Reviews

Fondul de ten Clinique Stay Matte- demo, finish si primele impresii

Fondul de ten de la Clinique Stay Matte l-am achizitionat de cateva saptamani deja, dar m-am gandit sa il incerc pentru prima oara cu voi pe camera si sa va spun parerea mea despre el, asa ca asta am si facut.

thumb_cliniq

Daca ma urmariti pe instagram(daca nu, ma gasiti aici), stiti deja ca v-am spus ca la un moment dat a fost in curte la Promenada, in Bucuresti, un cort in care se vindeau diverse produse de la diverse branduri, la preturi foarte accesibile. Ba mai mult decat atat, v-am si aratat ce produse mi-am cumparat.

Printre produsele achizitionate s-a gasit si acest fond de ten de la Clinique Stay Matte oil-free, pe care am vrut foarte mult sa il incerc si sa vad daca se potriveste tenului meu. Avand un ten mixt, cu tendinta de ingrasare in zona T si auzind ca acest fond de ten e potrivit unui ten mixt/gras, m-am hotarat sa il achizitionez si inca de atunci am fost hotarata sa il incerc pentru prima data cu voi, pe camera. Pretul fondului de ten a fost de 30 de lei si da, produsele vandute sunt originale.

Ambalajul fondului de ten este foarte practic, vine intr-un recipient de 30 ml, nu are pompita, dar vine sub forma de tub cu care se dozeaza foarte usor produsul, fara a face risipa.

IMG_0308

Nuanta pe care am ales-o eu este 02 Alabaster si este cea mai deschisa nuanta, care pana la urma a fost potrivita tenului meu foarte deschis (ce e drept, nu m-a vazut soarele de ceva vreme). Mi-am cumparat si nuanta urmatoare 06 Ivory, dar inca nu am incercat-o sa vad daca mi se potriveste mai bine.

Am aplicat fondul de ten cu un buretel de la Oriflame, care a fost udat in prealabil si am inceput sa intind fondul de ten. La prima impresie am observat ca fondul de ten se intinde foarte usor, uniformizeaza foarte bine tenul, il matifiaza si are acoperire medie spre mare.

Se simte foarte lejer pe ten si sunt foarte curioasa de rezistenta lui, asa ca o sa revin cu un update aici pe blog, cat si intr-un alt clip.

Daca sunteti curioase cum arata pe tenul meu, cum se aseaza si ce finish are, va invit pe canalul meu de youtube sa urmariti si clipul, in care va arat exact pasii pe care ii urmez in aplicarea lui si impartasesc cu voi parerea mea sincera despre acest produs.

Daca urmariti si clipul, o sa vedeti si machiajul pe care l-am realizat, care a iesit tare bine.

IMG_0314

Nu uitati sa va abonati canalului meu, sa fiti la curent cu tot ceea ce postez si astept sugestii cu ce mai doriti sa vedeti la mine pe canal.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat acest fond de ten de la Clinique si ce parere aveti despre el, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii, atat aici, cat si pe youtube.

Kisses

25 thoughts on “Fondul de ten Clinique Stay Matte- demo, finish si primele impresii

  1. Clinique are produse bune, vreau si eu sa incerc un fond de ten bun de la ei, insa pretul de 30 lei mi se pare foarte mic pentru un produs original.

    Liked by 1 person

    1. In fiecare an se fac vanzari de genul acesta la Promenada la cort. Probabil ai auzit si alte bloggerite care si-au cumparat produse Estee Lauder, bumble and bumble, mac si altele. Sunt originale produsele si sunt chiar reprezentanti din magazine care le vand.

      Like

  2. L-am avut și eu acum câțiva ani, dar mi s-a părut un pic greuț pentru tenul meu, eu preferând o acoperire mai light. Îmi cam scoatea in evidenta ridurile de pe frunte.

    Liked by 1 person

  3. Anul trecut pe vremea asta l-as fi incercat, acum, insarcinata fiind, tenul meu a devenit foarte uscat si nu stiu cat de bine s-ar comporta acst fond de ten in situatia de fata.

    Like

  4. Se vede tare bine acest fond de ten. Pana acum n-am incercat nici un produs Clinique si mi se par tare interesante produsele lor. Am sa le acord o importanta mai mare

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.