Reviews

Review: Spray invizibil pentru fata SPF50 Anthelios La Roche Posay

Daca ma urmariti de ceva timp, stiti deja ca eu folosesc acest spray din gama Anthelios de la La Roche Posay de mult timp, iar fiindca e vara si avem nevoie de cat mai multa protectie solara, m-am gandit sa va vorbesc putin despre acest produs, poate vreti sa il incercati.In gama Anthelios La Roche Posay gasiti mai multe produse cu protectie solara, de la creme de fata pana la lotiuni si creme de corp, atat pentru piele normala, cat si pentru piele sensibila.

Eu am comandat acest spray invizibil de pe aoro, dar il gasiti la un pret mult mai bun aici.20180615_144054Ce este acest produs:

Dupa cum ati citit deja din titlu, este un spray invizibil, matifiant cu protectie solara SPF50 pe care il puteti aplica atat ca baza pe sub machiaj, cat si peste machiaj deoarece nu intinde machiajul, ba dimpotriva, tenul capata un aspect placut si luminos.

Caracteristici:

  • are o textura lejera, asa cum promite
  • se aplica foarte usor, nu este lipicios, nu intinde machiajul
  • este o baza buna de machiaj
  • miros subtil
  • testat dermatologic
  • nu pateaza tenul
  • tenul nu ramane lucios
  • matifiaza tenul

Protectia solara trebuie reaplicata?

Din pacate, nu exista sau nu cred eu in  produse care contin protectie solara si care e suficienta o singura aplicare ca sa protejeze pielea intreaga zi, asa ca da e necesar sa reaplicam produsul.

Protectia solara ramane eficienta cateva ore, in functie de ten si de cat de mult transpiram (in contact cu apa, protectia solara dispare, asadar, e necesar sa o reaplicam de fiecare data cand iesim din apa).

Cand si cum folosesc sprayul?

Eu personal il aplic dimineata, dupa ce am lasat crema cateva minute sa se absoarba in piele, dar uneori mai aplic un puf si dupa machiaj (imi place efectul pe care il lasa). Inainte sa ies de la munca, mai aplic cateva pufuri deoarece urmeaza sa ies iar in caldura si cu siguranta rezistenta nu e chiar de 8h cat stau eu la munca.

Ambalajul si ingredientele pe care le contine:

Ambalajul este de 75ml, un tub in forma de spray cu dozator exact ca la spray, spornic si eficient.20180615_144105Ca ingrediente, va las aici lista, daca cumva vreti sa o studiati mai in detaliu.

  • butane, aqua/water, homosalate, octocrylene, glycerin, dimethicone, ethylhexyl salicylate, dicaprylyl carbonate, nylon-12, diisopropyl sebacate, butyl methoxydibenzoylmethane, styrene/acrylates copolymer, p-anisic acid, caprylyl glycol, carnosine, cyclohexasiloxane, disodium EDTA, drometrizole trisiloxane, ethylhexyl triazone, methyl methacrylate crosspolymer, PEG-22, PEG-8 laurate, phenoxyethanol, poly C10-30 alkyl acrylate, polyglyceryl-6 polyricinoleate, sodium chloride, sodium hyaluronate, tocopherol, parfum/fragrance.

De ce recomand sprayul invizibil, matifiant La Roche Posay?

Pentru ca este un produs tare fain, usor de folosit, usor de luat in geanta si foarte eficient, iar faptul ca are SPF50 este un lucru bun.

Am mai pomenit de acest produs intr-un clip de pe canalul meu de youtube, asa ca vi-l las si aici daca vreti sa il vizionati.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat acest produs si ce parere aveti despre el, dar si ce alte produse cu protectie solara folositi, asa ca va astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses.

 

26 thoughts on “Review: Spray invizibil pentru fata SPF50 Anthelios La Roche Posay

  1. E tare bun, l-am luat chiar inainte sa plecam in vacanta in Portugalia, se incadra la bagaje de mana si l-am folosit in fiecare zi 🙂

    Liked by 2 people

  2. Am mai auzit ca sunt si spray-uri invizibile cu SPF 50. Cred ca acest produs mi-l voi cumpara si eu. Este perfect de reaplicat si in plus, matifierea din titlu suna extraordinar. Am vazut ca pe farmacia tei este 38 lei. Un oret chiar bun

    Liked by 2 people

  3. Nu am mai auzit de spray pentru fata cu SPF, insa am folosit spray SPF pentru corp si mi s-a parut ca are o protectie mult mai buna decat cremele SPF. Super atunci, esti pregatita pentru soare 🙂

    Liked by 1 person

  4. Acest spray l-am avut anul trecut si inca am acasa flaconul. Mi-a placut enorm si l-am purtat mereu in geanta. Am sa-l recumpar cu siguranta.

    Liked by 1 person

  5. Produsele la roche sunt preferatele mele, nu am incercat acest spray, dar e pe lista mea, ma incanta ca are un factor de protectie mare.

    Liked by 1 person

  6. Am vazut acest produs la tine intr-un clip cu consumatele lunii. Cred ca il voi include si eu pe urmatoarea mea comanda online de cosmetice. Pe mine ma incanta ca-l pot reaplica usor fara sa-mi stric machiajul

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.