Lifestyle

Produse care contin ingrediente naturale, bio, sanatoase. De ce si de unde le achizitionam?

Am primit cateva intrebari legate de produsele naturale, bio, sanatoase pe care le achizitionez si m-am gandit sa mai dezbat putin acest subiect. Un articol asemanator gasiti aici, unde v-am dat cateva idei de produse cu ingrediente sanatoase pe care le puteti achizitiona, dar si o lista cu cateva produse pe care eu le recumpar frecvent.

M-am gandit sa va mai dau cateva detalii despre un brand care promoveaza ideea de sanatos, bio si natural si vorbim aici despre Sano Vitasano-vita-logo-1479887443Cateva date despre brandul Sano Vita:

Acest brand este mai exact o afacere de familie care promoveaza hrana sanatoasa, sustine educatia de a deprinde obiceiuri santoase privind o alimentatie corecta cu beneficii majore asupra calitatii vietii.

Gama de produse Sano Vita este foarte mare si acopera intregul spectru vegetarian si include: fulgi, paste, fructe uscate, seminte, leguminoase, fainuri, bauturi vegetale si produse apicole. DSC_0080-2De ce e important sa avem o alimentatie sanatoasa?

In primul rand pentru ca ne influenteaza calitatea vietii.

Intr-o alimentatie sanatoasa conteaza foarte mult produsele consumate, de unde provin, ce ingrediente detin, dar si diversificarea. Nu poti sa mananci zilnic acelasi lucru oricat de sanatos ar fi produsul respectiv, de aceea trebuie sa cauti un brand care sa ofere produse din orice sfera: de la fulgi si paste pana la seminte, bauturi si alte produse care pot fi folosite pentru pregatirea unor preparate simple sau complexe.

Ce produse sanatoase consum eu:

Daca ma urmariti de ceva timp, stiti deja ca eu nu sunt vegetariana, dar imi place sa imi aleg produsele cu grija si sunt cateva produse pe care le recumpar frecvent. V-am aratat in diverse randuri, atat pe instagram, cat si pe youtube diverse produse pe care le indragesc. Ma gandeam sa va dau si aici cateva exemple, urmand ca in curand sa postez cateva retete simple pentru a incropi un mic dejun sanatos.

  • Zahar brut Sano Vita– va zic sincer ca de curand mi-am schimbat zaharul. Datorita celor de la Sano Vita, am inteles ca zaharul brut e mult mai sanatos– nu contine coloranti si aditivi alimentari si este obtinut prin procedee simple bazate pe principiul pastrarii melasei naturale a trestiei de zahar si nu pe rafinarea ei. DSC_0076
  • Curmale uscate fara samburi Sano Vita– cu importante beneficii asupra organismului nostru, curmalele sunt fructe delicioase care se pot consuma ca atare sau sub forma de sirop.DSC_0085
  • Seminte de chia Sano Vita– stiti deja ca eu folosesc seminte chia atat in laptele cu cereale pe care il consum dimineata, cat si in omleta, salata sau diverse preparate deoarece da preparatelor un gust mai bun. Semintele de chia sunt considerate cele mai nutritive alimente in acest moment. DSC_0086
  • Nautul Sano Vita- cea de-a treia cea mai raspandita leguma din lume cu o multime de beneficii pentru sanatatea noastra. Boabele de naut pot fi introduse intr-o multitudine de retete: supe, salate sau sub forma de faina in patiserie. Produsul il gasiti aici.
  • Merisor confiat Sano Vita– cu propietati antioxidante si antiseptice, poate fi consumat ca atare sau in diverse preparate. Eu il consum la micul dejun si il adaug de obicei peste iaurtul grecesc. Merisorul este foarte bun pentru cei care au diverse boli ale rinichilor si sunt foarte multe medicamente pe baza de merisor. Il gasiti aici.
  • Musli cu fructe Sano Vita– un produs tare fain din punctul meu de vedere care are in compozitie cereale integrale, fructe deshidratate si confiate, migdale si seminte de in si miez de floarea-soarelui. Perfect echilibrat pentru micul dejun bogat in fibre.DSC_0081
  • Bere cu ghimbir fara alcool Sano Vita– o bautura tare interesanta, energizanta si revigoranta, este produsa din radacina de ghimbir si are multe proprietati benefice pentru organism.DSC_0015-2

V-as putea face o lista de minim 10 pagini cu produse Sano Vita, produse facute din ingrediente naturale, bio, sanatoase, dar ma opresc aici si va invit pe voi sa vizitati site-ul Sano Vita pentru a descoperi toata gama lor de produse.

Eu am ramas placut impresionata de produsele acestui brand si cu siguranta voi continua sa le cumpar si sa le integrez in alimentatia mea zilnica.

Produsele le gasiti atat la ei pe site, cat si in diverse supermarketuri cum ar fi Carrefour, Auchan, la produsele bio si naturale. Le mai puteti achizitiona din diverse plafaruri, la preturi foarte accesibile.

Am facut si un mic unboxing  pe canalul meu de youtube al produselor pe care eu le-am primit din partea celor de la Sano Vita, iar daca inca nu l-ati vazut, va invit sa o faceti.

In curand voi posta si cateva retete pe care le-am preparat cu ajutorul produselor de la Sano Vita, asa ca ramaneti alaturi de mine.

Sunt tare curioasa daca voi ati auzit de acest brand, daca ati consumat produsele lor si ce parere aveti despre ele. Va astept cu pareri in casuta de comentarii.

Sper ca v-a fost util acest articol!

Kisses

19 thoughts on “Produse care contin ingrediente naturale, bio, sanatoase. De ce si de unde le achizitionam?

  1. Imi plac produsele de la Sanovita si le folosesc si eu destul de des. Lintea rosie nu am incercat-o, iar curmalele si semintele de chia sunt favoritele mele

    Liked by 1 person

  2. Am primit și eu, acest colet de la Sanovita cu bunătăți sănătoase. Mi-au plăcut berea cu ghimbir, merișoarele, curmalele și caju și cerealele musli.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.