Reviews

Ingrijirea parului cu produse TRIODELUXE

Despre brandul Triodeluxe pot sa va spun ca a aparut pe piata in 2010 si au o gama larga de produse pentru a satisface orice tip de par. Dintre toate produsele disponibile, am ales sa incerc doua produse cu keratina lichida si un produs pentru hidratare intensa. Dupa cateva saptamani de folosire, pot sa va zic ce parere am despre produsele alese.IMG_0729Ma gandeam sa va vorbesc putin despre tipul meu de par si sa va explic de ce am ales sa testez aceste produse.

  • Parul meu este vopsit, usor uscat la varfuri, aspru, iar pentru ca nu este nici drept, nici ondulat, am vrut sa incerc produsele cu keratina lichida sa vad efectul acestora asupra parului. Am un scalp usor sensibil, parul gras cu tendinta rapida de ingrasare si il spal de 2 ori pe saptamana. Intre spalari folosesc un sampon uscat.

Ce produse am testat si ce parere am despre ele:

  • Samponul cu keratina si ulei de argan din gama Anian– este un sampon anti-incretire cu uleiuri hranitoare de argan, shea si jojoba. Este un sampon reparator, iar uleiurile hranesc si imbunatatesc textura parului si ii da un plus de stralucire. Imi place samponul mult, are un miros subtil si placut, curata bine parul (nu am avut probleme cu matreata dupa folosire), iar la uscare, pot sa spun ca dobandeste o forma dreapta ca si cum ar fi intins cu placa (eu asta am cautat de mult la un sampon) si sunt foarte multumita de acest aspect. Samponul il gasiti aici.IMG_0731
  • Balsamul hidratare intensa din gama Tresemme– am ales acest balsam pentru varfurile mele uscate si sincer nu ma asteptam sa functioneze. Surpriza a fost chiar mare, dupa prima aplicare parul meu a fost intens hidratat si a ramas asa si dupa uscarea cu feohnul. Balsamul are in compozitie vitamina E care ajuta la restabilirea stralucirii si catifelarii parului uscat si deteriorat. Eu il las sa actioneze in jur de 5 minute, dupa care il clatesc. Parul e revitalizat si hidratat instant si e foarte usor la pieptanare. Balsamul de par il gasiti aici.IMG_0732
  • Keratina lichida din gama Anian– este un tratament pentru par, care previne si combate caderea parului si reface parul deteriorat. Este o solutie complexa de tratament si ingrijire, iar aplicata in mod corect periodic, garanteaza efectul. Eu am observat ca parul meu a devenit mai matasos si stralucitor. Se foloseste dupa ce uscati usor parul intr-un prosop, pulverizati putin produs pe lungimea parului, masati, pieptanati si uscati parul cu feohnul pentru fixarea ingredientelor active in par. (o sa fac un clip pe Instagram, pe IGTV, in care va arat exact cum folosesc acest produs). Keratina lichida o gasiti aici.IMG_0733IMG_0734

O sa recumpar aceste produse:

Cu siguranta. Chiar le recomand cu drag. Au un pret accesibil, ambalajele sunt foarte practice, contin o cantitate mare de produs si fac o treaba excelenta. Pentru parul meu au functionat de minune. IMG_0730Va invit sa ii urmariti si pe pagina lor de facebook sa fiti la curent cu toate postarile, dar daca sunteti interesati de produsele lor, va indemn sa intrati direct pe site sa cautati produsele potrivite parului vostru.

Eu cred ca am ales produsele potrivite pentru parul meu, dar cu siguranta vreau sa incerc si alte produse. Deja am pus ochii pe cateva produse la care m-au atras in primul rand ingredientele.

Sper ca v-a fost util acest articol.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat pana acum produsele Triodeluxe si ce parere aveti despre ele, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

12 thoughts on “Ingrijirea parului cu produse TRIODELUXE

  1. Parul meu primeste ingrijire extra pentru ca e lung si e mereu supus factorilor de uscare, orice produs de par care promite sa faca minuni trebuie sa fie al meu.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.