Reviews

Review: Stick-uri multifunctionale Maybelline

Am primit de ceva timp noile stick-uri multifunctionale Maybelline in 5 nuante diferite si am fost foarte incantata sa le incerc, asa ca m-am gandit sa va povestesc si voua cum mi s-au parut, daca merita sau nu achizitionate.

Am si stick-ul in varianta veche care mi s-a parut la fel de fain, doar ca e duo, are o parte pentru concealer si o parte pentru contouring. Variantele noi de stick-uri vin in 5 nuante diferite si au in celalalt capat un buretel cu ajutorul careia blending-ul se face mult mai usor.

Ce sunt aceste stick-uri si pentru ce se folosesc:

Stick-urile multifunctionale Maybelline sunt produse ce pot fi folosite in mai mult etape in crearea unui machiaj: pot fi folosite ca fond de ten, corector/concealer, contouring, practic pot fi folosite pentru a-ti sculpta fata.

Cu o formula speciala, foarte cremoase, acopera, corecteaza sau retuseaza. Folosesc capatul corector pentru a marca zonele pe care vreau sa le corectez/sculptez si folosesc capatul de tip beauty blender pentru a uniformiza produsul pe fata.

Produsul se adreseaza consumatoarelor care au nevoie de acoperire ridicata, folosesc produse care se construiesc strat dupa strat, tool-uri si gesturi profi pentru a obtine un machiaj flawless. Acoperire instantanee, precisa, rezultat pudrat-mat. Puteti sa acoperiti intreaga fata sau le puteti folosi punctat, pe zonele vizate.

Cum mi se par mie produsele dupa folosire:

Ma asteptam sa imi placa deoarece v-am mentionat ca am folosit si varianta veche de stick, doar ca nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. Clar au schimbat formula pentru ca aceste stick-uri sunt mult mai cremoase, sunt usor de folosit, se blenduiesc usor si sunt foarte rezistente pe ten. Imi place si faptul ca in celalalt capat este un buretel de tipul beauty blender cu care e mult mai usor de blenduit produsul, dar va sfatuiesc sa il spalati/curatati la fel cum faceti si cu pensulele pe care le folositi.

Unde se gasesc stick-urile multifunctionale Maybelline si ce pret au:

Stick-urile se gasesc si in Supermarket, la raioanele beauty, le gasiti online, la un pret accesibil de aproximativ 30 lei.

Eu le recomand cu drag si va sfatuiesc sa le incercati daca aveti ocazia.

Sunt curioasa daca le-ati incercat si cum vi s-au parut, asa ca va astept sa imi raspundeti in sectiunea de comentarii.

Kisses

36 thoughts on “Review: Stick-uri multifunctionale Maybelline

  1. interesant produsul, sunt curioasa de rezistenta;la capitolul.fonduri de ten de la ei, m-am lecuit; asa ca prezentare e bun de luat in vacanta, sa nu mai stai sa cari multe chestii 😁

    Liked by 1 person

  2. Chiar in week-end m-am invartit pe lnga ele dar nu am luat nici unul acasa! Insa tura viitoare cand ies la cumparaturi sigur am sa mi achizitionez unul 🙂 m-ai facut curioasa!

    Liked by 1 person

  3. Chiar imi doresc si eu sa incerc un astfel de produs. Nu sunt o experta in manuirea lui, dar sper ca blenduirea sa ma ajute sa creez ceva frumos

    Liked by 1 person

  4. Nu le-am încercat dar m-ai convins că merită, atât din punct de vedere al calității cât și din punct de vedere al prețului.
    Mulțumesc pentru recomandare, le voi căuta neapărat!

    Like

  5. Nu stiam de ele, dar chiar par interesante. Si daca zici ca se blenduiesc si usor, atunci ma tenteaza.

    Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.