Hai sa gatim impreuna!

2 idei de mic dejun cand esti pe graba

Suntem intr-o continua graba, atat de grabiti incat uneori nu avem timp nici sa ne luam micul dejun. M-am gandit sa vin in ajutorul vostru cu 2 idei simple si rapide de mic dejun.

In weekend-uri cand sunt acasa si am suficient timp, incerc sa imi pregatesc un mic dejun mai complex cu omleta la cuptor cu sunca si branzeturi, cafea, paine prajita cu unt si dulceata, fructe. Dar in timpul saptamanii imi pregatesc ceva rapid pentru ca sunt mereu pe fuga si nu vreau sa pierd timpul cu asta. Si totusi am gasit ceva care sa nu imi consume atat de mult din timp si sa fie si cat de cat consistent.

  • Porridge cu fructe– contine fulgi de ovaz, lapte praf integral, pulbere de smantana si bucati de fructe. Cred ca este cel mai usor mic dejun de preparat: puneti o treime din continutul pachetului intr-un bol, adaugati 125ml apa fiarta si il lasati 3 minute (intre timp puteti sa faceti altceva, eu de obicei imi termin machiajul). Dupa cele 3 minute, preparatul e gata, il puteti consuma asa cum e. Eu prefer sa mai adaug cateva ingrediente cum ar fi: afine, cateva feliute de banana, musli, fulgi de cocos, iar la sfarsit adaug o lingurita de miere, amestec totul si voila: un preparat delicios si consistent.
  • Diverse cornuri cumparate de la brutarie- sunt absolut delicioase, in special daca le cumparati dimineata cand sunt proaspete si calde. Eu le tai in doua si adaug unt si dulceata si le savurez fie cu o cana de ceai, fie cu o cafeluta cu lapte. Puteti gasi alta combinatie pe care sa o puneti in cornulete: avocado cu ou sau nutella cu banane. Plus ca sunt simplu de preparat.

Stim cu totii ca timpul e scurt si trece foarte repede, iar daca avem un program fix, un mic dejun care se prepara rapid e binevenit. Combinatii se gasesc o gramada, ingredientele pot fi inlocuite cu cele preferate de voi, iar felul acesta nu trebuie sa mergeti flamanzi la birou in fiecare dimineata.

Porrige-ul il gasiti aici, iar cornurile, sunt sigura ca aveti o brutarie in apropiere de casa sa va faceti stocul.

Sunt tare curioasa voi ce idei de mic dejun rapid si satios aveti? Astept sa imi spuneti in sectiune de comentarii.

Kisses

28 thoughts on “2 idei de mic dejun cand esti pe graba

  1. Interesante ideile tale. Cornurile sunt pe gustul meu. Dar oricât aş fi de grăbită îmi gătesc micul dejun. Prefer să mă trezesc mai devreme. Nu prea includ alimente noi şi nici nu prea îl schimb de la zi la zi. Ouăle sunt nelipsite. Uneori cu brânză, alteori cu ardei copţi, roşii sau ce mai am prin frigider.

    Liked by 1 person

  2. Bună idee cu porrige ul, voi încerca și eu rețeta.
    Când mă grăbesc tare, mănânc brânzică de casă cu 2 linguri fulgi de ovăz și scorțișoară.

    Liked by 1 person

  3. Mi-ar fi placut sa am o brutarie in zona. Din pacate nu am. Cobin diverse lucuri dimineata. Fie aleg ou, sau fac rapid niste clatite cu banane care se fac rapid, merg si cu ton sau porumb. Sunt rapide si delicioase

    Liked by 1 person

  4. Dimineața mănânc cereale fitness cu fructe, fără lapte fiindcă nu-mi place. Mai cumpăr din când în când și cornuri de la brutărie.
    Porridge nu am mâncat niciodată, trebuie să încerc și eu, am văzut că foarte multă lume spune că este foarte delicios.

    Liked by 1 person

  5. Am încercat și eu porridge, însă nu mi-a plăcut. E posibil să nu îl fi făcut cum trebuie, poate voi mai încerca și alte variante. Îmi place sa îmi fac smoothie pentru micul dejun, combinația de fructe de pădure congelate și piersică este preferata mea

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.