Lifestyle

Ingrijirea de care ai nevoie vine intr-un set Nivea by Mihaela Glavan

Stiu ca 1 Martie, 8 Martie si alte sarbatori de genul acesta au trecut, dar eu sunt de parere ca niciodata nu e tarziu sa daruiti cuiva un cadou, in special daca cadoul despre care vorbim este un set cu produsele de care oricare femeie are nevoie pentru ingrijire. Vreau sa va vorbesc azi despre seturile cadou de la Nivea in colaborare cu Mihaela Glavan.

Luna martie e considerata luna femeii, asa ca e un motiv bun sa sarbatorim femeia in fiecare zi a lunii. Si cum putem sarbatori mai bine femeia, daca nu cu un cadou potrivit personalitatii acesteia. O sa va intrebati cum e posibil asa ceva, iar eu o sa va raspund ca simplu, cu noile seturi Nivea in colaborare cu Mihaela Glavan.

In luna femeii, cea mai de succes geanta Nivea semnata de Mihaela Glavan revine de data aceasta in 5 combinatii diferite de produse. Fie ca este vorba de mama, sora, prietena, sotie sau colega de serviciu, in aceasta primavara poate fi rasfatata cu noua colectie de cadouri Nivea, daruindu-i ingrijirea care i se potriveste.

Grija pentru femeia speciala se afla intr-un plic elegant, de culoare albastra, care poate fi asortat la tinute casual, tinute de seara sau de cocktail. Avand o culoare intensa, geanta semnata de Mihaela Glavan completeaza cu succes orice tinuta si ii confera o nota eleganta.

Alege cadoul potrivit din colectia Nivea semnata de Mihaela Glavan:

  • Geanta Nivea Pink– o experienta parfumata pentru femeile romantice si senzuale, asemeni florilor de primavara. Lotiunea de corp cu flori de cires & ulei de jojoba, deodorantul Invisible for Black & White si gelul de dus Waterlily & oil au formule delicare de ingrijire, parfum subtil si efecte imediate: o piele protejata, parfumata si hidratata. (Pret recomandat: 45.5RON)
  • Geanta cu produse Q10– pentru femeile puternice si increzatoare, gama Q10 ajuta femeile sa aiba un ten mai tanar si frumos. Geanta contine crema de zi Q10 Power SPF15 pentru reducerea ridurilor fine si servetele micelare, pentru demachierea rapida si usoara. (Pret recomandat: 60.3RON)
  • Geanta cu Nivea Urban Skin Detox– pentru femeia draga din viata ta, mereu activa si conectata la viata urbana. Setul contine apa micelara Urban Detox care curata rapid si eficient tenul, crema de zi care protejeaza pielea de efectele factorilor nocivi din mediul inconjurator, iar deodorantul mentine pielea fresh pe tot parcursul zilei. (Pret recomandat: 65.5RON)
  • Geanta Nivea Fresh– pentru femeia dinamica si plina de energie. Setul contine gelul de dus Hawaii Flower & oil, deodorantul Dry Fresh si lotiune de corp Aloe & Hidration cu parfum exotic si revigorant care vor ajuta femeia sa se simta bine in pielea ei. (Pret recomandat: 45.5RON)
  • Geanta Gold– potrivita femeilor elegante, care sunt mereu in centrul atentiei. Setul contine deodorantul Nivea Black & White Invisible Silky Smooth, lotiune de corp si crema de maini cu vanilie & ulei de migdale pentru o piele fina. (Pret recomandat: 44RON)

Am primit si eu un set Nivea semnat de Mihaela Glavan, mai exact am primit geanta Nivea Fresh. M-am bucurat tare mult la primirea coletului si in special pentru ca cei de la Nivea ma privesc ca pe o femeie dinamica si plina de energie, cum si sunt in viata de zi cu zi. Odata cu coletul am primit din partea lor si un aranjament minunat de flori de mirosul carora m-am bucurat multe zile la rand.

Dupa parerea mea, aceste cadouri sunt perfecte pentru orice femeie, iar ideea ca exista un cadou potrivit personalitatii unei femei, mi se pare minunat.

Gasiti aceste gentute Nivea semnate de Mihaela Glavan in supermarketuri, la preturi bune dupa parerea mea.

Sunt tare curioasa voi ce parere aveti despre aceste seturi, daca le-ati cumpara persoanelor dragi din viata voastra sau ce produse ati incercat pana acum din cele prezentate mai sus. Astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

46 thoughts on “Ingrijirea de care ai nevoie vine intr-un set Nivea by Mihaela Glavan

  1. Mie mi-ar placea pentru mine Geanta Nivea Pink dupa descrierea continutului. Acum m-ai facut curioasa 😛
    Să le folosești cu drag! Mi se pare ca te-au nimerit bine cu combinatia din geanta ta. 😊

    Liked by 1 person

  2. Arata tare bine acest set si imi place mult si gentuta. Ca sa nu mai vorbesc ca poarta semnatura unui designer si asta o face cu atat mai speciala

    Liked by 1 person

  3. Mi se pare un set tare fain, mai ales de daruit in aceasta primavara. Produsele par super si portfardul e foarte frumos si intr-un albastru fain. O sa il caut si eu in magazine. 😍💕

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.