Bullet Journal

Bullet Journal|Introducere si organizarea intregului an

Bullet Journal este un concept facut de un tip american Ryder Carroll, care avea imprastiate peste tot hartiute, notite cu diverse idei si altfel s-a gandit sa creeze aceasta agenda numita Bullet Journal, care sa ne ajute la organizare. Am postat pe canalul meu de youtube primul clip din seria Bullet Journal, care, sper eu sa va inspire.thumbnail_bullet_journal_organizFolosesc o agenda Moleskine, pe care am cumparat-o de pe emag, iar in primul clip v-am prezentat organizarea intregului an.

Am inceput cu prima pagina care contine datele mele personale, iar urmatoarele pagini sunt dedicate calendarului pe intregul an, unde mi-am notat datele si evenimentele mai importante din acest an. Am folosit pentru realizarea calendarului diverse pixuri colorate, washi tape, un creion si multa neindemanare :).

Pentru urmatoarea pagina m-am gandit sa fac ceva cute si am desenat 12 cupcakes pentru zilele de nastere a persoanelor dragi. Am folosit si acuarele pentru a le da culoare si am descoperit ca ma relaxeaza pictatul.IMG_15615 lucruri pe care as vrea sa le fac mai des a fost urmatoarea idee pentru urmatoarea pagina, iar aici gasiti lucrurile care cred eu ca sunt importante pentru mine.

Avand in vedere ca nu toate zilele contin praf de zana, zambete si unicorni, am folosit urmatoarea pagina pentru a-mi nota diverse lucruri pe care sa le fac cand ma simt trista/deprimata/nervoasa/nerabdatoare/etc si am inveselit-o cu un soare si niste flori.

Paginile urmatoare sunt preferatele mele si sunt dedicate filmelor si cartilor- pentru filmele pe care urmeaza sa le vizionez mi-am desenat o camera antica, iar mai jos bilete pe care sa scriu numele filmului vizionat, urmand ca dupa ce l-am vazut sa colorez acel biletel. Iar pentru carti am desenat un raft cu 25 de carti (numarul cartilor pe care mi l-am propus sa le citesc anul acesta) si cateva elemente decorative.IMG_1564Urmeaza un mic wishlist cu cateva produse cosmetice/haine/altele pe care doresc sa mi le achizitionez in viitor si master chore list pentru ca imi place sa fac si sa mentin curatenia in casa.

Nu lipseste din Bullet Journalul-ul meu nici destinatiile unde as vrea sa ajung, dar nici localurile din Bucuresti pe care as vrea sa le vizitez. Also, ce mi-a placut foarte mult si am vazut la mai multe fete este Year in Pixels in care iti colorezi patratelul destinat fiecarei zi in functie de mood-ul zilei.

Pe ultima pagina gasiti un plic facut de mine in care pun diverse planuri, idei pe care vreau sa le pun in practica mai tarziu.

Daca doriti sa vedeti exact cum arata Bullet Journal-ul meu va invit sa urmariti si videoclipul si sa va abonati canalului meu daca v-am inspirat, daca va place ceea ce fac si pentru a fi la curent cu tot ce postez.

Va astept cu comentarii atat aici, cat si pe youtube in care sa imi spuneti daca voi aveti un Bullet Journal si ce idei creative aveti pentru realizarea lui.

Kisses

44 thoughts on “Bullet Journal|Introducere si organizarea intregului an

  1. Imi plac tare mult aceste agende organizate si frumos trasate. Eu nu prea am timp de asta. Daca m-ar vedea fetiuta mea cu astfel de activitati, sigur mi-ar ciufuli agenda rau! Raman doar la admirarea muncii vostre …. Mie mi se pare ca esti talentata la desen si ca ai imaginatie

    Liked by 1 person

  2. Ți-a ieșit foarte fain bullet journalul!! Ieri mi-a sosit și mie noul bujo și mă apuc de organizarea lui zilele acestea. 😊😊 Nu știam că se găsesc bujo și pe emag. :))) Va trebui să rețin pe viitor. Spor la organizare!!

    Liked by 1 person

  3. Dragut jurnalul, dar mie mi-ar lua prea mult sa-l fac. Eu, daca as putea, as dicta cuiva sa-mi scrie in el. 😀 Prea mult timp pierdut cu decorarea, cu asternutul ideilor (care poate atunci pe loc nici nu-mi vin), timp pe care nu il am. Asta sunt eu. 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.