Reviews

Astenie de primavara? Uita de ea cu ajutorul uleiurilor terapeutice de la Life Care

Am avut parte in ultima perioada de schimbari destul de bruste de temperatura, de la o zi cu soare si temperatura ridicata, la o zi friguroasa cu temperatura destul de scazuta, astfel ca am avut parte de o primavara capricioasa, iar pentru sanatatea noastra nu e deloc benefic pentru ca se instaleaza starea de oboseala, slabiciunea fizica, anxietatea si lipsa energiei.

Astenia de primavara, impreuna cu un stil de viata modern si agitat, ne predispune stresului, acesta avand o multime de efecte negative asupra corpului si mintii: stari de irascibilitate, oboseala, lipsa de energie, schimbari bruste de dispozitie, tulburari de somn, probleme de concentrare si multe altele.IMG_0036.jpgCum trecem de astenia de primavara cu ajutorul uleiurilor terapeutice:

V-am mai povestit ca eu folosesc destul de des diverse uleiuri pentru aromaterapie si cred ca e o metoda buna de relaxare pe care toti oamenii ar trebui sa o incerce. Uleiurile terapeutice actioneaza in acelasi timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emotional si spiritual.

Efectele uleiurilor esentiale sunt cunoscute inca din antichitate, ele sunt extrem de concentrare, o picatura de ulei terapeutic avand un efect exponential crescut, fata de alte tratamente create din aceasi planta.

Un blend de uleiuri terapeutice inseamna un amestec concentrat de uleiuri esentiale extrase din diferite plante, astfel incat puteti beneficia de efectul benefic al mai multor plante printr-o singura aplicare. Ele pot fi folosite in mai multe combinatii, de la aplicarea topica- la incheieturile mainilor, local- atunci cand problema e pe piele localizata si pana la administrarea interna- cateva picaturi intr-un pahar cu apa sau picurarea lor sublingual.

Magic Oil Krauter: este un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice.IMG_0034Are in compozitie peste 30 de uleiuri din plante medicinale cu efect terapeutic: Bio Grau, Bio Rozmarin, Bio Portocala, Bio Salvie, Bio Aloe Vera, Bio Masline, Bio Lavanda si Bio Limone, plante cu efecte miraculoase asupra organismului.

Cum folosim Magic Oil Krauter:

  • pentru dureri de cap– 2 picaturi- se face masaj in zona tamplelor
  • dureri reumatice– 3/10 picaturi- se face masaj in zona dureroasa
  • revigorarea picioarelor (daca purtati tocuri sau stau mult in picioare)- in 3 litri de apa se adauga cam 10-15 picaturi de ulei
  • pentru relaxare: se adauga maxim 30 de picaturi in apa pentru baie
  • pentru improspatarea aerului din casa- se folosesc 4-5 picaturi in difuzorul pentru aromaterapie sau in alt vas conceput pentru asta
  • pentru probleme respiratorii– se aplica maxim 2 picaturi in zona externa a nasului

Ambalajul produsului e conceput foarte bine, avand un dop special care face usoara dozarea produsului, astfel ca veti sti exact cate picaturi aplicati fara sa faceti risipa.010 - Copy

Krauter Magic Roll: avand un recipient foarte mic, usor de transportat si de aplicat, va recomand sa il aveti mereu la indemana pentru orice problema dureroasa.IMG_0035-2Roll-onul este recomandat pentru orice tip de piele, are in compozitie extracte de aloe vera, salvie, rozmarin, arnia montana, menta, musetel, ce poate calma durerea si inflamatia. Este bun contra durerilor de cap, durerilor articulare si musculare. Este un produs recomandat pentru uz extern, prin masajul zonei dureroase, oferind un efect racoritor si calmant.magic_newCe parere am eu despre aceste produse si cum le-am folosit:

  • Magic Oil Krauter: l-am folosit pentru masaj, eu avand probleme cu coloana cervicala si lombara, a fost de mare ajutor. Alte 2 utilizari ale produsului: ca aromaterapie (deja stiti ca imi plac uleiurile esentiale si le folosesc foarte des) si l-am utilizat si in apa pentru baie, pentru relaxare. Un produs care mi-a placut si il recomand. Il gasiti aici.
  • Krauter Magic Roll-on: produsul acesta m-a cucerit de la prima utilizare, astfel ca este foarte util, il pot lua peste tot cu mine datorita ambalajului si il pot folosi oricand e nevoie. Il gasiti aici.

Eu mai folosesc si alte 2 produse de la Life Care de cativa ani buni, pe care le recumpar de indata ce mi se termina, despre care o sa va povestesc intr-un alt articol.

Despre companie:

Life Care a fost infiintata in 2005, este o mare companie orientata pe vanzarea de produse BIO, naturale si vegane. Portofoliul companiei include peste 300 de produse bio, naturale si vegane create dupa retetele originale Life Care.

Produsele pot fi achizitionate de pe site sau de la partenerii Life Care.

Sper ca v-a fost de folos acest articol!

Sunt curioasa daca ati folosit produsele Life Care si ce parere aveti despre ele, asa ca va astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses.

 

 

 

 

19 thoughts on “Astenie de primavara? Uita de ea cu ajutorul uleiurilor terapeutice de la Life Care

  1. Am folosit si folosesc ambele produse. Sunt foarte bune. Chiar nesperat de bune. Roll on-ul il am inca de anul trecut si sotul meu l-a folosit cam de fiecare data cand se accidenteaza la fotbal

    Liked by 1 person

  2. Imi plac la nebunie produsele LifeCare! Nu stiam de recomandarile tale. Le voi testa si eu cu drag, mai ales pentru astenia de primavara! 😍

    Liked by 1 person

  3. I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you
    can earn extra bucks every month because you’ve got hi quality content.
    If you want to know how to make extra money, search for: Ercannou’s essential adsense alternative

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.