Reviews

Melkior a lansat rujul lichid mat in colaborare cu Alexia

Brandul Melkior se adreseaza tuturor femeilor care vor sa se simta frumoase, sarmante si totodata confortabil in pielea lor. Cu aceasta deviza, Melkior a cucerit femeile, iar prin livrarea unor produse de inalta calitate, eu zic ca au facut o treaba buna.

Cu o gama variata de produse: de la farduri de diverse nuante, extra pigmentate, la rujuri lichide mate foarte rezistente, pana la accesorii de tot felul, Melkior reuseste sa ne surprinda de fiecare data cu o noua lansare. Astazi vorbim despre rujul lichid mat in colaborare cu Alexia.

Poate v-ati intrebat, de ce Alexia?

Simplu. Pentru ca Alexia stie ce isi doresc fetele de varsta ei, la ce viseaza pustoaicele din comunitatea ei.

Despre rujul Alexia:

Matte Liquid Lipstick Alexia, de nuanta paspartu, un roz superb, este exact nuanta pe care si-o doresc femeile si care cu siguranta va ajunge un best seller. Este un ruj lichid mat foarte rezistent, la fel ca celelalte rujuri lichide mate Melkior, care nu migreaza, nu usuca buzele, are o formula foarte bine aleasa de Alexia si chimistii Melkior.

Parerea mea despre rujul Alexia:

Am primit si eu spre testare rujul Alexia si am fost incantata sa il incerc si sa impartasesc cu voi cateva cuvinte despre acest ruj.

In primul rand, ambalajul e tare cute, catchy, iar nuanta, dupa parerea mea, i se potriveste oricarei femeie. Este o nuanta subtila de nude care bate spre roz, scotand foarte frumos buzele in evidenta.

Pensula este aceeasi ca la celelalte rujuri Melkior, asa ca daca le-ati incercat, stiti deja cum arata. Este o pensula de marime potrivita cu ajutorul careia aplicarea rujului este foarte usoara.

Pe buzele mele a rezistat pana la 6h, in conditiile in care pe parcursul zilei am mancat si am consumat bauturi.

Merita cumparat rujul Alexia? Cat costa?

Daca va doriti un ruj lichit mat care sa va scoata subtil din anonimat, eu zic ca este rujul perfect pentru voi si recomand sa il incercati.

Rujul Alexia costa 49.90 lei si il gasiti aici.

Sunt tare curioasa daca l-ati incercat si ce parere aveti despre acest ruj, asa ca astepti sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

32 thoughts on “Melkior a lansat rujul lichid mat in colaborare cu Alexia

    1. Pe 7 martie l-am prins la reducere, cu inca o oja de 9.90 reducerea totala a fost de 17,94. Nu sunt prea incantata de persistenta lui, adica, am luat rujuri mai ieftine care tin si pana a doua zi, si nici nuanta nu m-a mai incatat asa cum s-a intamplat sa ma incanta in poze.

      Like

  1. Pentru ca am deja o multime de rujuri mi-am propus ca anul acesta sa stau mai pototlita cand vine vorba de achizitii..insa nu cred ca voi reusi. Imi place prea mult nuata pe care o are rujul Alexiei.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.