Reviews

Cafea cu gust de la Expresorul Krups

Iubesc gustul cafelei, dar cel mai mult ador diminetile in care nu trebuie sa misc un deget pentru a-mi prepara o cafea. Cum? Pur si simplu imi programez expresorul la ora la care vreau sa imi faca cafea si voila: cafeluta ma asteapta fierbinte in bucatarie.

Am primit zilele trecute un expresor tare fain de cafea: expresorul KRUPS modelul premium: EA893C10. M-am indragostit de el de la prima vedere! Vreau sa va povestesc putin despre el, in cazul in care sunteti in cautarea expresorului perfect de cafea.Prin intermediul celor de la BuzzStore am primit acest expresor de la KRUPS pentru a-i testa functionalitatea si gustul cafelei. Suntem tare incantati de el, atat eu, cat si Alex si incercam mereu sa ne preparam alt tip de cafeluta sa descoperim care ne place mai mult.IMG_20180819_181927_289[1]Bineinteles ca si cafeaua pe care o alegem conteaza in acest proces, iar pentru ca expresorul functioneaza pe baza de cafea boabe, am ales cafea Iacobs stiind ca are un gust bun.

Detaliile fac diferenta:

Expresorul KRUPS a fost fabricat pentru a satisface nevoile tuturor bautorilor de cafea oferind o gama larga de bauturi excelente pe baza de cafea. Prepara bauturi delicioase pornind de la boabele de cafea pana in ceasca, cu ajutorul celor 15 retete diferite presetate. Datorita sistemului Krups savurezi preparate pe baza de cafea sau ceai care fac diferenta, iar designul modern face ca espressorul automat sa se potriveasca in orice bucatarie.20180817_201214[1]Produsul dispune de 15 retete presetate de la un espresso aromat pana la un cappuccino perfect echilibrat obtinut printr-o simpla atingere. Poti opta sa adaugi mai multa cafea in bautura ta favorita pentru o explozie de gust si energie sau  poti folosi setarea pentru cafea neagra pentru mai multa aroma si rezultate robuste.DSC_0011Specificatii:

– Produsul are un finisaj cu otel inoxidabil pentru a obtine un design modern potrivint pentru orice bucatarie;
– 15 retete de bauturi presetate pentru o gama mare de bauturi ce includ clasicul espresso, caffe latte, cappuccino (One-Touch-Cappuccino) etc.;20180819_182414[1]– Posibilitate de adaugare in bautura preferata a unui plus de cafea sau de selectare a functiei de cafea neagra pentru o aroma puternica;
– Tehnologia Krups de preparare a laptelui iti ofera o spuma de lapte bogata si cremoasa direct in ceasca ta. Poti obtine 2 caffe latte printr-o simpla apasare de buton;
– Functia automata de clatire a duzei de abur te ajuta sa intretii produsul pentru performante de lunga durata;
– Interfata de utilizare intuitiva OLED cu functie tactila este prietenoasa si usor de folosit;
– Recipientul pentru boabele de cafea si rezervorul de apa au dimensiuni mari si se potrivesc perfect cu designul ergonomic pentru mai mult confort;
– Sistemul Krups optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere a unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata.

Recipient pentru lapte dedicat:

-Bucura-te de bauturile tale pe baza de cafea si lapte datorita recipientului pentru lapte inclus in pachet pentru confort sporit.20180818_132216[1]Merita sa investiti intr-un expresor?

Dupa parerea mea, investitia aceasta merita doar daca sunteti adevarati bautori de cafea si stiti sa apreciati gustul suprem al cafelei. Daca sunteti bautori ocazionali de cafea, nu merita sa investiti intr-un expresor. Se gasesc multe expresoare mult mai ieftine care sa va satisfaca nevoile.

Expresorul KRUPS modelul premium EA893C10 il gasiti aici.

Vorbeam cu Alex zilele trecute si ne-am gandit ca pentru noi ar fi o investitie buna asa ca cu siguranta vom achizitiona unul la fel ca acesta pe viitor.DSC_0014Un mic video teaser gasiti aici.

Sper ca v-a fost util acest articol!

Sunt tare curioasa daca voi ati investi intr-un expresor de genul acesta asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

 

19 thoughts on “Cafea cu gust de la Expresorul Krups

  1. Sunt o mare iubitoare de caffe latre, capucino, cafea cu lapte, etc și chiar mi-as dori un astfel de espressor! Am sa verific dacă ma încadrez in buget

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.