Jurnal de ganduri

Prima mea experienta Digital Divas in calitate de blogger

O zi calduroasa de inceput de vara, bineinteles ca dimineata am fost la birou, iar la 12 am fugit spre eveniment. Ce eveniment? Digital Divas bineinteles.18595579_1375116779233624_6960747488186325087_oAm stabilit cu Stefania (pe care o gasiti aici) sa mergem impreuna la eveniment, asa ca ne-am intalnit la ora 12 la Universitate. Indecisa de fel, mi-am schimbat tinuta inainte de eveniment si am optat pentru o rochita cu print de la Stradivarius si o pereche de sandale negre de la H&M, iar pentru ca nu am luat in calcul traficul am intarziat putin, dar din fercire inca nu incepuse conferinta.

Ne-am facut cateva poze minunate in coltul absolut mirific, aranjat de Avon. Florile, baloanele m-au transpus in cu totul alta lume.31755391_1711645422247423_6822127491780444160_oLocatia unde s-a tinut evenimentul, Palatul Bragadiru, o cladire absolut superba, cu un aer vintage m-a binedispus si m-a facut intr-adevar sa ma simt ca o diva. Faptul ca majoritatea persoanelor prezente la acest eveniment au fost femei, s-a simtit puterea feminitatii, iar locatia a devenit un fel de asociatie secreta a femeilor.

Am participat doar la prima conferinta din pacate, avand alte lucruri de rezolvat in ziua respectiva, dar m-am bucurat sa descopar cateva lucruri interesante din spatele blogging-ului, mai exact diverse tips and tricks de la speakeri ca: Sanziana Negru, Maurice Munteanu, Fabuloasele, Vali Barbulescu. A fost o conferinta interesanta, cu pareri pro si contra, cu argumente si cu alte sfaturi utile venite din partea speakerilor.31743713_1711423822269583_3788541633339850752_oDupa prima conferinta am mai stat foarte putin, dar suficient incat sa socializez si sa cunosc cateva fete dragute pe care le stiam din social media.

Chiar daca am participat un sfert de zi la acest eveniment, mi-am facut o prima impresie si pot sa zic ca e o experienta frumoasa sa participi la un astfel de eveniment, iar satisfactia enorma o ai in momentul in care primesti un ecuson cu numele tau si numele blogului pe el.

Am urmarit si Gala live deoarece eram curioasa care sunt divele anul acesta. Bineinteles ca nu toate premiile au fost pe deplin meritate de unele persoane, dar eu cred ca fiecare persoana a muncit sa ajunga la nivelul la care se afla si chiar daca au fost discutii multe pe seama acestor premii, eu vreau sa va reamintesc doar un lucru: in spatele unui blogger/vlogger e o munca si un efort imens depus, timp pretios pierdut pentru aceasta pasiune si pana la urma suntem oameni si ar trebui sa ne sustinem reciproc. Asa ca daca nu ai nimic bun de zis, mai bine nu spune ;).

Castigatoarele Digital Divas 2018 sunt:

Eu ma bucur ca am putut participa la eveniment, ca am mai invatat cateva lucruri care imi vor fi utile in blogging/vlogging si sper sa mai particip si cu alte ocazii.31784809_1711644985580800_6971305136333258752_oSunt curioasa daca voi ati participat la acest eveniment sau daca va doriti sa participati in viitor. Astept raspunsurile voastre in comentarii.

Pozele au fost preluate de pe pagina oficiala a evenimentului Digital Divas.

Kisses

45 thoughts on “Prima mea experienta Digital Divas in calitate de blogger

  1. Eu nu sunt cea mai mare fana a acestui eveniment si am ramas cu acesta parere de la prima editie insa pot recunoaste ca reuseste sa stranga cel mai mare numar de bloggeri si vloggeri din Romania si ca si-a castigat un renume in pofida discutiilor din fiecare an.

    Liked by 1 person

  2. si eu am participat acum cativa ani, nu m-au dat pe spate, castigatoarele sunt cam in fiecare an aceleasi, cu mici modificari, ma bucur totusi ca anul acesta am auzit si alte nume 🙂

    Liked by 1 person

  3. Am fost si eu doi sau trei ani la rand :))), nici nu mai stiu, in fiecare an e aceeasi treaba :). Mi-a placut compania in care am fost, bloggeritele mele dragi 🙂

    Liked by 1 person

  4. Digital Divas este un eveniment dragut si o ocazie perfecta sa (re)intalnesc fete dragi, pe care le urmaresc in online. Anul acesta eu cred ca am ajuns dupa ce ai plecat tu, mi-ar fi facut placere sa te salut 🙂

    Liked by 1 person

  5. Eu urmăresc de departe ce se întâmplă în jurul evenimentului. Este interesant, iar pozele sunt desperate cele mai reușite. De as ajunge sa particip la Event, as duce cu mine măcar doua prietene. .Să îmi tina spatele 😂😆

    Liked by 1 person

  6. Nu am fost niciodată la acest eveniment, fiind nouă în domeniu ca să spun așa.. Din păcate având în vedere lista de câștigătoare prezentată și considerând că din toate doar Andreea Balaban merită, nu cred că m-ar atrage să merg la anul..
    Ținuta ta a fost foarte frumoasă!

    Liked by 1 person

    1. Multumesc. Andreea Balaban merita intr-adevar, dar nu la toate categoriile. De aceea sunt mai multe categorii, sa castige mai multe fete. Acum na si voturile conteaza mult 😊

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.