Reviews

Review produse MAKEUP REVOLUTION: Paleta Sugar and Spice & Vivid Baked Highlighter

Makeup Revolution e un brand destul de indragit de mine, au foarte multe produse faine si la preturi accesibile, iar pentru persoanele incepatoare in ale machiajului, consider ca paletele lor sunt perfecte.

Asa ca azi, m-am gandit sa va povestesc putin despre cele doua produse pe care le detin de la Makeup Revolution si mai exact paleta de blushuri Sugar and Spice si highlighterul vivid baked.IMG_0247Highlighterul baked l-am achizitionat in urma cu ceva timp si l-am folosit foarte mult, iar paleta de blushuri Sugar and Spice am achizitionat-o recent, am folosit-o putin, astfel incat am reusit sa imi formez o parere despre ea.

  • Vivid baked highlighter– in nuanta moon glow lights este dupa cum ii spune si numele un iluminator baked (adica pelicula subtire de deasupra trebuie indepartata). Este un iluminator cu irizatii aurii si cred ca se potriveste unui ten mai inchis la culoare si desi eu am tenul deschis la culoare, nu m-am sfiit in a-l folosi. Iluminatorul este destul de prafos, dar se aplica uniform pe ten si arata foarte bine. Eu il aplic pe cel mai inalt punct al pometilor si pe arcul lui Cupid (“v-ul” deasupra buzei). Are o rezistenta medie (depinde de cate ori va atingeti fata in decurs de cateva ore), il gasiti aici la un pret accesibil. Desi pe parcursul timpului mi-am cumparat si alte iluminatoare, il mai folosesc pentru ca imi place si faptul ca se  vede subtil pe ten, ceea ce il face potrivit pentru folosirea zilnica.IMG_0249
  • Paleta de blushuri Sugar and Spice– arata bine inca de la ambalaj care e unul elegant, negru si are in dotare o oglinda mare, foarte utila de altfel. Paleta are 8 nuante, dintre care 6 sunt mate si 2 sunt irizate. Sincer nu inteleg de ce se numeste paleta de blushuri cand 2 dintre nuante pot fi folosit ca iluminator, dar daca ei au decis asa, eu zic sa ne conformam. Nuantele sunt pigmentate, se aplica foarte usor, au o rezistenta buna si miros foarte bine. Per total, eu sunt foarte multumita de aceasta achizitie. Consider ca este o paleta potrivita fetelor incepatoare in ale machiajului pentru ca gasiti tot ce aveti nevoie in aceasta paleta pentru un machiaj basic al fetei. Paleta o gasiti aici si chiar o recomand cu drag. Also, m-am gandit sa va fac si niste swatchuri sa vedeti cum arata.IMG_1771IMG_0251

Desi am doar 2 produse de la Makeup Revolution, cred ca le-am ales bine si sunt multumita de ele, raportul calitate pret e excelent. Bineinteles ca mai am pe lista si alte produse de la acest brand, ma gandesc sa imi achizitionez si cateva palete de makeup pentru ca au o colectie foarte mare de palete cu nuante frumoase, iar preturile lor sunt tare bune.IMG_1769Sper ca v-am fost de folos cu acest articol si astept sa imi spuneti in comentarii daca ati incercat aceste produse sau daca va tenteaza, iar daca aveti idee care paleta e cea mai faina de la acest brand, astept sa mi-o recomandati.

Kisses

37 thoughts on “Review produse MAKEUP REVOLUTION: Paleta Sugar and Spice & Vivid Baked Highlighter

  1. Am și eu paleta de blushuri, îmi place foarte mult, iar primele 2 nuanțe le folosec și pe ploape câteodată.
    Ca paleta de farduri îți recomand pe cele din gama „I heart makeup” și Soph x Makeup Revolution 😘

    Liked by 1 person

  2. O am trei palete de farduri de la Makeup Revolution si imi plac la nebunie. Obligatoriu am sa-mi iau si eu paleta de blush, arata exceptional.

    Liked by 1 person

  3. Sunt și eu la coadă pentru achiziționarea/testarea de produse Makeup Revolution! Nu am apucat încă să iau nimic de la ei, dar au atâtea farduri faine! Și palete!! 😍😍 Să te bucuri de alegerile tale sunt superbe!! Faină rău paleta și highlighterul!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.