Reviews

Rujurile metalice All Day Metals de la Boys’n’Berries aduc primavara pe buzele noastre

Nu-i asa fetelor ca ne dorim sa vina odata primavara? Si odata cu ea si razele soarelui, copacii infloriti si flori la tot pasul? Dar pentru ca vremea e destul de capricioasa, propun sa ne aducem singure primavara cu cateva nuante superbe de rujuri metalice de la Boys’n’Berries.

Poate ca suna superficial, dar uneori un ruj imi poate aduce fericirea de care am nevoie in momentul respectiv. De exemplu, daca am o zi mohorata, prefer sa imi aplic un ruj de buze mai colorat care sa ma binedispuna. Iar de cand am descoperit rujurile metalice de la Boys’n’Berries, am o nuanta noua in fiecare zi a saptamanii.

Ma gandeam sa vi le prezint si voua si sa va spun motivele pentru care imi plac aceste rujuri atat de mult.

Despre rujurile metalice All Day Metals de la Boys’n’Berries:

Dupa parerea mea rujurile metalice sunt perfecte pentru acest sezon! Fie ca alegeti sa il purtati la un machiaj de zi, fie ca alegeti sa il purtati la un machiaj mai intens, de seara, puteti fi sigure ca o sa iesiti in evidenta cu acest ruj.

Rujurile metalice All Day Metals va vor cuceri cu mirosul fin de vanilie si cu textura lor spumata. Cu 9 nuante diferite, rujurile sunt purtabile in orice moment al zilei, de la nuante de nude pentru o zi office pana la nuante de mov si burgundi pentru a atrage privirile la un eveniment glam.

Cu ajutorul aplicatorului buretat si flexibil, conturarea buzelor se va face foarte usor si precis, fara a fi nevoie de reaplicare. Puteti folosi si un creion de buze inainte de a aplica rujul pentru o conturare si mai precisa.

Mi s-a parut foarte faina ideea de unde au luat denumirile nuantelor, mai exact din piese heavy metal.

Sunt rezistente pe buze?

Pot sa spun ca da. Rujurile Boys’n’Berries (si aici ma refer la toate gamele) sunt cunoscute pentru rezistenta lor. Aplicat dimineata, pot sa spun ca il mai reaplic o data pe parcursul zilei, iar pana seara cand ajung acasa, rujul e intact.

De unde le achizitionam si ce pret au:

Rujurile le gasiti pe site-ul MakeupShop la pretul de 25.95 lei. Mi se pare un pret accesibil pentru toata lumea si chiar va recomand sa le incercati.

Eu am primit din partea celor de la MakeupShop 3 nuante superbe, iar pentru ca in colectia mea aveam deja 2 nuante, m-am bucurat sa imi completez setul. Una dintre nuante am pus-o la un Giveaway pe instagram deoarece voiam neaparat sa le incerce si o persoana din comunitatea mea.

Am facut swatch-uri pentru toate nuantele pe care le detin si puteti observa ca nuantele sunt pigmentate si arata absolut superb.

Sunt tare curioasa daca voi le-ati incercat pana acum si ce parere aveti despre ele, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

48 thoughts on “Rujurile metalice All Day Metals de la Boys’n’Berries aduc primavara pe buzele noastre

  1. cool 😍😍 abea astept sa vad cum imi sta si mie…si ai dreptate un ruj si un strop de machiaj chiar iti schimba starea de spirit 😙multumesc

    Liked by 1 person

  2. Nu ești deloc superficială. Și pe mine mă face fericită rujul potrivit la momentul potrivit! Ce păcat că am descoperit asta atât de târziu! Rujurile acestea arată de-a dreptul delicios! O să arunc o privire!

    Like

  3. Sunt foarte incantatat de acest brand si chiar o sa-mi cumpar mai multe cosmetice de la ei, iar rujurile sunt toate faine, de purtat. 🙂

    Liked by 1 person

  4. Chiar dacă nu sunt mare fan rujuri cu aspect metalic, acestea parcă mi-au stârnit atenție.
    Dau o fugă pe site să văd dacă ajung la o concluzie 🙂

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.