Lifestyle

Idei de cadouri pentru femei pasionate de beauty

De cand postez zilnic Vlogmas Journal pe canalul meu de youtube, am primit numeroase mesaje in care imi spuneati sa va dau idei de cadouri, asa ca m-am gandit sa fac cateva postari aici pe blog cu ideile mele de cadouri si m-am gandit sa impart postarile in categorii, astfel ca azi vreau sa recomand cateva produse femeilor pasionate de beauty: makeup, skincare si ingrijire.

Vreau sa incep cu cateva palete perfecte pentru femeile pasionate de makeup, cu care puteti crea diverse machiaje in perioada sarbatorilor:

  • Paleta Dance on the Floor Makeup Revolution– mi se pare o paleta superba si potrivita pentru pasionatele de makeup. Are nuante atat mate, cat si sidefate, perfecte pentru a crea un machiaj atat de zi, cat si de seara, iar ambalajul sclipicios e fix ce trebuie in aceasta perioada. O gasiti pe aoro la un pret accesibil.
  • Paleta de iluminatoare Sugar Trip Squad Nyx e un cadou potrivit pentru femeile care adora iluminatoarele. Paleta vina cu 6 iluminatoare diferite, potrivite pentru orice ocazie, are un ambalaj foarte girly si e extrem de pigmentata. O gasiti online, dar si magazinele fizice Nyx.
  • Urmatoarele recomandari sunt 3 palete de la Maybelline, potrivite pentru orice ocazie: paleta Urban Lights, cu nuante perfecte de sarbatoare, sidefate si colorate pentru a crea machiaje cu care sa iesiti in evidenta, paleta MasterBlush cu blushuri de diverse nuante pe care le puteti folosi zilnic pentru a va pune in evidenta obrajii si paleta MasterCamo cu care puteti camufla diversele zone problematice. Paletele le gasiti atat online, cat si in magazinele fizice: Auchan, Carrefour, Cora, in zona cu produse de makeup.
  • Dupa parerea mea, cea mai frumoasa paleta pe care o puteti face cadou este paleta GingerBread Too Faced, cu nuante atat mate, cat si sidefate, puteti crea machiaje superbe in perioada sarbatorilor, iar ambalajul specific si mirosul de gingerbread te duce exact cu gandul la magia sarbatorilor. Paleta o gasiti in Sephora, atat in magazinele fizice, cat si online.
  • Ramanem tot in sfera makeup si urmatoarele pe lista sunt rujurile, perfecte pentru femeile care nu ies niciodata din casa fara a aplica un ruj pe buze, iar pe lista mea de recomandari sunt urmatoarele rujuri lichide mate: Lip Stain de la Sephora, rujurile lichide mate Boys’n’Berries, rujurile lichide mate Maybelline Stay Ink, rujurile lichide mate Rimmel London si nu in ultimul rand, rujurile lichide mate Golden Rose. Toate rujurile mentionate sunt rezistente la transfer, se usuca mat si partea cea mai buna, e faptul ca gasiti absolut orice nuanta va doriti. Le gasiti atat online, cat si in magazinele fizice. 
  • Nu vreau sa plec din aceasta sfera, asa ca vrea sa va recomand cateva produse high-end de la Lancome, pe care cu siguranta orice femeie si le-ar dori in colectie: fondul de ten Teint Idole Ultra Wear de la Lancome(are rezistenta mare, acoperire mare si arata tare bine pe ten), mascara Lancome Hypnose, Lancome Sourcils Styler pentru definirea sprancenelor, creionul de buze Lancome Lip Liner intr-o nuanta superba de rosu si nu in ultimul rand, Lancome L’Absolu Gloss Matte Lipgloss. Le gasiti in magazinele Douglas, Sephora, atat in magazinele fizice, cat si online.
  • Tot in categoria high-end mai am 3 produse pe care vreau sa vi le recomand, rujul lichid mat Lip Stain vi l-am recomandat mai sus, iar celelalte 2 sunt: concealerul Born this Way Too Faced cu o acoperite mare, rezistenta buna si mascara Better than Sex tot de la Too Faced care ofera volum si alungire genelor voastre. Le gasiti in Sephora, online si offline.
  • 2 produse mai accesibile ca pret, dar care fac o treaba excelenta: rujurile lichide mate Golden Rose (pe care vi le-am recomandat mai sus) si fondul de ten Golden Rose Total Cover 2 in 1 SPF 15 care e un fond de ten tare fain, rezistent la transfer, arata tare bine pe ten si are acoperire mare. Il gasiti online sau la standurile Golden Rose in diverse nuante. 
  • Urmatoarele produse pe lista sunt 3 produse de la Nyx din gama Nyx HD: primerul de fata care e o baza buna care ajuta la prelungirea si rezistenta fondului de ten, pudra translucida din aceeasi gama si primerul pentru ochi. Mie imi plac tare mult aceste produse Nyx si vi le recomand cu drag. Le gasiti online si in magazinele Nyx.
  • Pentru femeile care adora sa primeasca zilnic un produs de machiaj, vreau sa va recomand Advent Calendarul Douglas, astfel ca va puteti bucura timp de 24 de zile de cate un produs inedit in fiecare zi a lunii Decembrie. Il gasiti in Douglas si aveti 3 variante din care sa alegeti, cu produse de makeup, cu produse de ingrijire si un advent calendar cu produse pentru unghiute.
  • Tot din categoria beauty sunt si ojele de unghii pe care vreau sa vi le recomand: ojele de la Melkior care sunt foarte rezistente, in diverse nuante pentru a putea crea o manichiura frumoasa de sarbatori. Le gasiti online si in magazinele Melkior.

Vreau sa trec la cateva produse de ingrijire si am pe lista 3 game care sunt sigura ca v-ar placea si voua sa le aveti in colectie:

  • Produsele Mr Scrubber vi le recomand cu drag: scruburile de corp care exfoliaza pielea si o lasa fina si catifelata, scruburile de buze cu diverse arome care sunt necesare in perioada aceasta rece si mosse-urile lor spuma pentru fata. Le gasiti aici, dar si pe Emag.
  • Produsele Gloves in a Bottle care sunt perfecte pentru sezonul rece, pentru o piele uscata, sensibila si deshidrata: crema multifunctionala pentru corp si maini si crema de maini.
  • Produse pentru corp si baie, vreau sa va recomand o gama care miroase delicios: gama cu flori de cires, sarea de baie si lotiunea de corp din aceeasi gama. 

Produsele Kiehl’s sunt sigura ca ar fi un cadou potrivit pentru femeile care adora sa se ingrijeasca si sa foloseasca produse de calitate, iar eu va recomand 3 produse pe care eu le ador: crema de ochi Kiehl’s cu avocado, crema hidratanta Ultra Facial Cream si serul Midnight Recovery. Produsele le gasiti in magazinele Kiehl’s si online.

Cam acestea sunt ideile mele de cadouri pe care vi le recomand si voua cu drag, sunt sigura ca gasiti in acest articol cam tot ce va doriti, cadouri care va satisface dorintele femeilor pasionate de beauty, makeup si skincare.

Sunt curioase voi ce idei de cadouri mai aveti care sa tina de aceasta categorie, asa ca va astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

20 thoughts on “Idei de cadouri pentru femei pasionate de beauty

  1. Multumim de idei. Sunt foarte utile! Eu as mai adauga seturile formate din parfumul preferat si lotiune de corp sau cu alte combinatii la seturi.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.