Reviews

Review: Crema de zi si de noapte Biotissima New Formula

Despre produsele Life Care pe care le folosesc v-am scris aici. Desi am incercat o multime de produse pentru dureri musculare si articulare de la ei, am fost incantata sa incerc si produse pentru ingrijirea tenului, de la Biotissima, un brand despre care am auzit multe in online. Ma gandeam sa va povestesc si voua putin despre aceste doua creme, de zi si de noapte.

Cremele Biotissima New Formula, sunt creme hidratante, de zi si de noapte, cu o formula noua, avand doua ingrediente revolutionare: Sepilift DPHP si Lipactive Inca Inchi, care remodeleaza pielea, o hidrateaza, o tonifica si are efect benefic asupra ridurilor.

Despre cremele Biotissima:

  • Crema de zi Biotissima New Formula- aduce o noua tehnologie bazata pe reactivarea procesului de regenerare a pielii. Pielea capata un aspect luminos si e protejata intreaga zi. Crema de zi protejeaza tenul impotriva factorilor daunatori din mediu. Continutul ridicat de Aloe Vera, Unt de Shea, Jojoba si Masline, Omega 3, 6 si 9, precum si ingredientele unice Sepilift DPHP si Lipactive Inca Inchi, improspateaza, hidrateaza si atenueaza ridurile. O gasiti aici.

Mod de utilizare: aplicati in fiecare dimineata, dupa procesul de curatare, pe fata si pe gat, cu miscari ascendente si descendente, evitand zona ochilor. Asteptati putin sa se absoarba in piele inainte de a aplica machiajul.

  • Crema de noapte Biotissima New Formula– cea mai mare activitate de refacere a tesuturilor are loc noaptea. Formula noua din crema nutritiva de noapte are la baza cele doua ingrediente revolutionare: Sepilift DPHP si Lipactive Inca Inchi, care ajuta si sustine acest proces pe timpul noptii. Confera pielii hidratare de lunga durata pe timpul noptii. O gasiti aici.

Mod de utilizare: aplicati in fiecare seara, dupa procesul de curatare, pe fata si pe gat, cu miscari ascendente si descendente, evitand zona ochilor.

Unde le gasiti:

Cremele de zi si de noapte Biotissima New Formula le gasiti aici. Au un pret de aproximativ 60lei, sunt produse BIO, cu ingrediente safe, potrivite pentru orice ten, iar daca cautati produse de ingrijire BIO, eu le recomand cu mare drag pe acestea.

Kisses

24 thoughts on “Review: Crema de zi si de noapte Biotissima New Formula

  1. Săptămâna trecută mi s-a terminat crema de noapte și nu eram decisă de care să-mi cumpăr. Cred că o voi cumpăra pe cea de la Biotissima, mulțumesc de recomandare.

    Liked by 1 person

  2. Imi plac mult produsele Biotissima, se potrivesc tenului meu. Aceste 2 produse inca nu au fost testate insa serurile lor sunt fabuloase.

    Liked by 1 person

  3. Le am si eu de cca 1 luna si am scris pe blog despre ele. Crema de noapte imi place mult, cu cea de zi nu prea m-am inteles.
    Imi oxideaza fondul de ten pe fata cand o folosesc deci e o nepotrivire intre ea si fondul de ten

    Liked by 1 person

  4. Inca n-am incercat produsele lor, dar sunt foarte faine, in primul rand pentru designul simplu dar elegant al ambalajelor.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.