Favorite

Favoritele Primaverii 2018

Daca ma urmariti deja de ceva timp, stiti ca eu faceam lunar clip cu favorite pe youtube. Pentru ca in ultima perioada am fost prinsa cu apartamentul, cu munca, nu am mai avut timp sa incerc atat de multe produse si pentru ca sunt sincera si va prezint doar produsele pe care intr-adevar le folosesc si cu care rezonez, m-am gandit sa fac favoritele primaverii si sa va arat ce am folosit de la ultimul clip cu favorite.IMG_0509In aceasta categorie intra cateva produse de makeup, 2 produse de skincare pe care le folosesc zilnic si un produs de rasfat. Am lasat partea mai interesanta la sfarsit unde va prezint cartea pe care o citesc momentan si care imi place la nebunie, dar si un film si 2 seriale pe care le-am vizionat recent. Si pentru ca favoritele sunt despre absolut orice mi-a placut mie, de data aceasta am introdus o pereche de adidasi si o pereche de sandale pe care le-am purtat foarte des.

Va las mai jos lista cu favorite:

  • Crema pentru ten mixt de la Oriflame din gama Love Nature pentru ten mixt despre care v-am mai vorbit aici.
  • Fondul de ten Clinique Stay Matte despre care v-am povestit mai multe aici.
  • Fard de obraz– Blushing Hearts, care e absolut genial cu 2 iluminatoare si un blush pe mijloc. Il gasiti aici.
  • Iluminator Elf- un produs tare fain, pigmentat pe care il gasiti aici.
  • 2 palete de makeup– prima este de la Makeup Revolution– are nuante superbe, atat mate, cat si sidefate, foarte pigmentate si rezistente. Raportul calitate pret e unul excelent si o gasiti aici; iar a doua paleta, cumparata de pe elefant, e pigmentata si am intins cel mai des mana dupa ea cand a venit vorba de machiaj.
  • Apa termala Avene- pe care o gasiti in farmaciile Sensiblu la pretul 9.99lei, in varianta de 50ml, perfecta de purtat in poseta.
  • Spray matifiant invizibil La Roche Posay cu SPF50 din gama Anthelios, perfect pentru verile toride. Il puteti achizitiona de aici.
  • Gelul de dus cu magnolie English Floral Garden, pe care l-am cumparat de pe elefant.
  • O pereche de adidasi New Balance care sunt extrem de comozi si arata minunat in culoarea mea preferata. Ii gasiti aici.
  • O pereche de sandale– comode, perfecte pentru vara- aici. La site-ul cutoc.ro marimile corespund si incaltamintea arata foarte bine.IMG_0510

Cartea pe care o citesc momentan se numeste The fine art of small talk, scrisa de Debra Fine si o citesc online. O puteti citi si voi sau o puteti rasfoi sa vedeti daca va place. Este o carte foarte buna pentru oamenii timizi, introvertiti care nu stiu sa faca conversatie si un mic ajutor le-ar fi de folos.

Un film inspirat din viata reala pe care l-am urmarit si care mi s-a parut tare captivant- Drew Peterson: Untochable, este din 2012 si chiar vi-l recomand.

2 seriale urmarite recent: Drop Dead Diva (un film de fete)- comedie, cu replici tare bune si A series of Unfortunate Events– un serial cu multe intamplari stranii care il are ca personaj negativ pe Neil Patrick Harris care e absolut genial si i se potriveste rolul perfect.

Nu v-am dat foarte multe detalii pentru ca dupa cum banuiti probabil, am facut un clip cu acest subiect, pe care va invit sa il vizionati si voi.

Also pentru ca nu am facut de mult un GIVEAWAY, m-am gandit sa continui seria 48hYTGIVEAWAY si sa va ofer cateva produse. Regulile, le gasiti aici, iar pentru a va inscrie la acest giveaway, trebuie sa mergeti la clipul postat.IMG_0511Sunt tare curioasa daca voi ati folosit produsele prezentate sau ati urmarit serialele si ce alte sugestii de seriale aveti, asa ca va astept cu comentarii.

Kisses

 

29 thoughts on “Favoritele Primaverii 2018

  1. Luna mai a fost cu de toate, printre produsele preferate se numara samponul si balsamul de la Schauma, ultima descoperire cărțile lui Isabel Allende și Kristin Hannah, serialul preferat Secrets and lies.

    Liked by 1 person

  2. Nu prea am folosit mare lucru din lista ta. Cat despre seriale, chiar zilele trecute cerusem si eu recomadari si am primit o multime pe pagina de Facebook. M-am apucat de Povestea slujitoarei.

    Liked by 2 people

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.