Reviews

Review: Masca exfolianta cu carbune si zahar negru Freeman

Am incercat o multime de masti pana in momentul de fata, dar o singura masca exfolianta mi-a placut mult de tot si anume masca exfolianta cu carbune si zahar negruDSC_0247Ce ofera masca aceasta in plus fata de celelalte masti?

Pai… in primul rand are o dubla actiune: masca gel si scrub, iar combinatia este perfecta pentru orice tip de ten.

Locuind intr-un oras atat de poluat cum este Bucurestiul, este o minune ca pielea mea mai poate respira. Produsele pe baza de carbune actioneaza cumva ca o bariera de protectie impotriva poluarii si altor factori externi care sunt agresivi cu tenul.

Cum actioneaza?

Masca exfolianta actioneaza in doua faze: la inceput, carbunele activ absoarbe excesul de sebum si indeparteaza impuritatile fara sa usuce tenul. Apoi, zaharul negru ajuta la indepartarea celulelor moarte, pentru o piele supla si catifelata.

Mod de utilizare:

Se aplica masca pe fata si gat, evitand contactul cu ochii, se lasa sa actioneze aproximativ 10 minute si se indeparteaza cu apa calduta.

Eu o masez aproximativ 2 minute cu un dispozitiv de la Avon sa fiu sigura ca pielea mea ramane curata.DSC_0248Puncte slabe:

Masca are si un punct slab, dar nu tine de efectul acesteia, ci de modul de aplicare care este destul de messy (tinde sa cada in chiuveta in timpul aplicarii si dupa aplicare).

Particularitati:

  • Masca are o culoare neagra data de zaharul negru, un gust dulceag si un miros yummy. (ATENTIE: nu mancati masca chiar daca pare delicioasa!)
  • Are o consistenta mai groasa, cumva de gel care ajuta sa se aseze pe ten, iar zaharul stiti si voi deja ce consistenta are.
  • Masca vine intr-un ambalaj de 175ml, intr-un tub foarte practic, dar daca nu sunteti foarte sigure ca vreti sa o cumparati, o gasiti si sub forma de mostra.
  • Lasa tenul curat, luminos si catifelat.DSC_0249

Unde se gaseste:

O gasiti in toate supermarketurile mari de tip Carrefour, Auchan, la sectiunea beauty, dar o gasiti Kendra si online. Are un pret accesibil.

O recomand?

Cu siguranta da. Mie imi place tare mult efectul ei!

Va recomand sa incercati macar mostra, iar daca deja ati incercat-o, astept sa imi spuneti in comentarii ce parere aveti despre ea.

Kisses

18 thoughts on “Review: Masca exfolianta cu carbune si zahar negru Freeman

  1. Nu am mai vazut aceasta masca pana acum. M-ai facut curioasa in ceea ce o priveste si imi doresc s-o incerc si eu

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.