Lifestyle

Epilare definitiva Nomasvello

Saptamana trecuta am revenit in cabinetul Nomasvello, de data aceasta pentru prima sedinta de epilare definitiva cu IPL. Specialista #IPL Nicoleta m-a intampinat cu drag si a impartasit cu mine o multime de lucruri despre beneficiile epilarii definitive, ce presupune sedinta si anumite interdictii, asa ca m-am gandit sa impartasesc aceasta experienta cu voi.17565-logo-1412767556Lumina intens pulsatila (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului.Mi se pare incredibil cum avanseaza tehnologia si faptul ca in numai 12 sedinte de epilare, parul nedorit dispare. Cred ca e important sa punem accent si pe corpul nostru, nu doar pe suflet deoarece sufletul ramane la fel, dar corpul in schimb sufera diverse schimbari.20180124_16172120180124_161735Pentru inceput, sedintele de epilare definitiva sunt recomandate a fi facute in sezonul rece deoarece nu ne expunem la soare; inainte de prima sedinta nu aveti voie sa luati medicamente (in special Nurofen, Ibubrofen,etc) deoarece interfereaza cu tratamentul; inainte cu 2-3 zile de sedinta nu indepartati parul cu lama (sau alte metode); aveti nevoie de 6-12 sedinte pentru ca tratamentul sa functioneze (depinde de fiecare persoana in parte).

Eu am ales zona axiala, iar sedinta a durat destul de putin (dar in principiu durata sedintei depinde de zona aleasa). Avand axile mici, a fost nevoie doar de cateva impulsuri pentru a indeparta parul nedorit.

Sedinta se desfasoara in modul urmator: dupa ce ai fost informat de specialistul IPL cu privire la sedinta, procedura e destul de simpla: se raceste zona cu gheata, dupa care IPL (lumina intens pulsata) va arde firele de par din zona respectiva. Procedura nu este dureroasa absolut deloc (repet: eu vorbesc strict de zona axilara) si a durat mai putin de 10 minute. La sfarsitul tratamentului, Nicoleta m-a rasfatat cu o crema pentru a hidrata zona.20180124_16181520180124_161835Dupa prima sedinta, urmatoarele sedinte se programeaza la interval de o luna, iar urmatoarele la interval de 2-3 luni, in functie de caracteristicile fizice ale fiecarei persoane.

Specialistul IPL mi-a vorbit si de cateva interdictii in urma tratamentului cu IPL: sa nu ne expunem la soare 3 zile dupa tratament, iar intre sedinte sa nu ne smulgem firele de par crescute (le putem lua cu o lama sau cu crema depilatoare).

Nu vreau sa va mint si sa va spun ca nu mi-a crescut nici un fir de par dupa prima sedinta. Pentru ca tratamentul sa functioneze si sa scapam de parul nedorit, trebuie sa respectam intervalul de sedinte recomandat de specialistul IPL. Abia dupa mai multe sedinte va incepe sa se vada si rezultatele.

Ma gandesc sa continui sedintele pentru a vedea rezultate. Daca sunteti interesate, sau mai doriti sa aflati si alte informatii puteti accesa site-ul Nomasvallo sau puteti sa sunati, specialistii IPL sunt foarte draguti si amabili. O sedinta costa 135 lei pentru zonele mai mici si 270 lei pentru zonele mari. Ce as mai vrea sa specific este faptul ca tratamentul va avea rezultate mai bune si mai rapide daca parul vostru este inchis la culoare, iar firele de par sunt groase.

Pot sa zic ca am iesit cu zambetul pe buze din cabinet si abia astept sa revin pentru urmatoarea sedinta.20180124_16172820180124_161746Sper ca acest articol v-a fost de folos si astept sa imi spuneti in comentarii daca voi ati incercat acest tratament sau daca v-ati gandit sa incercati.

Kisses

16 thoughts on “Epilare definitiva Nomasvello

  1. Imi doresc si eu sa imi fac epilare definitiva. Sper din tot sufletul ca in aceasta vara sa incerc si eu macar pe o portiune din corp. Tot la axila ma gandeam si eu si daca totul merge conform planului, sa-mi fac si pe picioare ulterior

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.