Reviews

Produsele Gerovital Beauty, campanie impreuna cu BuzzStore

V-am vorbit de-alungul timpului destul de mult despre BuzzStore si despre campaniile lor (gasiti aici un clip). In ultima perioada au campanii din ce in ce mai faine cu diverse branduri, iar prin intermediul campaniilor lor am reusit sa testez cateva produse de la Gerovital Beauty despre care vreau sa va vorbesc si voua astazi.

Va spun sincer ca m-am inscris la aceasta campanie din curiozitate, stiam deja produsele din online si eram foarte curioasa sa le incerc si sa vad daca mi se potrivesc, asa ca, dupa ce am completat chestionarul campaniei, am primit e-mail cum ca sunt pe lista persoanelor care vor testa aceste produse.

Ce produse Gerovital Beauty am primit in aceasta campanie:

Am fost sa imi ridic plasuta dintr-un magazin Gerovital, din mall, iar in plasuta, pe langa revista si brosurile oferite am descoperit 3 produse in varianta normala si cateva mostre de fond de ten.

  • Anticearcanul Soft Focus– cu un ambalaj negru, clasic, intr-o nuanta deschisa si un aplicator tare fain (il gasiti aici)
  • Iluminatorul pudra– acelasi ambalaj negru, clasic, intr-o forma patrata, cu oglinda si 4 nuante combinate dragut (il gasiti aici)
  • Ruj cremos cu acid hialuronic in nuanta 16- cu un ambalaj magnetic, intr-o nuanta superba de burgundi (il gasiti aici)
  • Mostre in 3 nuante de fond de ten– (dupa testarea produsului mi-am cumparat varianta full size a acestui fond de ten in nuanta Ivory), (il gasiti aici)

Cateva informatii despre gama Gerovital Beauty:

Gama Gerovital Beauty contine produse destinate fiecarei etape de machiaj, produse ce nu incarca tenul, ii confera lejeritate si aspect natural. Produsele contin ingrediente active precum acid hialuronic, pudra de diamant si vitamina E, cu beneficii certificate: hidratare si rezistenta indelungata.

Ce parere mi-am facut despre produse:

Am testat produsele pe camera, am sa va las un link al clipului si aici.

Cu toata sinceritatea din lume va spun ca fondul de ten mi-a placut la nebunie. Tenului meu i se potriveste tare bine, se blenduieste usor, se aseaza tare bine pe ten, are acoperire medie si o rezistenta foarte mare (am facut pe Instagram, pe stories, cate un update la fiecare 2-3h si v-am aratat exact cum s-a comportat pe tenul meu pe parcursul a 10h).

Anticearcanul Soft Focus e si el tare fain, de la aplicator pana la textura lui, da o luminozitate zonei de sub ochi si acopera cearcanele destul de bine.

Rujul cremos cu acid hialuronic hidrateaza buzele, nu le usuca deloc, nuanta imi place tare mult, dar nu am reusit sa il aplic direct, a trebuit sa folosesc o pensula deoarece are adancitura prea mare pentru buzele mele subtiri. Ca rezistenta pot sa va spun ca s-a mentinut pe buze undeva pana la 5h.

Iluminatorul pudra are un ambalaj tare frumos, vine cu o oglinda utila, dar produsul este destul de prafos si are pigmentatie slabuta. Daca nu va deranjeaza lucrul acesta, este un produs ok, la un pret accesibil.

Le recomand? Unde se gasesc aceste produse:

Cu siguranta le recomand! Si nu pentru faptul ca le-am primit, ci pentru ca s-au potrivit perfect nevoilor tenului meu (de fondul de ten am fost cea mai incantata, daca nu eram, nu imi cumparam varianta full size). Daca va intereseaza fondul de ten, va sfatuiesc sa cereti o mostra intr-un magazin Gerovital sa vedeti daca vi se potriveste.

Produsele se gasesc atat online, cat si in magazinele fizice Gerovital, iar preturile acestor produse sunt destul de accesibile.

Sunt curioasa daca voi ati incercat aceste produse si ce parere aveti despre ele. Va astept reply-urile in casuta cu comentarii.

Cod Reducere de 20%BUZZGEROVITAL valabil pana in 30 iunie 2019.

Kisses

57 thoughts on “Produsele Gerovital Beauty, campanie impreuna cu BuzzStore

  1. Imi plac produsele de la Gerovital si recunosc ca si eu am apucat sa le folosesc o data cu aceasta campanie. Am fost placut impresionata si eu de ele

    Liked by 1 person

  2. Sunt fan declarat al produselor Gerovital.
    Îmi place prezentare, abia aștept să încerc întreaga gamă, dar mai ales rujul :).

    Liked by 1 person

  3. Am folosit si eu cateva produse din gama Gerovital Beauty si chiar am ramas surprinsa de calitatea superioara a acestora.
    Incearca sa aplici iluminatorul umed, sa vezi daca se schimba datele problemei. ☺

    Liked by 1 person

  4. Îmi place iliminstorul foarte mult. Este o combinatie de nuanțe perfecte pentru un machiaj bine pus la punct.

    Like

  5. Folosesc de mult timp produse de la Gerovital, însă nu am incercat inca gama de make-up. M-ai facut tare curioasă în privința fondului de ten, iar despre ruj nu pot sa zic decat ca arata super bine.

    Liked by 1 person

    1. Si eu folosesc zilnic produsele de la Gerovital primite in campania Buzzstore. Imi plac tare mult

      Like

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.