Lifestyle

Idei pentru o zi speciala de Valentine’s Day + idei de cadouri pentru ea si pentru el

Am postat pe canalul meu de youtube un clip in care va prezint cateva idei pe care puteti sa le puneti in practica de Valentine’s Day sau de Dragobete, sau pur si simplu cand vreti sa faceti ceva special pentru persoana iubita.valentines_day_thumbnailNu sunt cel mai mare fan Valentine’s Day si asta pentru ca sarbatoresc acest obicei destul de rar, plus ca este intr-o zi de miercuri cand eu sunt la munca si probabil o sa sarbatoresc cu colegii, testand niste jocuri.

Pentru cei care vor sa sarbatoreasca Valentine’s Day sau Dragobete, dar nu stiu exact ce sa faca, m-am gandit sa vin cu cateva idei, atat pentru un buget mai mare, cat si pentru unul friendly, iar la sfarsit sa va prezint si cateva idei dragute de cadouri, atat pentru ea, cat si pentru el.

O sa va insir mai jos ideile mele pe scurt, iar daca v-am facut curiosi/curioase, va astept pe canalul meu de youtube sa urmariti tot videoclipul.

  • Bilete VIP la film vs vizionarea unui film romantic acasa
  • Cina romantica la un restaurant vs cina romantica acasa
  • Cina romantica + priveliste asupra orasului (Sky Tower-Bucuresti) vs cina romantica + priveliste asupra orasului pe o cladire inalta
  • Pentru femeile romantica cina+ cheesy stuff (lumanari, petale de trandafiri, muzica) vs o seara linistita intr-o camera de hotel
  • O zi la piscina/SPA/masaj vs o baie relaxanta acasa
  • Destinatie necunoscuta vs o zi/seara la o pensiune/hotel

Detaliile acestor idei le gasiti bineinteles in videoclip alaturi de ideile de cadouri, atat pentru el, cat si pentru ea.

Sper sa va placa ideile mele, sa le puneti in practica, nu neaparat de Valentine’s Day sau Dragobete, ci si intr-o zi/seara obisnuita.

Astept parerile voastre in comentarii, sunt curioasa daca voua va place acest obicei, daca il sarbatoriti, iar daca da sa imi spuneti si mie ce planuri aveti.

Also la acest clip avem ♥48hYTGIVEAWAY, iar regulile la concurs le gasiti aici.

Ce castigati? Un set de la Rimmel London in colaborare cu Rita Ora care contine o mascara Scandal eyes Reloaded si o oja de unghii in nuanta caramel cupcake.IMG_1683Nu uitati sa va abonati canalului meu pentru a fi la curent cu toate videoclipurile mele.

Kisses

25 thoughts on “Idei pentru o zi speciala de Valentine’s Day + idei de cadouri pentru ea si pentru el

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.