Reviews

Review: Mastile Pure Clay L’Oreal


Vreau sa vorbim astazi despre 3 masti pe care eu le folosesc de ceva timp si care imi plac tare mult: mastilePure Clay de la L’Oreal.

Sunt produse tare faine de ingrijire pe care le puteti aplica foarte usor cu o pensula. Au un miros fresh, se indeparteaza foarte usor cu un buretel konjak sau cu un prosopel imbibat in apa calduta, iar rezultatul e uimitor.

Eu le folosesc atat separat cat si combinate pentru un rezultat mai bun si le folosesc aproximativ de 2 ori pe saptamana. 

Se aplica usor, se usuca in aproximativ 10 minute , dupa care cu buretelul konjac si apa calduta se indeparteaza foarte usor.

  • Masca vede sau Purfy Mask- cu eucalip, este pentru tenul gras, iar eu o aplic pe frunte deoarece aici mi se aduna cel mai mult sebuum pe parcursul zilei, astfel ca ea curata porii dilatati si matifiaza tenul.
  • Masca rosie sau Exfo Mask– este pentru tenul tern, iar datorita faptului ca are particule abrazive, eu o aplic pe obraji, in zona cu pielea cea mai uscata, astfel ca aceasta masca ma ajuta sa indepartez celulele moarte de la suprafata pielii.
  • Masca Glow Mask– cu carbune, este potrivita pentru tenul normal, iar eu o aplic pe nas si pe barbie deoarece ma ajuta sa scap de punctele negre si imi reda luminozitatea. 

Produsele vin intr-un recipient de sticla de50ml, le gasiti atat online, cat si in supermarketuri, la pretulde aproximativ 40 lei.

Mie imi place rezultatul pe care il ofera fiecare masca, dar preferata mea este Glow Mask tocmai pentru ca indeparteaza punctele negre nedorite.

Am facut si un review video al acestor masti si va las si aici un link sa il urmariti daca nu l-ati vazut inca.

Sunt tare curioasa daca voi le-ati incercat si ce parere aveti despre ele, asa ca va astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

13 thoughts on “Review: Mastile Pure Clay L’Oreal

  1. Mi-ar plăcea și eu să le testez pe toate. Încă nu am apucat să pun mâna pe vreo una. De curând era la ofertă în Carrefour cea Glow, dar am zis că momentan am prea multe măști acasă.
    Dar, nu va scăpa netestată!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.