Lifestyle

Sarbatorim Valentine’s Day?Cum petrecem? Ce cadouri daruim?

Pentru ca se apropie Valentine’s Day, ma gandeam sa vorbim putin despre acest obicei, dar si despre ce putem face in aceasta zi si ce cadouri sa alegem pentru ea si pentru el.

In multe tari din lume, 14 februarie inseamna Valentine’s Day, adica sarbatoarea iubirii, care a fost importanta de cativa ani si in Romania, avand mai multi sau mai putini adepti. Persoanele care tin cont de ea, isi exprima dragostea in diverse moduri, in functie de cum alege fiecare, de la cadouri inedite pana la dovezi de dragoste.

Sincer, eu nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa aceasta sarbatoare de Valentine’s Day, in primul rand pentru ca dovezi de dragoste se pot oferi in fiecare zi, nu avem nevoie de o sarbatoare sa ii aratam persoanei iubite afectiunea, iar in al doilea rand, tot timpul cade intr-o zi a saptamanii, iar multi dintre noi suntem la job.

Totusi pentru aceia dintre voi care vor sarbatori Valentine’s Day, am sa va las o mica lista cu cateva idei dragute despre cum puteti sarbatori, dar si o lista cu cateva cadouri pentru ea si pentru el.

Cum sarbatorim Valentine’s Day?

  • Film– eu sunt adepta filmelor, asa ca as fi incantata sa ma surprinda iubitul cu bilete la film. Daca sunt bilete VIP, as fi si mai fericita.
  • Plimbare romantica– pentru o plimbare romantica nu ai nevoie decat de un partener si un loc dragut pe unde sa va plimbati: parcuri sau stradute cu arhitectura frumoasa. Asa bifati doua lucruri: cardio pe ziua/seara respectiva si aveti ocazia sa mai iesiti din cotidian, sa nu stati doar in casa.
  • Cina romantica– in ziua de Valentine’s Day majoritatea restaurantelor aranjeaza sala cu tematica aceasta, deci va veti putea bucura de o masa gustoasa in compania iubitului/iubitei intr-o atmosfera cozy, specifica acestei sarbatori.
  • Film si cina la voi acasa– pentru cei mai comozi dintre noi care prefera sa stea acasa, puteti pregati o cina delicioasa si un film bun pe Netflix, eu zica ca e combinatia ideala.
  • Mic dejun la pat– cum suna clatitele si cafeluta la pat? Bine? Asa zic si eu. Si sunt sigura ca nu faceti asta prea des, asa ca e o ocazie buna.
  • Piscina/spa– pentru o zi/seara de relaxare, putet opta intotdeauna pentru cateva ture de piscina, iar dupa va relaxati la SPA cu un masaj pe cinste.

Idei de cadouri pentru ea:

  • Produse de skincare– daca stiti ca partenera voastra isi doreste un anumit produs de skincare, acum e sansa voastra sa o surprindeti: o crema, un gel de curatare, atata timp cat e pe placul ei, nici nu mai conteaza ce produs e.
  • Produse de makeup– aici am un articol intreg dedicat, asa ca va las aici un link sa il accesati.
  • Parfum– eu nu sunt adepta unui astfel de cadou fiind mai sensibila la parfumuri, dar daca sunteti absolut convinsi ca partenerei ii place parfumul, e un prilej bun sa il daruiti.
  • Ceas– daca cunoasteti gusturile iubitei, stiti exact ca un ceas o sa o faca fericita, puteti opta pentru un astfel de cadou.
  • Bijuterii– aici e destul de simplu deoarece aveti o gramada de variante la dispozitie si puteti alege ori un inel dragut, ori un lantisor, sau chiar si o bratara. Puteti opta pentru bratari Pandora si un charm dragut care sa ii aminteasca cu drag de momentul acesta.
  • Flori– eu a prefera un buchet de lalele ca tot e sezonul sau o zambila frumoasa, dar daca voi vreti sa fiti mai romantici, puteti opta pentru clasicul buchet de trandafiri rosii.
  • Vin si ciocolata– daca tot vreti o seara romantica, pe langa flori, eu sugerez sa scoateti si artileria grea: vin si ciocolata.

Idei de cadouri pentru el:

  • Camasa– eu incep cu camasa pentru ca stiu ca Alex al meu apreciaza intotdeauna acest cadou. Poate si iubitii vostri se vor bucura de o camasa noua.
  • Ceas– cadoul cu ceasul merge si la barbati, atata timp cat ii cunoasteti gusturile.
  • Jocuri pentru consola– da stiu, pentru unele femei asta suna complicat. Va zic eu ca nu e, trebuie doar sa il intrebati intr-o zi random ce joc nou si-ar mai dori in colectie si cu siguranta o sa va faca si o lista.
  • Abonament pentru consola– puteti opta sa ii platiti abonamentul la consola. Sunt sigura ca partenerii vostri gameri vor aprecia.
  • Dulciuri– eu stiu sigur ca si barbatii se bucura de dulciuri: ciocolata, inghetata, o prajitura. Chiar daca nu recunosc acest lucru public, in confortul casei cu siguranta se va bucura de aceste mici delicii.
  • Bautura– poate o sticla de vin, sau poate un bax de bere. Orice il face fericit pe el.

Sper sa va placa recomandarile mele si sa le gasiti utile, dar cel mai mult, sper sa va scoata din impas daca sunteti pe ultima suta de metri si inca nu stiti ce sa faceti sau ce cadou sa alegeti.

Daca iesiti in oras la o cina romantica, un film sau o plimbare, va propun si un tutorial de machiaj pe care eu l-as purta, un machiaj in nuante de piersiciu realizat cu paleta Huda Beauty Coral Obsessions. Va las aici un link sa il urmariti.

Sunt tare curioasa daca voi sarbatoriti Valentine’s Day, cum sarbatoriti si mai ales ce cadouri daruiti, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Va doresc o zi/seara de Valentine’s cat mai speciala si frumoasa!

Kisses

49 thoughts on “Sarbatorim Valentine’s Day?Cum petrecem? Ce cadouri daruim?

  1. Eu nu sarbatoresc acest gen de chestii, nu pentru ca sunt “importante” ci pentru ca mi se pare putin de fatada sa ai o sarbatoare de genul in care toata lumea se iubeste, dar in restul timpului si-ar scaote ochii.

    Liked by 1 person

  2. Daca n-as fi in sesiune, as profita de ziua asta, as folosi-o ca scuza si probabil am face o mica plimbare pana la munte :)) dar nu prea sunt fan V-day. Insa nu vad nimic rau in a avea o zi din an dedicata dragostei 💖

    Liked by 1 person

  3. Da, sărbătoresc! Pentru că viața mi-a demonstrat că trebuie sărbătorită orice ocazie de a te simți bine și a aprecia ce ai, pe cel de lângă tine, într-un cuvânt viața în doi. Chestiile astea cu nu sărbătoresc prostiile astea, sună a dispreț pentru tot ce ai, ce ești.
    Cum sărbătoresc? În funcție de buget, fie o ieșire în oraș, mici cadouri, un film, un spectacol, o cină etc. sau acasă.

    Liked by 1 person

  4. Super dragut machiajul tau! Consider ca fiecare stie ce e mai bine pentru el si pentru propria relatie. De exemplu, mie nu mi-au placut niciodata inimile, puzzelurile, canile, tricourile etc cu poza cuplului si mesaje siropoase. Nu e pentru mine, insa nu ma deranjeaza daca ceilalti isi manifesta astfel iubirea.

    Liked by 1 person

  5. Sarbatoresc cate un pic si pe 14 si pe 24, dar nu cu gesturi marete, mici cadouri, o lumanare parfumata, un vin, o prajitura. Pe principiul, daca ar trebui sa sarbatorim iubirea in fiecare zi, de ce nu si in acea zi? De ce sa fie o exceptie? Si totusi, cine da flori/prajituri etc. in fiecare zi. Uneori o astfel de zi ne aminteste sa pretuim ce avem. Chiar daca e o sarbatoare de imprumut,putem sa o sarbatorim in felul nostru.

    Liked by 1 person

  6. N-am facut nimic special, serile sunt foarte scurte. Ne mai facem programul si dupa cel mic, neavand ajutor, mai apar schimbari, cosmaruri. Nu am sarbatorit niciodata, dar anul acesta ne-am cumparat un set de cani termice sa ne bem cafeaua in ele dimineata. Buna idee, imi plac! Un film ar fi fost ideal. Multumim de idei!

    Liked by 1 person

  7. E frumoasa aceasta sarbatoare insa noi nu face nimic deosebit. Noi iesim de fiecare data cand simtim nevoia, si ne facem cadouri ori de cate ori putem

    Liked by 1 person

  8. Noi sarbatorim dragostea in fiecare zi, in anii trecuti am reusit sa iesim in oras la cina, anul acesta am ramas acasa si ne-am bucurat ca suntem bine.

    Liked by 1 person

  9. Nici eu nu prea ma dau in vant dupa aceasta zi. Sunt de parere ca e mai bine sa faci gesturi mici si romantice in fiecare zi decat sa cumperi un buchet cu 100 de trandafiri sau eu mai stiu ce alte chestii intr-o singura zi din an. Iubirea se celebreaza in fiecare zi!

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.