Hai sa gatim impreuna!

O alternativa sanatoasa la produsele pline de zahar: Sweeteria

In ultima perioada am incercat sa consum mai putine produse care contin o tona de zahar si sa ma orientez spre produse sanatoase, facute cu ingrediente naturale, iar tot cautand produse de genul acesta am dat peste un brand numit Sweeteria, a caror produse sunt facute cu ingrediente safe si cu indulcitori naturali. M-am gandit sa va povestesc si voua spre produsele lor, poate cautati si voi o alternativa la produsele pline de zahar.

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe baza de indulcitori naturali de cea mai buna calitate, pentru toti aceia care pun sanatatea proprie si a familiei in topul prioritatilor.

De la un vis, Sweeteria a devenit laboratorul alchimist modern, in care vei gasi produsele preferate in forme inedite, lucrate manual, cu migala si atentie pentru detalii, in serie limitata, ceea ce asigura un flux continuu al procesului si implicit o prospetime permanenta a acestora.

Cei de la Sweeteria au o gama variata de produse, gandite pentru nevoile de zi cu zi ale familiei, de la mic dejun bogat in fibre, nutrienti si vitamine, pana la deserturi, prajituri, gustari rapide si delicioase, toate facute din ingrediente 100% naturale.

Pornind de la un mic dejun sanatos, satios,bogat in fibre, nutrienti si vitamine, vreau sa va vorbesc despre sferele din cereale cu cacao care in combinatie cu un lapte vegetal sunt absolut delicioase. Stiti deja ca mie imi place mult combinatia aceasta de lapte cu cereale si o consum destul de des dar adaugand si un plus de savoare cu cateva fructe delicioase ca banana, zmeura, afine sau capsune.

O alta combinatie pe care eu o ador dimineata este iaurtul grecesc cu musli si fructe. Cei de la Sweeteria au un musli tare delicios si sanatos.

Ca gustari, imi place sa imi iau in ultima perioada cu mine la munca, pe langa faimosii biscuiti digestivi pe care ii vedeti in toate clipurile mele si un baton din cereale cu musli care contine fulgi de ovaz, faina neagra de grau, tarate de grau, fulgi de porumb, stafide, unt de cocos, indulcitor natural cu 0 calorii (Stevie si Erytrithol), concentrat de catina si alte ingrediente naturale. Are un gust delicios, e satios si poate fi consumat in orice moment al zilei.

O alta gustare pe care imi place sa o consum sunt napolitanele cu zmeura care contin 76% crema cu aroma de zmeura, fara zahar adaugat, indulcitor natural cu 0% calorii, pudra de zmeura si alte ingrediente naturale. Imi plac atat de mult, nu se compara cu cele din supermarketuri, pana si lui Alex (care e pretentios la dulciuri) ii plac la nebunie.

Daca sunteti fani ciocolata, vreau sa va recomand minitabletele cu ciocolata simpla si cu ciocolata belgiana cu green sugar de la Sweeteria. Facute atent cu ingrediente safe ca ciocolata amaruie cu indulcitor naturali din Stevia cu 0 calorii, nu contin coloranti sau conservanti si sunt perfecte pentru consumul zilnic.

Vreau sa va mai prezint si banutii din ciocolata amaruie si banutii din ciocolata alba fara zahar adaugat pe care am de gand sa ii topesc si sa fac o crema pentru un tort. Puteti sa ii consumati ca atare sau sa ii topiti si sa folositi crema la o prajitura sau pur si simplu amestecata cu fructe. Banutii sunt facuti cu indulcitor natural din Stevia cu 0% calorii, din ciocolata usor amaruie, cu 70% cacao, pentru a va bucura de gustul intens de ciocolata.

Pentru ca noi mereu cautam sa preparam deserturi gustoase, am facut clatite cu compozitie din banane iar deasupra am pus Greentella, o crema tartinabila cu Omega 3 si pudra de ulei de peste. 0 calorii, indulcitor natural din Stevia, varianta naturala si sanatoasa a Nutellei. Are un gust delicios si merge atat de bine peste clatite, trebuie neaparat sa o incercati.

Dar pentru ca suntem si fani dulceata, ce merge mai bine la o clatita daca nu o dulceata buna de afine facuta din afine, lamaie, indulcitor natural cu 0% calorii din Stevia. O combinatie tare gustoasa si o alternativa sanatoasa la dulceata cumparata din comert plina de zahar si indulcitori nesanatosi.

Produsele Sweeteria le gasiti aici si eu le recomand cu tot dragul, in special persoanelor care sunt foarte atente la produsele pe care le consuma, dar si persoanelor care inca cauta o alternativa sanatoasa la produsele din comert.

Sunt tare curioasa daca voi ati incercat produsele Sweeteria si ce parere aveti despre ele asa ca va astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

34 thoughts on “O alternativa sanatoasa la produsele pline de zahar: Sweeteria

  1. bun bun:)nuam renuntat niciodata la zahar…sare mai putina da..dar zahar nu 🙂 sunt convinsa ca.s destul de bune si aceste alternative…dar obiceiurile vechi sunt greu de schimbat

    Liked by 1 person

  2. De la Sweeteria am încercat doar napolitanele și sunt foarte bune. Vreau sa încerc și batoanele, sigur sunt la fel de gustoase.

    Liked by 1 person

  3. Si eu aleg aceste produse din cand in cand. Ciocolata lor este foarte buna si pare ca imi place mai mult decat cea care contine zahar. 😘

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.