Reviews

Review: Ingrijirea pielii cu produsele Barnangen Stockholm

De aproximativ 2 saptamani am inceput un nou ritual de ingrijire a pielii cu produsele Barnangen Stockholm primite din partea celor de la buzzstore. Ma gandeam sa va spun si voua parerea mea despre aceste produse, recent aparute in Romania.IMG_0488Produsele Barnangen provin din Suedia, iar brandul a fost infiintat in Stockholm in anul 1868, marca lor fiind caracterizata prin produse autentice, delicate cu pielea si cu un miros senzational.

Ce contine coletul de la Buzzstore:

  • 3 buretei de baie colorati
  • un gel de dus din gama Caring
  • o lotiune de corp din gama Caring
  • un unt de corp din aceeasi gama
  • un set cu cateva gadgeturi pentru rasfatul pielii
  • 3 mostre din untul de corp
  • pliantul campaniei

Ce promoveaza acest brand:

Probabil ati auzit de Lagom-nici prea mult, nici prea putin, echilibrat- daca ati citit cartea Lagom sigur v-ati dat seama despre ce este vorba. Cu toate ca pare un cuvant simplu, acesta poate descrie un intreg stil de viata: defineste starea de bine si de echilibru.IMG_0481Despre produsele Barnangen:

Produsele pe care le-am primit eu sunt din gama Caring, potrivite pentru pielea normala spre uscata.

  1. Gelul de dus Barnangen Caring Shower Gel– vine intr-un ambalaj practic, intr-o sticluta de 400 ml, cu un capac foarte util si usor de folosit pentru a nu risipi produs. Miroase genial, face spuma, e delicat cu pielea si nu o usuca.
  2. Lotiunea de corp Barnangen Caring Body Lotion– aplicata dupa dus, hidrateaza si calmeaza pielea, avand un miros subtil, dar parfumat. Se absoarbe foarte repede in piele, lasand pielii un aspect catifelat intreaga zi.
  3. Untul de corp Barnangen– cu o textura mai groasa, ofera pielii rasfatul si hidratarea de care are nevoie. Este produsul meu preferat din cele 3, o folosesc non stop de cand am primit-o si o sa o recumpar cu siguranta cand se va termina. Imi place mult si ambalajul, vine intr-o cutiuta rotunda, foarte practica de 200 ml. Este numita All over rescue body balm datorita faptului ca poate fi folosita pe tot corpul, iar efectul racoros si revigorant iti da o stare de bine.IMG_0484IMG_0483.jpg

Unde gasiti aceste produse si ce parere am despre ele:

Produsele Barnangen Stockholm le gasiti pe diverse site-uri ca aoro, emag, la un pret accesibil. Raportul calitate-pret e unul foarte bun.

Imi plac tare mult aceste produse, le folosesc cu drag si vi le recomand si voua. Sunt produse care merita descoperite.IMG_0480Mai multe detalii, atat despre site-ul buzzstore, cat si despre cum va puteti inscrie si voi in campaniile lor pentru testarea diverselor produse, v-am povestit in clipul de mai jos. Daca nu l-ati vazut inca, va invit sa il urmariti.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat aceste produse si ce parere aveti despre ele. Dar despre cel de la buzzstore ce stiti? Va plac campaniile lor? Astept raspunsurile voastre in comentarii.

Kisses

10 thoughts on “Review: Ingrijirea pielii cu produsele Barnangen Stockholm

  1. Deja le și văd la mine Ć®n ritualul de Ć®ngrijire a pielii. Mi se par foarte interesante și sigur vor face o treaba buna.
    Ǝn campaniile BuzzStore am mai Ć®ncercat și eu sa particip, dar fără succes pĆ¢nă acum. Poate poate pe viitor šŸ˜‰

    Liked by 1 person

  2. Iubesc aceste produse si chiar ma bucur ca am fost selectata sa le testez. Cel mai mult ador balsamul de corp care imi lasa o piele extrem de fina

    Liked by 1 person

  3. Am participat la cateva campanii de la Buzzstore si mi-au placut, dar de data asta nu am fost selectata. Am auzit numai lucruri de bine despre aceste produse.

    Like

  4. Produsele astea sunt geniale. Eu am primit uleiul si am testat si balsamul pe care o sa mi l cumpar pentru ca imi place mult

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.