Jurnal de ganduri

Weekend la munte|sanius, peisaje frumoase si relaxare

Am profitat ca ziua de miercuri e libera de la stat si ne-am luat luni si marti concediu si am fugit intr-o excursie la munte. Pe canalul meu de youtube gasiti vlogul din aceasta mica escapada.thumbnail_munteAm plecat sambata dimineata dupa ce mi-am lasat telefonul in service pentru ca am avut cateva probleme cu bateria (gasiti mai multe detalii in vlog) si ne-am oprit in Predeal. Ne-am cazat la Pensiunea Olga la Paraul Rece. Gasiti mai multe detalii aici daca sunteti interesati. Pensiunea este situata pe un deal, intr-un loc retras de agitatia lumii, iar peisajul este absolut mirific. IMG_1236DSC_0001IMG_1241IMG_1245IMG_1270IMG_1272Am prins o vreme foarte frumoasa, zapada foarte mare, ninsoare ca in povesti, iar gradele de afara au fost potrivite. Am fost pe partia Clabucet din Predeal, am facut cateva ture cu saniuta, am mancat o gogoasa cu gem de visine, am baut un vin fiert si ne-am intors seara la pensiune sa ne facem un gratarel si sa ne relaxam la un pahar de vorba.IMG_1283IMG_1288IMG_1298IMG_1304IMG_1322Duminica am iesit putin intr-o mica drumetie, am gasit un deal urias cu o priveliste minunata, ne-am bulgarit putin si ne-am intors la pensiune deoarece parintii nostrii s-au intors mai repede la Bucuresti pentru ca luni pentru ei a fost zi de munca.IMG_1352IMG_1361IMG_1383IMG_1397IMG_1426IMG_1444Am ramas doar eu cu Alex la pensiune, iar faptul ca am stat o zi intreaga izolati de toata lumea a fost o exact ce ne-a recomandat medicul. Ne-am jucat un tenis de masa, am vizionat 2 filme si ne-am pus la somn destul de devreme, astfel ca am reusit sa ne odihnim si sa ne incarcam bateriile.

Luni am pornit inapoi spre Bucuresti, dar nu inainte sa facem o scurta oprire la Sinaia, unde am mancat un tiramisu si niste clatite delicioase cu ciocolata si nuci si am baut un fresh de portocale. Amandoi stiam restaurantul Bucegi, l-am mai vizitat in trecut, este chiar un loc dragut, cu mancare buna si preturi decente.IMG_1501IMG_1503IMG_1526.JPGIMG_1527.JPGLa intoarcere mi-am luat si telefonul de la service si inca profitam de zilele libere pentru a ne relaxa si odihni.

A fost un weekend frumos, am vazut o multime de peisaje frumoase pe care le-am impartasit cu voi in vlog si am reusit sa profitam la maxim de putinele zile libere pe care le avem.IMG_1486.JPGIMG_1378.JPGNu uitati sa urmariti si vlogul si va astept sa imi spuneti in comentarii cum vi s-a parut mica noastra escapada la munte. Also, nu uitati sa va abonati canalului meu pentru a fi la curent cu toate clipurile pe care le postez.

Kisses

25 thoughts on “Weekend la munte|sanius, peisaje frumoase si relaxare

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.