Reviews

Produsele travel size Nivea ne insotesc in calatorii

Recent am primit un coletel de la Nivea cu cateva produse travel size si o harta razuibila superba pe care am de gand sa o agat pe perete, langa masuta mea de make-up. Si pentru ca eu sunt o iubitoare a produselor travel, in special cand merg in calatorii, m-am gandit sa vi le arat si voua si sa va vorbesc putin despre ele.

Produsele au venit intr-un portfard transparent, perfect pentru calatorii, in special pentru calatoriile cu avionul. Daca ati calatorit cu avionul, stiti deja ca trebuie sa aveti o gentuta/punguta/portfard transparent/a unde sa va puneti toate produsele sub forma lichida (gel de dus, sampon, oja, demachiant, etc).

In portfard am gasit 5 miniaturi ale unor produse mult iubite de mine si anume:

  • Crema Nivea Care– care hidrateaza intensiv pielea fara a lasa o senzatie grasa. Este perfecta atat pentru fata, cat si pentru maini si corp. Probabil ca toate va amintiti mirosul specific al cremei Nivea, cel putin eu tin minte ca in copilarie era preferata mea si ma bucur ca pot sa o folosesc iar.
  • Deodorant spray Nivea Invisible Black & White Clear– ofera protectie anti-perspiranta si nu lasa urme pe haine. Eu am folosit varianta mare a acestui produs si pot sa zic ca imi mentine transpiratia sub control si chiar nu lasa urme pe haine.
  • Apa micelara pentru ten sensibil Nivea– indeparteaza eficient si usor machiajul de pe ten, nu lasa pielea lipicioasa (eu va sfatuiesc sa folositi un gel de curatare dupa demachiere), nu irita tenul si vine intr-o varianta de 100ml.
  • Gel de dus Creme Care– cu ingrediente speciale si parfumul unic Nivea, gelul de dus rasfata pielea, curata eficient si miroase tare bine. Perfecta varianta de 50ml pentru calatorii.
  • Sampon Volume Care Nivea– imbogatit cu extract de bambus si ulei de macadamia, ingrijeste, fortifica si protejeaza firul de par oferindu-i volum si tralucire dupa fiecare spalare.

Despre harta razuibila pe care am primit-o alaturi de aceste produse nu pot sa va zic inca foarte multe, stiu doar ca se razuieste si mi s-a parut o idee foarte faina si un mod eficient de a tine minte calatoriile facute si tarile vizitate.

Produsele travel le gasiti in DM din ce am vazut si au un pret accesibil. Mi se par foarte cute si foarte practice si nu doar pentru calatorii, dar si pentru a incerca produsul sa vezi daca iti place si daca ti se potriveste.

Voi ce luati cu voi in calatorii? Preferati variantele travel sau full size? Astept sa imi raspundeti in sectiunea de comentarii.

Kisses

30 thoughts on “Produsele travel size Nivea ne insotesc in calatorii

  1. Mi se par extreme de potrivite aceste produse pentru călătorii! Ocupa puțin spațiu in bagaj și ai cu tine exact ceea ce ai nevoie

    Like

  2. Am inceput sa apreciez si eu mai mult variantele travel size, mai ales ca au tot redus cantitatea de lichide pe care ai voie sa o iei cu tine in calatorii.

    Liked by 1 person

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.