Reviews

Review: Produse Gerovital H3 Hyaluron C

Inainte de sarbatori am primit spre testare 2 produse de la Gerovital din gama H3 Hyaluron C, o apa micelara si o cutie cu fiole pentru ten. Le-am incercat si m-am gandit sa impartasesc cu voi parerea mea despre ele.

WhatsApp Image 2018-01-01 at 16.25.44

Produsele au in compozitie acid hialuronic pur si lizozomal si vitamina C, ingrediente cunoscute pentru efectul lor de hidratare, antirid, antioxidare, care asigura umplerea si netezirea ridurilor dinspre interior si previn efectele nedorite ale imbatranirii pielii.

Produsele sunt testate dermatologic, asa ca le puteti incerca fara nici o problema.

  • Apa micelara Gerovital H3 Hyaluron C– vine intr-un ambalaj de 400 ml si se bazeaza pe actiunea micelelor formate, care ajuta la eliminarea impuritatilor acumulate la suprafata pielii. Ma inteleg foarte bine cu acest produs, il folosesc in fiecare seara la demachiere si chiar curata eficient pielea. Ce imi mai place la acest produs, este faptul ca nu lasa tenul lipicios dupa folosire, dar eu recomand ca dupa ce folositi orice apa micelara, sa va curatati tenul cu un gel de curatare. Apa micelara o gasiti aici.IMG_0277
  • Fiole Gerovital H3 Hyaluron C– fiolele sunt bogate in ser cu acid hialuronic si vitamina C si ajuta la prevenirea imbatranirii mature ale pielii si la umplerea ridurilor. Le folosesc in fiecare seara, pe tenul curat si am observat ca hidrateaza foarte bine tenul. Nu pot sa spun ca mi-au disparut micile riduri, dar stiti foarte bine ca disparitia ridurilor implica si alte proceduri. Daca aveti tenul deshidratat in aceasta perioada, va recomand cu drag sa le incercati. Le gasiti aici. IMG_0280WhatsApp Image 2018-01-01 at 16.25.44 (1)

Sper ca v-am fost de folos cu aceasta recenzie si va astept sa imi spuneti in comentarii daca voi ati incercat produsele din gama H3 Hyaluron C si ce parere aveti despre ele.

Kisses

21 thoughts on “Review: Produse Gerovital H3 Hyaluron C

  1. Imi plac la nebunie produsele celor de la Gerovital. Pachetul cu fiolele l-am avut si eu, dar le-am dat mamei mele sa le foloseasca. Cat despre apa micelara, pe aceasta nu am avut ocazia sa o testez, dar sunt sigura ca este foarte buna. šŸ˜€

    Liked by 1 person

  2. Le-am vazut lista fiolelor si sa stii ca nu sunt nici pe departe bogate in vitamina C. E ultima in lista, probabil nici in pH bun pentru forma aleasa (ca sa nu mai spun ca ambalajul este f prost ales pentru un ingredient sensibil la lumina) deci nicio sansa sa aibe vreun efect. Iti recomand sa incerci 2% acid hialuronic de la The Ordinary, cantitate mai mare la pret mai bun cu aceleasi rezultate: ajuta la mentinerea hidratarii tenului.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.