Lifestyle

Descopera elementele naturii. Noua cafea dedicata apei de la Davidoff


Am primit zilele trecute un coletel tare dragut, in care am gasit cafea in editie limitata de la Davidoff. Am fost tare incantata si m-am gandit sa ii dedic cateva randuri, sa va tin si pe voi la curent cu noutatile, asa ca daca sunteti iubitori de cafea, va invit sa cititi mai departe.

Davidoff Cafe continua traditia lansarilor de cafea in editie speciala, cu Davidoff Cafe Elements. Este o colectie de cafea inspirata de cele patru elemente ale naturii, care isi lasa amprenta asupra calitatii unei cafele de lux de la plantatie pana in ceasca: apa, foc, pamant si aer. Anul acesta, romanii se vor bucura de prima editie dedicata Apei, urmand ca in anii urmatori sa descopere celelalte trei editii, sub temele Foc, Pamant si Aer.

Apa este elementul esential al vietii pe pamant si contribuie decisiv la calitatea cafelei, atat in timpul cultivarii, cat si in pregatirea ei. De aceea, cea mai noua editie limitata Davidoff Cafe Elements celebreaza apa, sursa vietii. Elementul a fost inspirat de regiunea in care sunt cultivate cele mai bune boabe de cafea arabica din America Centrala si de Sud, inconjurata partial de oceane. 

Reteta editiei Davidoff Cafe Elements dedicata apei. complimenteaza gustul adevaratilor iubitori de cafea. Prajirea individuala a sortimentelor de cafea creeaza un gust bogat, cu o aciditate eleganta, specific regiunii de cultivare. 

Rolul esential al apei se reflecta si in designul exclusiv si elegant al ambalajului Davidoff Cafe Elements. Savoarea cafelei si originea boabelor din care a fost preparata sunt sugerate printr-o unda eleganta de albastru metalic si elemente care reflecta lumina, Acest mod de ambalare transforma Davidoff Cafe Elements intr-un cadou elegant si perfect de sarbatori pentru iubitorii brandului si pentru cei dragi.

Davidoff Cafe reprezinta un stil de viata cosmopolit, contemporan, care iti deschide calea catre micile momente de delectare zilnica. Calitatea desavarsita si rasfatul pur sunt trasaturile ce definesc Davidoff Cafe. Pasiunea pentru calitate reprezinta traditia mostenita de Zino Davidoff, fondatorul marcii si un pasionat iubitor al excelentei in cafea: “A avea gust pentru calitate inseamna a avea gust pentru viata”. 

Editia limitata Davidoff dedicata apei este disponibila in comertul modern si traditional in doua variante: cafea instant si cafea prajita si macinata, incepand din octombrie 2018 pana in ianuarie 2019.

Mai multe informatii despre Davidoff Cafe Elements gasiti aici: https://www.zinodavidoff.com/coffee/ ,https://www.facebook.com/ZinoDavidoffCafe/.

Noi am fost tare incantati de cafeaua instant, de gustul aromat de cafea, iar cafeaua macinata am pastrat-o pentru a o face cadou parintilor, care sunt si ei iubitori de cafea.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat cafeaua Davidoff in editie limitata si ce parare aveti despre ea, asa ca va astept in sectiunea de comentarii sa imi spuneti.

Kisses.

9 thoughts on “Descopera elementele naturii. Noua cafea dedicata apei de la Davidoff

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.