Reviews

Noua gama DETOX de la Elmiplant

Cred ca stiti deja ca Elmiplant este unul din brandurile mele preferate si inca de la inceputurile blogului, v-am recomandat apa mea micelara preferata Sensitive de la Elmiplant. Saptamana trecuta a aparut o gama noua numita Detox, foarte interesanta de altfel si m-am gandit sa va dau si voua cateva informatii despre ea, urmand sa vin cu updates dupa ce folosesc si eu gama.Cred ca ati observat ca orasul este plin de provocari pentru tenul nostru. Praful, fumul si toate substantele nocive din noxe pot fi daunatoare, incarcand pielea cu toxine si poluanti. Solutia? O detoxifiere eficienta, cu noile produse din noua gama Detox , cu carbune activ 100% natural. elmiplant DETOX_1Noua gama Elmiplant Detox desavarseste ritualul de demachiere, curatand eficient toate impuritatile care ne pot afecta pielea. Zi de zi ne expunem tenul factorilor agresivi ai orasului si ai mediului. Particulele microscopice de funingine, fum si acid sunt eliberate in atmosfera, iar atunci cand acestea sunt mai mici decat porii, se infiltreaza usor in straturile mai profunde ale pielii. Acesti factori pot avea drept consecinte pielea terna, hiper-pigmentarea, inflamatiile, deshidratarea sau aparitia liniilor fine.

Asadar, o demachiere profesionala cu produsele Elmiplant Detox este necesara pentru ca tenul sa isi recapete stralucirea si aspectul sanatos. Noua gama se adreseaza tipurilor de ten nomal si gras si este formata din gelul de curatare intensa care actioneaza eficient asupra tenului, curata porii in mod delicat si lotiunea micelara, ce reda tenului stralucirea naturala si aspectul sanatos.elmiplant DETOX_2Matcha powder in white bowlIngredientul cheie al gamei Detox este carbunele activ, care actioneaza ca un magnet pentru impuritati. Acesta este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii in tratamentele de detoxifiere si energizare a pielii, dar si de estompare a acneei.  In plus, formula produselor este consituita din 94% ingrediente de origine naturala, cu 0% parabeni, parafine si coloranti.

Personal, abia astept sa incerc aceasta gama si bineinteles ca o sa vin aici cu un update sa va spun cum mi s-a parut.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat gama Detox deja si ce parere aveti despre ea, asa ca, va astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

16 thoughts on “Noua gama DETOX de la Elmiplant

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.