Reviews

Review: Primer Healthy Mix Bourjois

Primerul e un must in zilele noastre si exista foarte multe branduri pe piata care au combinat diverse ingrediente pentru a obtine primerul perfect. Eu zic ca nu exista primerul perfect, ci depinde foarte mult cum reactioneaza tenul nostru la un anumit primer. Eu folosesc primerul Healthy Mix de la Bourjois si imi place tare mult. DSC_0063Daca ma urmariti de ceva vreme, stiti deja ca eu folosesc fondul de ten Healthy Mix de la Bourjois si imi place tare mult(ps: am un clip in care testez acest fond de ten- il gasiti aici). Pentru ca fondul de ten i s-a potrivit ca o manusa tenului meu, m-am hotarat sa incerc si primerul.

Particularitati:

Ambalajul acestui produs mi s-a parut destul de mic inca de cand l-am comandat, are 20 ml si vine intr-un recipient micut, usor de dozat. E perfect pentru purtat in portfardul de calatorii.

Are o consistenta usor cremoasa, seamana mult cu o crema lejera si are rolul de a inchide porii pentru ca fondul de ten sa se uniformizeze si sa reziste mai mult.

Nu are miros neplacut si nu incarca tenul deloc. DSC_0062Cum il aplic:

Eu folosesc o cantitate foarte mica de primer si il aplic doar in zonele unde am pori deschisi si evidenti: pe barbie, pe obraji si pe nas.

Il aplic cu degetele prin miscari usor circulare.

Ce parere am despre acest primer:

Pot sa spun ca imi place la fel de mult ca fondul de ten si ma bucur ca l-am cumparat. In plus are un pret accesibil si face ce promite: inchide porii si prelungeste rezistenta fondului de ten.

Un produs pe care il recomand cu mare drag.

De unde poate fi achizitionat:

Primerul Healthy Mix Bourjois il gasiti in supermarketurile mari gen Kaufland, Auchan, la raionul de beauty sau il puteti comanda online. Eu l-am comandat de pe site-ul 1001 cosmetice.

Voi ati incercat primerul Healthy Mix Bourjois? Ce parere aveti despre el? Astept sa imi spuneti in comentarii.

Am facut si un vlog in care am incercat acest primer pe camera si va astept pe canalul meu sa il urmariti.

Kisses

 

 

14 thoughts on “Review: Primer Healthy Mix Bourjois

  1. Ai dreptate, este un must primerul. 😀 Îmi plac tare mult produsele Bourjois, ba chiar am fost foarte tristă atunci când am aflat că nu mai produc deodorantele (sau cel puțin nu le mai comercializează în România).

    Like

  2. Eu nu folosesc primer. Mi am cumparat o singura data si nu am vazut nicio diferenta. Imi plac insa produsele de la Burjois, am folosit si fondul lor de ten, insa in prezent folosesc eyelinerul si rujuri de la acest brand si sunt tare multumita. Poate il voi achizitiona si eu din nou si voi mai da o sansa unui primer :)))

    Liked by 1 person

  3. Am vazut clipul si mi se pare interesant produsul. Deocamdata nu folosesc primer🤭doar cand am vreun eveniment sau vreau sa reziste machiajul. Deocamdata.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.