Reviews

Ser facial anti-imbatranire BetterSkin cu Vitamina C si acid hialuronic

Am inceput sa folosesc acest ser acum aproximativ 3 saptamani, iar pentru ca mi-a placut atat de mult si tenul meu a reactionat atat de bine la acest produs, m-am gandit sa va povestesc si voua despre el. Este vorba despre serul anti-imbatranire cu vitamina C si acid hialuronic de la BetterSkin Naturals.

Daca ma urmariti de ceva timp stiti deja ca mie imi plac tare mult produsele cu acid hialuronic si incerc sa introduc intotdeuna in rutina mea un astfel de produs, iar pentru ca in ultima perioada eram foarte curioasa sa incerc si produse cu vitamina C, am fost mai mult decat incantata cand cei de la BetterSkin Naturals mi-au propus sa imi trimita serul lor anti-imbatranire cu vitamina C si acid hialuronic.

A fost primul produs pe care am inceput sa il folosesc din prima zi. Fiind si entuziasmata am verificat intai ingredientele, am citit putin despre produs, iar dupa ce mi-am curatat foarte bine tenul inainte, l-am aplicat pe fata curata cu ajutorul aplicatorului cu care vin in dotare.

Cum mi se pare produsul si efectele pe care le-am observat pe tenul meu:

Am ramas placut surprinsa in primul rand de hidratarea pe care o ofera, iar mai apoi de faptul ca tenul meu ramane foarte fin si catifelat. Dupa numai 2 saptamani de folosire am observat ca mi s-au diminuat considerabil 2 pete solare pe care le aveam de multi ani. Pielea e considerabil mai fina, mai luminoasa, intr-un cuvant e primul produs care chiar m-a impresionat de la doar cateva utilizari.

Planuiesc sa ii cumpar si mamei mele produsul sa se bucure si ea de efectele sale.

Mod de utilizare:

Serul se aplica pe tenul curat, spalat inainte cu un gel de curatare si inainte de crema de preferat. Se aplica ori direct pe ten cu ajutorul aplicatorului din sticla, ori pe degete si masat in piele in directie ascendenta.

Despre ingrediente si alte beneficii:

Ingrediente: vitamina C, acid hialuronic, aloe vera, fructe de macese, apa, glicerina, glicol butilic, betaina, extract de lemn dulce, extract de coaja de portocala dulce, niacinamida, acid salicilic, ulei de ricin hidrogenat, parfum.

Beneficii:

  • Combate ridurile
  • Hidrateaza tenul
  • Estompeaza petele solare
  • Netezeste tenul
  • Ofera luminozitate tenului
  • Efect puternic antioxidant
  • Rezultate imediate
  • Ingrediente naturale
  • Fara parabeni, coloranti sau alcool

De ce sa alegi serul BetterSkin:

Efectele sale sunt rapide, de la primele utilizari, hidrateaza tenul si hraneste pielea, estompeaza petele solare (eu am observat pe tenul meu). Produsul e potrivit pentru toate tipurile de ten, nu contine parabeni, alcool si coloranti, produs vegan din ingrediente naturale, nu e testat pe animale.

Pentru mine a avut doar efecte benefice, iar tenul meu mixt il adora. Il recomand cu mare drag.

De unde poate fi achizitionat:

Produsul BetterSkin il gasiti aici.

Sunt curioasa daca l-ati incercat si ce parere aveti voi despre el, asa ca astept sa imi spuneti in sectiunea de comentarii.

Kisses

37 thoughts on “Ser facial anti-imbatranire BetterSkin cu Vitamina C si acid hialuronic

  1. Mi-as dori sa imbatranesc frumos, cum sunt unele doamne de prin oras, Pentru asta cred ca trebuie sa folosim produse de calitate. Acest ser mi se pare interesant si cred ca este foarte util.

    Liked by 1 person

  2. In prezent folosesc un produs cu vitamina C. Chiar ma gandeam sa incerc si altceva, iar acest produs pare o alternativa buna

    Liked by 1 person

  3. Folosesc si eu vitamina c pentru ten si chiar imi doresc sa incerc si eu acest produs. Il voi lua in considerare dupa ce termin ce am in prezent

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.