Reviews

Noul Snapscara de la Maybelline promite o aplicare si o demachiere usoara

Noutatile vin de data aceasta din partea celor de la Maybelline, o mascara noua si revolutionara care promite o aplicare si o demachiere usoara. Sa fie oare asa? Sunt sigura ca sunteti si voi curioase, asa ca m-am gandit sa va spun cateva informatii despre aceasta mascara.

Am fost foarte bucuroasa cand am primit spre testare aceasta noua mascara de la Maybelline, in primul rand pentru ca a sosit la tanc, dupa ce am pus in cosuletul de empties 5 produse mascara pe care le aveam deja de ceva timp.

Va zic sincer ca mi s-a parut foarte interesant si conceptul de aplicare si demachiere usoara, asa ca l-am pus la treaba si o sa va spun in cele ce urmeaza cum se comporta acest produs.

Despre Snapscara Maybelline:

Rimelul Maybelline Snapscara alungeste si ingroasa perfect genele, conferindu-le un volum incredibil. Privirea devine intensa si captivanta dupa utilizare, asa ca am ramas placut surprinsa de aceasta noutate.

Cateva caracteristici ale Snapscarei:

  • Separa perfect genele, le alungeste si le confera volum
  • Nu lipeste genele, nu se faramiteaza sub ochi
  • Rezista intreaga zi si nu se intinde
  • Usor de aplicat si de demachiat
  • Testat dermatologic, potrivit si pentru persoanele care poarta lentile de contact

Chiar imi place aceasta mascara, in primul rand pentru volumul pe care il confera genelor mele, iar in al doilea rand pentru ca demachierea lui este foarte usoara.

Am incercat de-alungul timpului nenumarate produse mascara, unele mi-au placut, altele m-au dezamagit, unele au fost atat de greu de demachiat incat nici o apa micelara bifazica nu m-a ajutat, iar cand am vazut cat de usor se demachiaza aceasta mascara, chiar m-am bucurat. Adio 3 sau 4 cotonete folosite degeaba, cu acest produs imi ajung doar 2. De ce 2 cotonete? Pentru ca e bine sa folositi pentru fiecare ochi alta cotoneta, astfel ca evitati sa va transferati impuritatile de la un ochi la altul.

Ambalajul produsului e simpatic, vine intr-un ambalaj negru, perii periutei sunt rari si putin curbati, perfecti pentru o aplicare usoara si precisa pe toate genele.

Snapscara Maybelline o gasiti in supermarketuri la raionul beauty, sau online, la un pret de aproximativ 30 lei.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat acest produs si ce parere aveti, asa ca astept sa imi spuneti in sectiune de comentarii.

Kisses

39 thoughts on “Noul Snapscara de la Maybelline promite o aplicare si o demachiere usoara

  1. Cu prima ocazie il testez si eu. M-ai cucerit la „potrivit si pentru persoanele care poarta lentile de contact”, eu fiind mioapa si purtand zilnic. Chiar sunt curioasa daca mi se va potrivi si mie 😊

    Liked by 1 person

  2. deci in primul rand imi place cutia su care a venit si bratarica pt ca.s albastree 😍😍 dupa acea.mi a atras atentia si mie peria lui si faptul ca se ia usor d ela ochi si nu tre sa mai te usture ochii cand te stergi de machiaj… 🙂 nu l.am.incercat dar daca vreodata va fi la oferta sau reducere convenabil l.as lua

    Liked by 1 person

  3. Ultimul rimel incercat a fost de la Guerlain si am fost tare multumita de el. Dar am apelat la extensii de gene pentru a scapa de cautarea rimelului perfect.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.