema cu petrol chiar merita incercata. Intr-adevar are un miros puternic cand o aplici pe par, dar dupa spalare mirosul dispare. Si pana la urma ce e putin miros daca parul nu mai cade?!

DSC_0014-3

Produsele de la Vivanatura le gasiti pe Vegis:

Voi ati incercat produsele Vivanatura? Care este parerea voastra despre ele?

Kisses.

39 thoughts on “Ingrijirea parului cu produsele VIVANATURA

  1. Cu articolul asta mi am amintit ca mi am cumparat parusan si ca ar fi dragut sa il si folosesc. Daca nu ma ajuta poate incerc si eu produsele prezentate de tine

    Liked by 1 person

  2. Mie mi-a placut crema de par (cred ca am zis asta de zeci de ori :)), insa samponul nu prea mi s-a potrivit. Mi s-a parut ca imi usuca parul si cumva este deshidratat si se incurca dupa. Dar aici tine de tipul de par al fiecaruia 🙂

    Liked by 1 person

    1. Da, o aplici inainte de spalare, stai cu ea 15-45 min si dupa te speli normal. Nici nu ai cum altfel pentru ca are un miros destul de puternic. Noroc ca iese la spalare mirosul 😊.

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.