Reviews

Review: Paleta Redemption Iconic Dreams Makeup Revolution

Am descoperit brandul Makeup Revolution de ceva timp, iar raportul calitate-pret al produselor mi se pare excelent. Am diverse palete de la acest brand, despre unele am scris aici, iar despre altele urmeaza sa scriu.

Recent am cumparat aceasta paleta Redemption Iconic Dreams si pentru ca m-au intrebat cateva persoane de ea, m-am gandit sa fac un review, sa va spun si voua cum e.Paleta vine intr-un ambalaj simpatic, negru cu inscriptia brandului pe cutiuta, iar pe spate diverse informatii despre ingredientele paletei. In cutiuta se gaseste si o pensula pe care eu o consider inutila. DSC_0001Paleta are 12 nuante, atat mate, cat si sidefate cu nuante superbe de maro, mov, auriu, verde, etc. DSC_0004De ce imi place mie aceasta paleta:

  • Nuantele sunt pigmentate.
  • Au o rezistenta buna, iar daca aplicati un primer rezista intreaga zi pe pleoape.
  • Se pot realiza atat machiaje de zi cat si de noapte cu aceasta paleta.

Am facut si cateva swatchuri sa vedeti cum arata nuantele:DSC_0223Paleta are un pret mic, accesibil pentru toata lumea si o gasiti pe elefant, aoro, 1001 cosmetice, etc.

Pe youtube v-am mai povestit putin despre aceasta paleta, iar pe instagram si facebook gasiti un concurs cu aceasta paleta.

Eu sunt tare multumita de paleta si tocmai de aceea m-am gandit sa v-o ofer si voua, sa o incercati (mai jos gasiti poza de concurs pe care o sa o gasiti pe facebook si instagram).DSC_0031Sunt tare curioasa daca ati incercat aceasta paleta si ce parere aveti despre ea, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.

Va astept pe facebook si pe instagram sa va inscrieti la concurs!

Kisses.

11 thoughts on “Review: Paleta Redemption Iconic Dreams Makeup Revolution

  1. N-am nici o paleta de la ei. Imi place mult culorile continute de aceasta paleta pentru ca sunt cam cele pe care le folosesc si eu zilnic si voi apela si eu la ea

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.