Lifestyle

Descopera noul magazin TopShop TopMan si cum am purtat Mom Jeans in concediu

Probabil sunteti la curent cu evenimentele si stiti ca s-a deschis magazinul TopShop TopMan in mall Vitan, un magazin superb amenajat cu articole vestimentare diferite, din punctul meu de vedere, fata de alte magazine. Ma gandeam sa va povestesc experienta mea, vizita la magazin dar si cum am purtat articolul cumparat.

Vreau sa fiu transparenta cu voi de la inceput si sa va spun ca vizita mea in magazinul TopShop TopMan se datoreaza unei campanii cu BuzzStore in care am primit un voucher de 150lei la care am mai adaugat eu suma de 100 lei si mi-am achitionat ceva dragut.

Sunt sigura ca multe dintre voi ati vizitat mall Vitan, e destul de mare ca intindere, chiar mi-a placut. Ce e drept, e a doua oara cand il vizitez, fiind destul de departe de mine prefer sa vizitez mall-urile care se gasesc in aria mea de plimbare.

Magazinul TopShop TopMan e amenajat tare dragut, cand intri inevitabil dai de o atmosfera cozy si relaxanta si totodata classy. Articolele vestimentare sunt aranjate cu gust, poti gasi fara probleme orice articol cauti. Personalul a fost foarte friendly, eu pot sa zic ca am avut noroc cu Emanuel Iuhas (gasiti instagramul lui aici) care a fost un dragut si m-a ajutat sa imi aleg un articol care sa se potriveasca cu gusturile si cu stilul meu (btw eu cu Emanuel ne cunoastem din copilarie, am fost colegi de scoala si stam destul de aproape in orasul nostru natal Satu Mare).

Ce m-a impresionat placut a fost cabina de proba, cred ca e singura din toate magazinele pe care eu le frecventez, care are o cabina giganta de proba cu lumina buna, care nu distorsioneaza imaginea in oglinda (cum stiti probabil ca se practica in alte magazine de imbracaminte), 2 fotolii cute unde poti sa te relaxezi cand obosesti sa probezi atatea haine si daca nu esti inca suficient de rasfata ai sa primesti un pahar de Prosecco din partea casei (stiti voi, face bine la relaxare).

Nu vreau sa va mint, articolele vestimentare au preturi mai piperata fata de alte magazine din mall, dar dupa parerea mea e si alta calitate, asa ca merita sa ii vizitati macar o data.

Si asa cum am mentionat, impreuna cu Emanuel, am reusit sa alegem o pereche superba de jeans de culoarea albastra, mom jeans, simpli si de efect.

Cum am purtat perechea de jeans:

Dupa cum probabil ati vazut din pozele de pe instagram, am fost in concediu in Anglia, asa ca a fost un prilej bun de a purta noua pereche de jeans.

Am optat pentru un stil casual, imi place sa ma imbrac cat mai comod de obicei, dar mai ales cand sunt in concediu unde stiu ca o sa parcurg kilometrii pe jos. I-am asortat la un crop top negru, o pereche de tenisi cu motive florale si un ghiozdanel.

Va las mai jos cateva poze sa vedeti exact despre ce vorbesc.

Ce alte articole vestimentare se gasesc in magazin:

Sa stiti ca magazinul TopShop TopMan va pune la dispozitie o gama intreaga de articole vestimentare: de la costume de baie (ca tot e sezonul) pana la rochite vaporoase, camasi eleganta, sandalute, posete si pana la jeans si costume pentru diverse evenimente.

Preturile incep undeva de la 100 de lei, eu va sfatuiesc sa probati toate articolele si doar dupa aceea sa va hotarati ce luati. Spun asta pentru ca eu am mers destul de nehotarata si m-am uitat vreo 20 minute prin magazin fara sa imi fac o idee de ce as putea cumpara. E mai usor sa te decizi daca probezi haine si vezi cum iti vin.

Recomand cu mare drag magazinul TopShop TopMan, chiar va sfatuiesc sa il vizitati si sa va bucurati de o experienta glam.

Sunt curioasa daca voi ati vizitat magazinul si pe ce articole vestimentare ati pus ochii asa ca va invit sa imi raspundeti in sectiunea de comentarii.

Kisses

31 thoughts on “Descopera noul magazin TopShop TopMan si cum am purtat Mom Jeans in concediu

  1. Eu ii astept si la Cluj 🙂 Cred ca as face ravagii in magazin. :))
    PS: Mom’s jeans sunt preferatii mei iar tie iti vin tare bine.

    Liked by 1 person

  2. Păcat că magazinul acesta nu este și la mine în oraș, au haine foarte frumoase.
    Când o să ajung în București cu siguranța am să trec și pe aici.

    Liked by 2 people

  3. Chiar nu știam că există haine așa drăguțe la Top Shop Top Man din mall. Trebuie să programez o vizită de urgență!
    Ai ales o pereche de blugi care ți se potrivesc mănușă.
    Felicitări!

    Liked by 2 people

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.