Reviews

Review: Booster Vichy Mineral 89

Daca ma urmariti de ceva timp, stiti deja ca folosesc boosterul Vichy de cand l-am descoperit si imi place tare mult. Pentru ca am fost intrebata in nenumarate randuri ce are produsul acesta atat de special, m-am gandit sa va fac o scurta recenzie.

Ce este Vichy Mineral 89:

Este un gel booster cu efect de fortifiere si reumplere. Contine in proportie de 89% apa termala mineralizanta Vichy si acid hialuronic de origine naturala.

Gelul booster Mineral 89 intareste bariera naturala de protectie a pielii, pentru a o face mai rezistenta impotriva agresiunilor externe cum ar fi poluarea, stresul si oboseala. Zi dupa zi, tenul are un aspect sanatos si plin de luminozitate.

Caracteristici:

  • este potrivit pentru orice tip de piele
  • intareste bariera naturala de protectie a pielii
  • fortifiaza pielea si o face mai rezistenta impotriva poluarii, stresului si oboselii.
  • hidrateaza, reumple si fortifiaza.

Mod de utilizare:

Bosterul Vichy Mineral 89 se aplica dupa demachiere si curatarea tenului, pe tenul curat, aplicati 2 pompite de produs, incalziti cateva secunde intre degete si il aplicati pe ten. Lasati sa actioneaze cateva secunde, dupa care puteti trece la urmatorii pasi din rutina voastra de ingrijire.

Ce parere am eu despre Vichy Mineral 89:

Eu cautam de mult produse care contin acid hialuronic, stiind ca acidul hialuronic este necesar unui ten hidratat, luminos, cu aspect sanatos, asa ca am fost incantata cand cei de la Vichy au lansat acest produs. Eu il folosesc si dimineata si seara si pot sa zic ca am observat o imbunatatire: tenul meu e mai hidratat si mai luminos.

Unde gasiti boosterul Vichy Mineral 89:

Il gasiti atat in farmacii, cat si online pe diverse site-uri: Notino, Emag, Farmacia Tei.

Sunt tare curioasa daca voi l-ati incercat si ce parere aveti despre el, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

31 thoughts on “Review: Booster Vichy Mineral 89

  1. Am avut un simple de la acest booster și mi-a placut! Chiar de curand am vazut ca era redus pe Notino (de la 85 la 65 Ron)!

    Like

  2. Imi place ca ai evidentiat caracteristicile si ca ai punctat foarte bine parerea ta. Pana acum acest produs nu ma convinsese. Tu ai schimbat foaia din mintea mea. Mersi

    Like

  3. Am folosit si eu acest produs pentru ca am avut unul in varianta mini. Mi se pare un produs bun si chiar ma gandesc serios sa-mi iau si varianta mare

    Liked by 1 person

  4. Il folosesc si eu de asta vara! Mi-a placut foarte mult, insa pentru mine este bun doar vara sau in anotimpurile mai calde. Iarna sau cand este mai rece tenul meu cere ceva cu o putere de hidratare mai mare, dar pentru vara este perfect!

    Liked by 1 person

  5. Am testat produsul în magazine și mi-a atras atenția și în blogosferă. 😘 Mă bucur că am aflat mai multe despre el din articolul tău. Este pe lista mea de dorințe!

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.