Reviews

Garnier: apa micelara numarul 1 in lume

Sunt sigura ca apa micelara e un produs indispensabil in rutina de ingrijire a fiecarei femei, dar si o metoda eficienta de indepartare a machiajului.

Apa micelara Garnier e considerata apa micelara numarul 1 in lume, ea indeparteaza eficient machiajul si este prima alegere a femeilor din intreaga lume. Ma gandeam sa va fac un scurt review si sa spun cu ce anume iese aceasta apa micelara in evidenta.

Am incercat de-a lungul timpului o multime de produse pentru demachiere, de la lapte demachiant Doina (care era faimos pe vremea cand eram la liceu), la creme demachiante, ulei de cocos (care e eficient in indepartarea machiajului) si pana la apa micelara.

Chiar daca stiam de ceva timp de apa micelara Garnier, va spun cu cea mai mare sinceritate ca am incercat-o de curand pentru prima data si mi-a lasat o impresie buna.

Despre produs:

Expertii Garnier spun ca este cel mai simplu mod de indepartare a machiajului si ca ai nevoie de o discheta demachianta si de o singura miscare.

Este un demachiant potrivit pentru toate tipurile de ten si este testat dermatologic si oftalmologic.

4 motive pentru a alege apa micelara Garnier Skin Naturals:

  • Utilizare multipla- curata si indeparteaza machiajul
  • Calmeaza orice zona a fetei- ten, ochi, buze
  • Delicata, fara parfum
  • Format mare 400ml=200 de utilizari
  • Format travel size de 125ml

Ce cred eu despre aceasta apa micelara:

Dupa cateva incercari, am observat ca face o treaba buna, indeparteaza eficient machiajul, nu lasa tenul lipicios (aici revin cu mentiunea ca eu imi spal tenul cu un gel de curatare dupa indepartarea machiajului cu apa micelara), calmeaza pielea si nu e nevoie de mult produs sa indepartati tot machiajul.

E o apa micelara potrivita si in cazul in care aveti pielea sensibila deoarece nu irita pielea si indeparteaza si machiajul ochilo fara a cauza probleme, in cazul in care aveti ochii sensibili.

Per total e o apa micelara foarte buna si o recomand cu caldura.

De unde o puteti achizitiona si cat costa:

Apa micelara Garnier Skin Naturals se gaseste atat online, cat si offline, in supermarketurile mari, in zona beauty, la un pret de aproximativ 16lei.

Sunt tare curioasa daca ati incercat-o si ce parere aveti despre ea, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

26 thoughts on “Garnier: apa micelara numarul 1 in lume

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.