Reviews

Rowenta Premium Care Brush & Straight- din dragoste pentru parul tau

Din dragoste pentru parul tau, Rowenta a lansat Premium Care, gama ce ii ofera parului tau atingerea fina a casmirului, impreuna cu cele 4 elemente care definesc parul tau cu adevarat: volum, stralucire, sanatate si vitalitate.IMG_1131Iti doresti sa te simti zi de zi o printesa? Sa ai parul drept, dar in acelasi timp plin de stralucire si sanatate? Daca raspunsul este da, iti recomand placa de par Rowenta Premium Care Brush & Straight, creata special pentru a-i oferi parului tau ingrijirea de care are nevoie.IMG_1132IMG_1134Coafura perfecta nu a fost niciodata mai usor de obtinut!IMG_1143IMG_1146Cu Rowenta Premium Care Brush & Straight te bucuri de un look natural si de un par sanatos si plin de stralucire. Peria integrata din par natural indreapta perfect, mentinand volumul parului, pentru o coafura flexibila si plina de vitalitate. Combinatia dintre generatorul de ioni si invelisul exclusiv cashmere keratin cu ulei de argan protejeaza parul, lasandu-l fin si usor de aranjat. Ecranul lcd permite reglarea cu usurinta a temperaturii intre 130-200`c in functie de tipul de par si de coafura dorita. Placile mobile asigura o presiune uniforma, puternica asupra suvitei de par, dar fara a o deteriora.

Utilizarea placii se poate face in siguranta deoarece aceasta se opreste dupa o perioada de 60 minute in care nu a mai fost utilizata, iar cablul rotativ la 360` asigura libertate de miscare si confort sporit in timpul utilizarii.

Recomand cu drag aceasta placa de par!

Am creat si o scurta poveste pe canalul meu de youtube, care sper sa fie pe placul voastru, iar daca va place ceea ce fac, nu uitati sa va abonati canalului meu!

Astept cu drag comentariile voastre atat aici, cat si pe youtube.

Kisses

43 thoughts on “Rowenta Premium Care Brush & Straight- din dragoste pentru parul tau

  1. Pare foarte faină această placă de păr! Îmi place mult și designul ei. 😍 Văzusem și filmulețul tău, foarte simpatic și creativ. Cu toate că am părul drept, în trecut mi-a fost îndreptat părul la salon și arăta foarte mătăsos. :)) Iar verișoara mea mi-l ondulase cu placa ei și mi se părea interesant că poți folosi placa pentru un sttyling diversificat.

    Liked by 1 person

  2. Eu folosesc placa de par de fiecare data cand il coafez :)) Am si eu cateva. dar pare foarte interesanta aceasta de la Rowenta ca are perii de pe margine, pe care nu ii gasesti la toate placile de par :D. Poate cand se strica una de a mea o incerc si pe asta 😀

    Liked by 1 person

  3. Eu nu prea folosesc placa de par inteucat, imi place sa port mai mult bucle, dar am sa tin cont de recomandarea ta atunci cand vreau sa imi schimb look-ul. Sunt sigura ca aceasta placa isi face treaba super bine! 😊

    Liked by 1 person

  4. Măi eu sincer am o placă de păr Remington și sunt super mulțumită de ea (bine, nici nu prea mai am timp de îndreptat părul de când sunt mămică), dar tare faină pare placa asta de la Rowenta, sincer!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.