Reviews

Review: Produsele CeraVe

Pielea uscata este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam, in special in sezonul rece. Am descoperit de curand produsele CeraVe care m-au ajutat si mi-au imbunatatit aspectul pielii uscate si m-am gandit sa va vorbesc si voua despre ele.

Ce sunt produsele CeraVe si ce contin ele:

Brandul CeraVe a creat o gama de produse pentru ingrijirea pielii imbogatite cu un mix de trei ceramide esentiale (ceramidele 1,3 si 6-II), acizi grasi si alte lipide pentru repararea si intarirea barierei naturale a pielii. Sistemul revolutionar denumit MultiVesicular Emulsion Technology(MVE), elibereaza la suprafata pielii ingrediente de emoliere si hidratare pe parcursul a 24h, strat cu strat, pentru a mentine pielea hidratata pe durata intregii zile.

CeraVe este una dintre cele mai apreciate marci de hidratare a pielii din SUA, acum disponibila si in Romania.

Combinatia unica de ceramide identice cu cele ale pielii, ajuta la completarea ceramidelor existente in piele, astfel calmeaza pielea uscata reducand deshidratarea.

Pierderea de ceramide este asociata cu multe patologii, de aceea CeraVe se adreseaza mai multor probleme dermatologice, inclusiv disfunctii ale barierei cutanate, printre o varietate de produse blande si eficiente: geluri de curatare, lotiuni si creme hidratante pentru fata si pentru corp.

  • Gelul de spalare hidratant CeraVe– curata si hidrateaza eficient fara a perturba bariera de protectie a pielii. Pe langa ceramide, contine si acid hialuronic, nu face spuma, are o formula fara parfum ceea ce il face perfect pentru utilizarea lui inclusiv a copiiilor.
  • Crema hidratanta CeraVe– hidrateaza si restabileste bariera de protectie a pielii. Este o crema non-grasa cu 3 ceramide esentiale si acid hialuronic care asigura hidratare pe durata intregii zile, iar formula sa fara parfum este potrivita pentru pielea sensibila.

Care este parerea mea despre produsele CeraVe si unde se gasesc:

Eu sunt tare bucuroasa ca am avut ocazia sa testez aceste produse, imi plac tare mult si cred ca sunt perfecte pentru sezonul rece.

Produsele CeraVe le gasiti aici, la un pret accesibil.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat aceste produse si ce parere aveti despre ele, asa ca astept sa imi spuneti in comentarii.

Kisses

19 thoughts on “Review: Produsele CeraVe

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.