My happy place. Bucharest

Hai cu mine o zi prin Bucuresti- Simbio, Ikea, Cismigiu si Centru Vechi #1

Bucuresti a fost mereu special pentru mine, a fost singurul oras de care m-am indragostit din prima clipa, asa ca, am inceput o serie noua pe canalul meu de youtube pe care am numit-o “Hai cu mine o zi prin Bucuresti“, in care practic descoperim impreuna tot felul de locuri dragute: cafenele, restaurante, stradute, cladiri, parcuri, mancare delicioasa, localuri accesibile, magazine si multe altele. Mi s-a parut un prilej bun sa descopar si eu locuri noi si sa vi le arat si voua, sa putem comunica pe acest subiect.Buc1Primul clip din seria aceasta l-am facut sub forma de vlog si pentru ca aveam oricum cateva locuri de vizitat sambata, m-am gandit ca e momentul oportun sa incep si acest vlog.

Bineinteles ca am inceput dimineata light cu o vizita la posta pentru ca e singura zi in care pot sa ajung la posta si am trimis un coletel plin cu produse unei tipe tare dragute din orasul meu natal pentru ca ne-am gandit noi sa facem un swap(mai multe detalii legat de acest subiect o sa vedeti intr-un clip viitor).

Dupa ce am pus coletelul la posta, ne-am gandit sa luam micul dejun. Am ales ca local Fabrica de Mancare, care e un local de tip impinge tava. Gasiti zilnic mancare foarte buna la un pret foarte mic(noi iubim supa crema de legume de aici), iar localul in interior aratat atat de bine, ca ti-e mai mare dragul sa mananci acolo. Ideea a pornit de la cateva farfurii, ajungand sa fie tema principala din el. Gasiti localul aici si mai multe detalii si poze aici.IMG_0328O vizita in IKEA a fost necesara. Deoarece apartamentul nostru e gata si noi trebuie sa ne mutam in curand, trebuie sa cautam mobilier si tot felul de alte lucruri necesare intr-o casa noua. Nu am cumparat foarte multe, mai mult am mers sa ne facem o idee de mobilier, dar am iesit cu 3 lumanari parfumate, 2 suporturi pentru pensulele de machiaj, o rola de curatat hainele si un set de baterii(luam baterii la preturi accesibile pentru controlerul de la xbox si pentru toate instalatiile mele cu luminite pe care le folosesc la poze).

Si pentru ca am sarbatorit 2 ani de relatie, Alex a facut rezervare la Simbio sa mancam. Localul e tare dragut, intr-o casa mare, destul de veche, astfel ca in interior, sunt pastrate cateva elemente vechi. Mancarea a fost foarte buna, portiile sunt foarte mari, iar atmosfera e tare placuta. Au si o terasa frumoasa, plina de plante si verdeata, dar din pacate sambata a plouat, asa ca nu ne-am putut bucura de ea. Localul, impreuna cu alte detalii il gasiti aici.IMG_0348IMG_0349Am mai colindat stradutele din imprejurime, iar urmatoarea oprire  a fost la Palatul Universul unde am donat cateva carti pentru copiii care au nevoie. Daca sunteti draguti si vreti sa faceti o bucurie unor copii, va invit si pe voi sa donati o carte/doua sau cate va lasa inima. O sa va puna un zambet pe buze pentru ca ati facut un lucru frumos si va aduce multa bucurie unor copii care au nevoie de asta. Mai multe detalii plus adresa o gasiti aici.IMG_0366IMG_0428-2IMG_0431Pentru ca Palatul Universul e foarte aproape de parcul Cismigiu, m-am gandit sa facem impreuna o plimbare relaxanta prin parc si sa va arat si voua de ce e unul dintre parcurile mele preferate.IMG_0376IMG_0383Am incheiat frumos seara cu o plimbare prin Centrul Vechi al Bucurestiului, unde a fost plin de lume, ca de obicei, si am savurat o inghetata delicioasa de la Cremeria Emilia.IMG_0423Daca vreti sa si vizualizati tot ce v-am povestit eu aici, va invit pe canalul meu sa urmariti videoclipul postat.

Sper sa va placa aceasta serie noua si sa fiti alaturi de mine in aceasta mica aventura in care o sa descoperim o multime de locuri frumoase.

As avea o rugaminte la voi: daca stiti locuri frumoase pe care as putea sa le vizitez, va invit sa mi le scrieti in comentarii.

Kisses

 

23 thoughts on “Hai cu mine o zi prin Bucuresti- Simbio, Ikea, Cismigiu si Centru Vechi #1

  1. Ce articol frumos, imi place mult sa ma plimb prin Bucuresti, iar inghetata Emilia e preferata mea. Nu stiu in ce cartier stai dar noi mergem des in IOR, e super fain, amenajat, curat si linistit.

    Liked by 2 people

  2. Imi place tare mult sa-mi iau diverse chestii de prin IKEA. Din pacate ajung prea rar prin Bucuresti si cand ajung n-am timp sa ma rasfat prea tare

    Liked by 2 people

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.