Reviews

Review: Produse Mr Scrubber


Produsele Mr Scrubber le-am primit acum ceva timp, dar din pacate nu am apucat sa scriu despre ele, fiind si o perioada mai aglomerata, intre job, sarbatori si Vlogmas Journal, mi-a ramas destul de putin timp pentru blog. Insa azi, mi-am eliberat putin orarul incarcat si m-am gandit sa fac acest review si sa va spun si voua mai multe despre aceste produse.


Am fost la evenimentul de lansare al acestor produse care s-a tinut intr-o locatie superba, Dialugoue Social Bar care e undeva pe la Universitate. Merita vizitat acest local, interiorul e foarte frumos amenajat, e un loc ideal pentru facut cateva poze dragute.

Tot in cadrul evenimentului m-am reintalnit cu cateva colege dragute din blogosfera, astfel ca am petrecut o seara frumoasa cu gustarele, prajituri si multe povesti. Am primit si un goodie bag la sfarsitul evenimentului cu 3 produse: un scrub de corp cu cafea si ciocolata, un scrub de buze cu zahar si aroma de cocos si un mousse spuma pentru curatarea tenului.

Ce caracteristici au aceste produse:

  • Scrubul de corp cu cafea si ciocolata Sexy Chocolate– un scrub cu aroma cafelei proaspat macinata care contine boabe macinate de cafea Arabica si Robusta, sare de Himalaya roz, vitamina E si trestie de zahar, care curata delicat pielea si inlatura celulele moarte de  la suprafata, imbogatit cu 7 uleiuri de hidratare (ulei de seminte de struguri, ulei de macadamia, ulei de shea, ulei de masline, ulei de avocado, ulei de argan si ulei de samburi de piersica) care hranesc pielea in profunzime, o tonifica si ii ofera un aspect catifelat. 

Mod de folosire:

  1. Aplica in dus sau baie, pe pielea umeda.
  2. Maseaza prin miscari circulare, blande.
  3. Insista pe partile problematice, acolo unde pielea e mai aspra sau mai groasa (genunchi, coate).
  4. Clateste cu apa calduta din abundenta.
  5. Repeta actiunea de 2-3 ori pe saptamana.
  • Scrubul de buze cu zahar si aroma de cocos Wow Lip Coconut– scrub delicat pentru buze moi, pe baza de zahar. Compus numai din ingrediente naturale care exfoliaza usor suprafata buzelor si o hidrateaza in totalitate. Extractul de ardei iute ofera un efect de marire, in timp ce aroma irezistibila va persista pe buze intreaga zi. 

Mod de folosire:

  1. Aplica o cantitate mica de produs pe buzele uscate.
  2. Maseaza pielea de pe suprafata buzelor cu miscari circulare, nu prea intense timp de 1 minut.
  3. Clateste cu apa calduta.
  4. Dupa aceasta procedura, lubrifieaza buzele cu crema, balsam sau un ruj hidratant.
  5. Aplica 1-2 ori pe saptamana.
  • Mousse spuma pentru curatarea tenului Face Matifying– contine extras de bambus care ajuta la eliminarea excesului de umiditate din celule, netezeste si in plus, matifiaza tenul. De asemenea, este un ingredient care ajuta la netezirea ridurilor fine si ajuta la reducerea excesului de sebum. Potrivita pentru un ten mixt/gras.

Mod de folosire:

  1. Aplica o cantitate mica de produs pe tenul umed.
  2. Maseaza delicat cu miscari circulare.
  3. Clateste cu apa din abundenta.
  4. Pentru rezultate optime ultilizeaza produsul dimineata si seara.

Ce parere am despre aceste produse:

Am folosit doar scrubul de corp cu cafea si ciocolata care are un miros senzational si face o treaba excelenta (curata celulele moarte si lasa pielea foarte fina) si scrubul de buze cu zahar si cocos care are o aroma delicioasa (ajuta buzele in perioada rece exfoliindu-le eficient).

Unde se gasesc produsele Mr Scrubber:

Produse Mr Scrubber se gasesc aici, dar le mai gasiti si pe Emag.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat aceste produse si ce parere aveti despre ele, asa ca va astept in sectiunea de comentarii sa imi spuneti.

Kisses

33 thoughts on “Review: Produse Mr Scrubber

  1. Am avut placerea, chiar placere sa folosesc scrubul cu cafea! Senzatia si mirosul, cu cativa pasi inainte si de acelasi frank body scrub. Apropo, cum ti-a parut spuma? As vrea sa-mi aleg si eu una.

    Liked by 1 person

  2. Eu sunt fana scrub-urilor, insa de cele cu cafea si sare, insa mie mi-a picat cele cu zahar. Acum folosesc spuma de curatare a tenului care-i ok. As incerca si alte produse de la ei.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.