Reviews

Pixi Beauty Skincare Review

Despre produsele Pixi Beauty am auzit anul acesta din online. Am fost foarte curioasa sa incerc cateva produse, iar cei de la Pixi mi-au indeplinit aceasta dorinta prin livrarea unui coletel cu cateva produse pentru ingrijirea tenului. Am incercat produsele si m-am gandit sa va spun si voua cateva informatii despre ele.

Daca ma urmariti de ceva timp, stiti deja ca imi plac mult produsele de skincare, in special mastile si mereu cand gasesc masti care imi plac si care fac o diferenta care se observa pe tenul meu va povestesc si voua. Tocmai de aceea m-am hotarat azi sa va povestesc si despre produsele de skincare de la Pixi Beauty.

Coletelul l-am primit deja de ceva timp dar nu am apucat sa va vorbesc foarte mult despre aceste produse, desi vi le-am aratat pe Instagram in momentul in care le-am primit. Am primit o cutie tare draguta cu 5 produse si un prosopel. Produsele sunt pentru ingrijirea tenului si mai exact sunt masti pentru ten.

Ce contine coletelul Pixi Beauty pentru ingrijirea tenului:

  • Glow Glycolic Boost– o masca de tip servetel cu acid glicolic pentru un ten radiant si luminos. Ingredientele sunt destul de curate, am incercat-o intr-un weekend dupa curatarea tenului si tare mi-a placut.

Mod de utilizare: dupa o curatare a tenului, masca se aplica inainte de crema. O lasati sa actioneze 10-15 minute, dupa care o indepartati. Este o masca de tip servetel, este imbibata in ser, astfel ca dupa ce e indepartata, restul serului care ramane puteti sa il masati pe ten si pe decolteu.

  • T-Zone Peel Off mask– o masca peel-off pentru zona T pentru a curata impuritatile si uleiul din zona T. Printre ingredientele sale se numara avocado,castravetele, aloe vera si ceai verde. Este o masca foarte buna pentru persoanele cu tenul mixt cu tendinta de ingrasare in zona T, masca folosita cu regularitate ajuta si tine sub control secretia de sebuum.

Mod de utilizare: se aplica doar pe zona T, o lasati pana se usuca, dupa care o indepartati cu usurinta prin tragere. E indicat a se folosi o data sau chiar de 2x pe saptamana.

  • Peel and Polish– masca exfolianta care curata, exfoliaza si indeparteaza celulele moarte ale pielii. Masca nu contine parabeni si nu e testata pe animale.

Mod de utilizare: se aplica pe pielea uscata, atat pe fata cat si pe gat si se lasa sa actioneze 2 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta. Se poate masa timp de 1 minut pentru un efect mai intens.

  • Mini Glow Mud mask-o masca cu noroi pentru un ten curat, luminos si catifelat.

Mod de utilizare: se aplica pe ten si se lasa sa actioneze 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa calduta.

  • DetoxifEye– patch-uri cu acid hialuronic si cafeina pentru zona de sub ochi pentru reducerea cearcanelor si hidratare. Mi se par tare interesante aceste patch-uri si foarte utile in special cand ma trezesc cu ochii umflati.

Mod de utilizare: se aplica pe zona de sub ochi, dupa demachiere si curatare, se lasa sa actioneze 10 minute, iar pielea va ramane hidratata si catifelata. Le puteti baga inainte la frigider, o sa aiba cu totul alt efect.

Ce parere am despre produsele Pixi Beauty:

V-am zis ca eram foarte curioasa sa le incerc si mai am pe lista cateva pe care vreau sa le achizitionez, dar in principiu cred ca sunt niste produse tare bune si faine pe care le recomand cu drag.

De unde se pot achizitiona produsele Pixi Beauty:

Am vazut produsele Pixi Beauty in Sephora, dar din pacate nu gasiti toate produsele asa ca eu va sfatuiesc sa intrati direct la ei pe site si sa le comandati de acolo. Produsele ajung destul de repede in Romania prin curierat.

Sunt curioasa daca voi ati incercat produse Pixi Beauty, ce anume si daca aveti si alte recomandari pentru mine, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

27 thoughts on “Pixi Beauty Skincare Review

  1. Am auzit numai lucruri bune despre produsele marca Pixi, eu nu am incercat nimic inca de la ei insa vreau neaparat tonicul lor sa-l incerc! 😀 Nu mai zic ca mastile lor imi fac cu ochiul….

    Liked by 1 person

  2. In ultima perioada au inceput sa imi placa tare mult mastile de fata, iar despre produsele Pixi am auzit numai de bine. Mi-ar placea sa le incerc.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.